kun alle 20-veet valittavat hirvittävästä ikäkriisistä kovaan ääneen feissarissa.

4 vastausta artikkeliin “kun alle 20-veet valittavat hirvittävästä ikäkriisistä kovaan ääneen feissarissa.

 1. Mä en oo ikinä tajunnut ikäkriisiä. Kaikki kaverit ympärillä on stressannut 20, 21, 22 yms synttäreitä kun ite taas lasken päiviä että millon saan mässätä kakkua (joka pitää kyllä tehä ite) ja sanon vaa etten tunne olooni mitenkää vanhaks tai erilaiseks.. En ymmärrä enkä varmaan tuu ikinä ymmärtämää. Välillä pelottaa sen sekunnin kun miettii mitä esim. mutsi teki mun ikäsenä, mut sitten eteen ilmestyy joku kiva vaate yms. minkä haluun ostaa ja unohan kaiken..
  Why stress? :D

  Tykkää

  1. Hyvä! Niin sitä pitää! Ei mullakaan oikeastaan ole ollut mitään sen pahempia kriisejä, mitä nyt tuossa alkuvuodesta vähän kriiseilin ja nyt kun musta tuntuu, että kaikki jotka tunnen on hankkimassa lapsia ja menossa naimisiin ja se voi olla vähän sillä tavalla, että höh – nyt kukaan ei enää halua leikkiä mun kanssa kun ollaan niin kiireisiä oman perheen/poikaystävän/koiran kanssa. Hahhaa mä tiiän niin ton tunteen! Mutsi sai mut kans 31senä ja sitä on vähän silleen että mä en ees deittaa ketään.. mutta sitten: OOH hellokitty hammastahnaa :D

   Ja todellakin pitää mässätä kakkua! Kaksin käsin! ;)

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.