”miten rakkauselämä sujuu?”

Kavereille, ystäville, perheelle, sukulaisille ja tuntemattomille mummoille ja papoille, sekä kassatädille tiedotus! FOKUSTA NYT!

ONKO PAKKO AINA KYSYÄ MITEN MUN RAKKAUSELÄMÄ SUJUU?

NIINKU EIKÖ MEILLÄ OLE MITÄÄN MUUTA FIKSUMPAA JUTELTAVAA? MAAILMANPOLITIIKKAA? ILMASTONMUUTOS? KUINKA VITTUMAISTA ON OLLA KOULUSSA TAAS? MITEN IHANAA SYKSY ON? TREENIN  IHANUUDESTA?? TAI VALITKAA PAREMPI AIHE ITSE..

MUTKU EI.

NÄKÖJÄÄN EI OLE YHTÄ KIINNOSTAVAA KUIN TIETÄÄ MITÄ MUN RAKKAUSELÄMÄSSÄ TAPAHTUU.

Kerronpas teille nyt miten tämän asian laita on:

SE ON EDELLEENKIN IHAN YHTÄ KUIVA KUIN SAHARAN AUTIOMAA, JOS JOTAIN TULEE TAPAHTUMAAN KERRON SIITÄ.

LOPETTAKAA TUO HEMMETIN UTELU! 

Seuraava henkilö, jolta lipsuu tuo lause suustaan saa ihan oikeasti tuon Steve Carrellin reaktion. Ihan oikeasti. Vannon kautta kiven ja kannon. Ja nyt unohdetaan tää aihe ja jutellaan vaikkapa maanantain vittumaisuudesta.

Hyvää yötä.

6 vastausta artikkeliin “”miten rakkauselämä sujuu?”

 1. Some people…

  Voin sanoa, etta allekirjotan ton ihan taysin! Ikava kylla, noi samat ihmiset ei ikina jata rauhaan. Ne nimittain jatkaa seuraavasti: Kun loydat jonkun ja seurustelette about kaks viikkoa ”noh, millonkas menette kihloihin” –> ”noh, millonkas menette naimisiin” –> ”noh, millonkas lapsia tulee” Ja voi jumalauta kun nyt on lapsi, niin voitko kuvitella, etta multa on jo kysytty etta millonkas lapselle on tulossa pikkusisarus. Toi muksu on 5 kuukautta vanha! Saattaapi olla etta hiukkasen napsahti siina vaiheessa…

  Ma toivon, etta ehka naa on vaan naa pohjois-amerikkalaiset joiden mielesta taa utelu on jotenkin normaalia… Taa on oikeesti aihe joka korpee mua ihan uskomattoman paljon! (sori, ehka huomasta tasta kommentin pituudestakin)

  Tykkää

  1. Haha! Voi ei! Eli tää ei siis koskaan tule loppumaan :( Olen kyllä ikävä kyllä itse sortunut kysymään tuosta noooh millonkas tulee bebbe numero kaksi höhö.. taidan siis jättää väliin esi kerralla :P Mä en vaan ymmärrä, miksi tällaiset asiat kiinnostaa niin paljon ihmisiä? Ja vaikka sanookin, että ei tartte olla niin utelias, niin eihän ne ota itseensä sitä, vaan jatkaa vaan samaan malliin. MÖH!

   Tykkää

   1. Joo, ikava kylla tuskin tulee loppumaan… Toivoa tietty aina voi :D

    Ma luulen, etta tahankin sopii se periaate, etta kyllahan kavereiden kanssa voi asioista keskustella. Ei mua haittaa jos kaverit kysyy tai jos aihe tulee silleen luonnollisesti esille keskustelussa. Mua ottaa paahan ne jotka kysyy silleen ihan puskista yhtakkia. Ja erityisesti kun ne on jotain tuntemattomampia!

    Tykkää

    1. No niinpä! Se tulee aina silleen, että yhtäkkii kysytään vaan. Ei mitään varoitusta ennen :P Nyt tuli vielä todella vittumaiseen tapaan viime kerralla kun eka kysyi kaveri että miten menee koulussa ja näin ja sitten kerroin siinä että huh huh ressiiressii, ja sitten tää kysymys tuli IHAN yhtäkkii. Ja mää vaa: ei mitää kuulu. En sen enempää, sitten kaveri heitti vielä sen jälkeen et ajaa höh, no mä oon raskaana! Mua alko vituttaa vielä entistä enemmän, että ensin pakko kysyy tuo kysymys, joka saa mut huonolle tuulelle ja sitten vielä sen perään HETI hehkutetaan omaa onnea. Mitä vittua. Olen toki todella iloinen ystäväni puolesta, mutta siis kamoon. Vähän smoothiutta keskusteluihin. Itse olisin siirtänyt sitä hehkuttamista vähän myöhäsemmäksi, alkoi niin kiehua siinä pisteessä.

     Mutta joo, toivotaan, että tajuaisivat joskus. Yksi ihminen kerralla :D

     Tykkää

 2. Mä niin tiedän tän tunteen! Se osaa olla rasittavaa, varsinkin kun jos oot lopettanu just pitkän suhteen ja oot viel mielimaassa siitä aikasemmasta, niin sitä aletaan jo tyrkyttää uutta suhdetta. Äitini varsinkin, voi hattu -.- Serkku löys poikaystävän ja ku vain menin asiasta sanoo ”se oli muuten mukava tyyppi” niin äitee jo alkaa sanoo ”no kysyitkö mistä teitä löytyy?” ja muutenkin sukulaiset muutkin alkaa selittää ”millos sitä ja millos tätä”.. eikä kukaan oikeasti tunnu miettivän, mitä jos se ei nyt vaan tahdo miettiä muita suhteita jos vielä edelleenkin on tunteita aikasemmasta jälellä jne.. tai jotain muuta.. antaisivat ihmisten olla rauhassa.
  Mutta siis tajuan sen jos jotkut kysyy ihan ok tyylillä sitä.. mutta semmone yli utelu ja tuputus alkaa niin käymää päähän.

  Tykkää

  1. Voihan gnaah! -.- Niinpä, silloin se on melkein pahimmillaan tuo utelu, kun on lopettanut suhteen (ainakin mulla oli silloin parisen vuotta sitten..) Mun äippä onneks tajuaa olla kysymättä tuota multa :D Se tietää, että mä pimahtaisin alle nanosekunnin.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s