ihmemaa kolme vee-arvonta.

Hupsista. Meinasi taas vaihteeksi mennä blogin synttärit ohitse. Onse vaikeaa muistaa. Ihmemaa-blogi on jo siis ollut olemassa kolme vuotta. KOLME!

LL0u43S

Viime vuoden aikana ehkä kirjoittamistahti on vähän hiipunut, kiitos opiskeluiden.. mutta hei – ainakin olen läpäissyt kaikki kurssit (ehkä juuri sen takia, koska olen priorisoinut koulun.. voi olla mahdollista..) mutta nyt työntäyteisen kesän jälkeen toivon, että runosuoni taas iskisi. Keep your fingers crossed.

KTkiDQl

On se hassua, miten blogi on tässä kuluneiden vuosien aikana muuttunut. Niinkun minäkin myös olen. Ja mitä parasta, on hauska nähdä, että moni teistä lukijoistakin ovat olleet matkassa mukana. Olenkin useasti (toivon ainakin) kiittänyt teidän olemassaolosta, mutta pistetään vielä kerran megaiso kiitos teille kaikille. Teille, jotka ovat olleet mukana alusta asti ja teille, jotka olette eksyneet tänne myöhemmin. Teille, jotka kommentoivat epäsäännöllisen säännöllisesti (ja säännöllisesti.) Teille, jotka ainoastaan stalkkaatte mun blogia, jalanjälkia jättämättä (se on ihan okei, olen itse samanlainen useimmiten.) Teille, joiden kanssa on ilo jakaa mun elämäni noloimpia, surullisia ja iloisia hetkiä. Ootte kerrassaan mahtavia ihmisiä! Keep being asum, dudes!

tumblr_mmma4wk5uD1qcmo4to1_500

Sen takia ajattelin, että on jälleen kerran aika järjestää yllätys-arvonta! Eli kommenttia lootaan vaan ja jonkinlainen sähköpostisysteemi (tai url) miten teihin saa yhteyttä. Potissa tunnetusti, tradition mukaan, kaikkea pikkukivaa! Aikaa teillä on sanotaan, hmm… 7.9 asti, kun vuorokausi vaihtuu.

Toivottavasti seuraavista kolmesta vuodesta tulee yhtä fantsuja! Kippis ja kulaus,  nyt syödään kakkua!

3nuaixP

55 vastausta artikkeliin “ihmemaa kolme vee-arvonta.

 1. Äkkiä se aika kuluu :) Sun blogi on niiin hyvä, usein voin samastua sulle tapahtuviin asioihin, niin kuin oon varmaan ennenkin jo kirjoittanut! Ja hyvät naurut oon saanut monet monet kerrat :D

  Jatka samaan malliin ja sitä rataa, tähän ei voi varmaan koskaan kyllästyä. :)

  Liked by 1 henkilö

  1. Joo puskissa voi olla vähän epämiellyttävää, esmes etanoita ja sellaisia, eli ihan hyvä tulla ulos haukkaamaan vähän raitista ilmaa ;) Kiitos kauhiasti ja kiva, että tykkäät! Skål seuraaville kolmelle vuodelle, indeed! :))

   Tykkää

 2. Paljon onnea kolmevuotiaalle blogille! :) Mä oon hypännyt messiin mukaan vasta melko vähän aikaa sitten ja ilmoittaudun hieman häpeillen juurikin yhdeksi niistä jalanjälkiä jättämättömäksi stalkkeriksi – ehkäpä saisin pikkuhiljaa parannettua tapani ja saisin jopa aikaiseksi alkaa kommentoimaan sun loistavia postauksia edes silloin tällöin! ;)

  Liked by 1 henkilö

  1. Naaw kiitos kauheesti! :)) No hei, oon itse aika samanlainen kun luen muita blogeja.. todella harvoin enää kommentoin :P Eli saat anteeksi toistaiseksi ;)

   Tykkää

 3. Parasta tässä on ettei voi tietää seuraavasta postauksesta, mistä on kysettä tai milloin se tulee. Lopputulos on usein leveä hymy, ehkä se johtuu siitä että pidän vähän hölmö..siis aidoista ihmisistä :)

  Liked by 1 henkilö

  1. Hahaha. Kiva, että asiaa katsotaan tältäkin kannalta, ettei tuu valituksia siitä, että tää blogi on vaan ihan täysin sekava ja aiheessa ei ikinä pysytä :P

   Hölmöt of the world unite! Eikun siis aidot ihmiset unite..

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.