oh captain, my captain! – oodi robin williamsille.

Yleensä en mitenkään erityisesti reagoi julkkisten tai näyttelijöiden poismenosta, mutta Robin Williamsin poismeno on kolahti pahasti. Sillä se on yksi mun lempparinäyttelijöistä kautta aikojen. Niin surullista.

Siispä ajattelin käydä läpi mun top 5 Williams leffat.

good will hunting5. Good Will Hunting. Vältin leffaa kauan, koska luulin sen olevan huono (mulla on näköjään aina ollut tämä ongelma.) Mutta kun sen katsoin, niin se olikin sellainen mind blown-pätkä. Sairaan hyvä!

mrsdoubtfire4. Mrs. Doubtfire. Rakastuin Mrs. Doubtfireiin jo kun kävin katsomassa sen elokuvissa joskus 90-luvulla ja sen jälkeen oonkin nähnyt sen niin monta kertaa, että osaan jo sen ulkoa. Heh. ”Oo, lovely dear!” – on fraasi, jotka käytän miltei päivittäin :D

bicentennialman3. Bicentennial Man. Tämäkin oli leffa, jonka olemassaolosta tuskin tiesin, ennen kun sen näin. Niin hyvä!

aladdin2. Aladdin. Mikä tekee Aladdinista parhaimman Disney-animaation? No tietenkin Robin Williams (tai Loiri suomennoksessa.) Mutta kuitenkin. Mayday! Mayday!

dead poets society 1. Dead Poets Society. Niin. Hyvä. En löydä edes sanoja kuvailemaan, miten hyvä tämä elokuva on. Katsokaa, jos olette missanneet. HETI!

Ja onhan niitä useampikin. Monia!

Rest in Peace, you beautiful man :( Ja kiitos monista nauruista ja upeista elokuvahetkistä.

robinwilliamsMikä on sinun lemppari Williams-elokuva?

13 vastausta artikkeliin “oh captain, my captain! – oodi robin williamsille.

 1. Itsekään en yleensä mitenkään suuremmin järkyty jonkin julkkiksen kuolemasta jne. mutta Robin Williamsin kuolema.. en tiedä, menin aika hiljaseksi kun luin siitä. Varmaa pikkune järkytys, koska kumminkin koko elämäni on nähny hänen elokuviansa ja hän on ollut aina minun suosikkinäyttelijöitäni.. Joten surullistahan se on. Hyviä leffoja on suosikeissasi, moni minunkin lemppareita :)

  Tykkää

  1. Niinpä! Se on ollut mukana monessa lapsuuden leffoissa, esmes Hook ja Mrs Doubtfire ja sitten nyt uusimmissa elokuvissa se on tehnyt enemmän vakavempia rooleja (One Hour Photo) etc etc. Niinkun sitä on kasvanut aikuiseksi sen leffoja katsellessa :)

   Tykkää

  1. No oli se vähän vaikeeta laittaa noi järjestykseen.. olisin halunnut laittaa ihan kaikki leffat :P Upea näyttelijä kertakaikkiaan!

   Tykkää

 2. Heräsin myöhään, avasin kännykällä netin ja Feissarin feedi oli TÄYNNÄ postauksia Robin Williamsin poismenosta. Millään en ottanu uskoakseni, mutta kai se vaan on pakko uskoa :(
  Oma lemppari leffa missä Robbie on, on kanssa Dead Poets Society. Ekalla kerralla kun katoin ei oikein iskenyt mutta toisella kertaa kun katoin jotain koulutehtävää varten se loksahti oikein kunnolla. Niin upea näyttelijä enkä vieläkään ymmärrä tai usko uutista :(

  Tykkää

  1. Vaikka mä heräsin aika aikasin, niin oli jo Feedi täynnä (ja joku luuli, että kyseessä oli Robbie Williams (heh)) Oli ihan pakko katsoa Dead Poets Society eilen illalla.. En mäkään oo joo oikein millään vieläkään ymmärtänyt. Toivottavasti hän on nyt löytänyt rauhan :(

   Tykkää

   1. Joo, meilläki minä ja faija (juteltiin illalla asiasta) oli ensin luullut että Robbie WIlliams eikä Robin WIlliams..
    Henki on nyt vihdoin ja viimein vapaa, vaikka useat jäivät kaipaamaan</3

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.