ihmemaan top 5 – postausta.

Koska nyt vietetään kolme vee-synttäreitä täällä aattelin, että voisi vähän samalla katsella taaksepäin, mitä täällä on vuosien aikana oikein kirjoiteltu. Ensin katsellaan ne mun omat henkilökohtaiset top viisi postausta, jotka ovat jääneet syystä tai toisesta mieleen (siis lähinnä ne viisi postausta, joista olen itse erityisen ylpeä – koska ne hipovat täydellisyyttä (tosin kieliopillisesti ne eivät sinne yllä..)

5. Tällaisia olette! – postauksessa fokus oli kerrankin teissä. Kyselin vähän kysmyksiä siitä, mitä tyyppejä siellä ruudun puolelta löytyy ja postausta oli hirmukiva kirjoittaa.

4. Näin elät terveellisesti opiskelijabudjetilla. Sekä osa 1 että 2. Nämä kaksi postausta ovat ehkä ne, joiden kirjoittamiseen on mennyt eniten aikaa. Ja ne ovat (omasta mielestäni) täynnä mahtavia ideoita, miten pienellä budjetilla itseasiassa onnistuu elää terveellisesti. Toivon tulevaisuudessa voivani kirjoittaa enemmän tämänkaltaisia postauksia.

3. Äktsönleffat, I heart. Oodini toimintaelokuville, joka mielestäni on saanut aivan liian vähän julkisuutta (hekoheko.) Olin NIIN ylpeä tästä ja kuitenkin, näin tilastollisesti – se ”floppasi.”

2. You’re damned if you do and damned if you don’t – painavaa asiaa. Vähän ehkä henkilökohtaisempaa tekstiä, mutta erittäin tärkeä aihe itselleni ja varmasti monelle muulle. Mulla ei ole mitään ongelmia kertoa henkilökohtaisista aiheista muille, mutta tämä on varmaan se (plus ne eron aikaiset tekstit) kaikkein henkilökohtaisin teksti, jonka olen kirjoittanut.

1. Tunarin uskomattomat seikkailut campuksella opintojen ensimmäisenä päivänä. Vaikka tiedän, että omaan tietynlaiset komiikanlahjat, kun on kyse kirjoittamisesta, niin tämä postaus vie kyllä voiton. Kirjoitin tätä itsekin repeillen (ehkä, koska juuri se päivä voi olla more or less – elämäni noloin hetki evör..) Mun mielestä mulle voisi antaa joku komiikan Nobelinpalkinnon tästä! Eikö vain?

Tuliko tähän listaan teidän lemppareita?

PS. Kaikki mukaan arvontaan!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.