kun mary leipoo – aka. verilöyly keittiössä.

*** Varoitus herkille lukijoille – älä lue, jos suuret verimäärät ja roikkuvat ihonpalat aiheuttavat huonoa oloa.. ***

Tytöt ovat tulossa mun luokse illemmalla viettämään tyttöjen iltaa. Tai ei ihan varsinaisesti tyttöjen iltaa, koska Laura B haluaa ihan välttämättä ottaa mukaan poikaystävänsä. Lauran ehkä kannattaisi googlettaa vähän mitä ”tyttöjen ilta” tarkoittaa. Eikä mennyt kyllä ihan läpi mun vaatimukset, että saa tulla, jos laittaa päällensä mekon. Nojoo. Ei se kai maailmaa kaada. Kuunnelkoot sitten meidän juttuja.

ANYHOO.

Lupasin leipoa jotain, joten heräsin ihan liian aikasin ja aloitin hommat. Kolme kananmunaa – check. Oho kananmunat loppu. Nojoo, no mitäs jos kerrankin olisi fiksu ja litistäisi sen kananmunapaketin ennen roskiin heittämistä, säästää meinaa tilaa.

Heitin paketin lattialle ja nostin jalan kunnolla ilmaan vauhtia ottaakseni ja tarkoituksena oli siis osua siihen pakettiin, kun astuin jalalla maahan. Mutta menipäs ihan päin vittua taas ja osuin uunin lähellä lattiaa olevaan terävään kulmaan.

sedate meIhan täysiä. Kuka vittu on suunnitellut jonkun veitsenterävän kulman sinne? Saatana. Kiroilin siinä parisen minuuttia ja pidättelin itkua, koska lamaannuin kivusta ihan totaalisesti. Kokosin itseni hetken kuluttua ja jatkoin leipomista. 

Kakku uuniin ja sitten siivoamaan keittiötä. Tosin mitä en ollut huomannut siinä kun potkaisin sitä terävää kulmaa, oli se, että kulma oli repinyt yhden varpaan auki ja sieltä oli alkanut vuotaa ihan törkeästi verta. Tässä vaiheessa voi oikeasti miettiä, kuinka väsynyt oikeastaan olin. Verenvuoto oli sen verran runsasta, että lattialle tuli pieni lammikko verta. LAMMIKKO! Vannon kautta kiven ja kannon, etten huomannut mitään. Kun sitten aloin siivoamaan liukastuin tietenkin siihen verilammikkoon ja tumautin pääni keittiönkaappiin, jota en tietenkään ollut sulkenut kun olin etsinyt tarvikkeita leipomista varten. Koska kuka nyt sulkee keittiönkaappeja? Niin.

Kävelin vessaan ja desinfioin haavan ja huomasin, että varpaassa roikkuu nyt noin kaksi senttimetriä (!!) leveä ihonpalanen. Siis se uuni oli repinyt auki melkein koko varpaan.. Pikkasen tuli siinä kyllä ryynit suuhun ja veri hävisi päästä kun tutkin sitä haavaa ja putsasin sitä. Laastari päälle ja eikun takaisin keittiöön jatkamaan siivousta. Normaalisti keittiöni näyttää katastroofilta, kun olen leiponut. Tällä kertaa näytti siltä, kun siellä olisi ollut vielä verilöyly sen lisäksi. Joten eikun lisää ryynejä suuhun..

puke

Joten.. Tota. Tarttisko sitä lähteä tästä ensiapuun? Siis tuo veren määrä on ihan tajuton! :D

Toivottavasti nyt likoille sentään maistuu mun kakku sillä vaaransin oman elämäni sen teossa!

4 vastausta artikkeliin “kun mary leipoo – aka. verilöyly keittiössä.

 1. Tää on niiiiiin sua!!

  (Mun eksällä oli samaa taipumusta. Hän vain magnetisoi onnettomuuksia luokseen. Hänen kanssaan törmäsin onnettomuuksiin (mm hänen autonsa syttyi palaan, kun olimme ajamassa) enemmän kuin koko siihen astisessa elämässäni yhteensä.)

  Tykkää

  1. Haha niin on. Onnistuin vielä kauppareissulla tunkea ananaksen pikkeineen kainalooni. Mukava tunne.

   Mistäköhän johtuu, että jotkut ovat enemmän vahingonalttiita? Onko se geeneissa vai mitä häh?

   Tykkää

  1. Jepp. Tällaista sattuu VAAN mulle :P Ja siis tuo varvas ei ole mitenkään nätti nyt kun laitoin uuden laastarin siihen.. yhyy

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s