kullasta tehtyä lakkaa

Treenien jälkeen kävelin kaupan kautta kotiin. Tarkoituksena oli ostaa vain parmesanjuustoa (eli jotain vastaavaa halvempaa juustoa), vähän banskuja, vähän pumpulia, naisten tarvikkeita, sekä mustikoita aamupuuroon.

Keräsin äkkiä kaikki muut kamat ja kävelin pakastealtaan ääreen kun huomasin ison kyltin: BLABLA-valmistajan marjat 15 kruunua! SUPERTARJOUS! Ahaa mahtavaa kun on vähän rahaa, ajattelin itsekseni.. ja katsoin mitä marjoja oli jäljellä. Hmm lakkaa, enpäs ole koskaan maistanut, ehkä nämä ovat hyviä. Kun kerran ovat niin halpoja, joo otan nämä.

Kävelin väsyneenä kassalle ja kassajäbä iski tavarat koneeseen. Loppusumma 167 kruunua. Oho, oliko se parmesanjuusto sittenkin niin kallis? Mun mielestä valitsin jonkun halvemman. Äh ei jaksa nostaa ölämölää, hirvee jono. Ne suuttuu.

Pakkasin kamat laukkuuni ja lähdin kävelee ulospäin samalla kun tarkistin kuittia ja silmiini osui lakkojen hinta:

70 KRUUNUA! Eeeeh. Hupsista saatana.

Olin kuitenkin sen verran väsynyt, etten jaksanut mennä takaisin palauttamaan niitä. Joten nyt mä omistan 200 grammaa kullasta tehtyjä lakkoja. En tiedä edes onko lakka hyvää?

Kävelin sitten takaisin kauppaan myöhemmin ja siinä lapussa luki, että koskee kaikkia marjoja, paitsi just lakkaa.

gnaahhMitäs, jos vaikka menisin tarkistamaan sen näköni about suhteellisen pian? En kuitenkaan uskaltanut edelleenkään palauttaa..

EDIT: Ei ollut edes hyvää. Ja sitäpaitsi marjat olivat näköjään sulanneet ja jäätyneet uudestaan, eli kaikki on yks iso jäinen lakkajääpala. Voi jumalauta. Ensi kerralla avaan turpani. Eli onko jotain vinkkejä, miten lakasta saa .. syötävää?

6 vastausta artikkeliin “kullasta tehtyä lakkaa

 1. Sekoita vähän sokeria niihin niin tulee syötävää sellaisenaan tai syö vaniljajäätelön kanssa.

  Tykkää

 2. auts! :D no nyt koeta sitten nauttia oikein kunnolla kullatuista lakoistasi, hihi. Anteeksi tämmöinen naurahdus, mutta pakko myöntää, että aika hauska. Itelleki on sattunu kyll joskus tuolleen. Mut siis kuulemma vaniljajäätelö sopii lakan kanssa ja olisko kinuskikastike. En oo ihan varma, mutta kannattaa kokeilla. Itse en ole mikään suuri lankan ystävä, kakun välissä menee ihan ok :)

  Tykkää

  1. Haha saa ja pitää nauraa, muutenhan sitä vaan itkisi :P Tai jotain. Hmm kinuskikastike om nom. Pitää näköjään testata vaniljakastiketta, pahimmassa tapauksessa pistän mutsin syömään ne kun se tulee tänne. Mun mielestä se tykkää kuitenkin.

   Tykkää

  1. Mä en oo koskaan ollut kiisselin ystävä :( Joskus mun mielestä nappulana söin jotain ihmekiisseliä, jossa oli jotain ihme karvoja niin sain elinikäiset traumat. Kokeilin joskus teininä maistaa kerroskiisseliä, söin niin paljon, et laatta lensi ja sen jälkeen olen vaan totenut, että joo no kiisseli for me. Muutenhan mä en oo mikään nirso, oon suorastaan jätemylly, mutta just kiisseli (ja veriletut sekä kaalisafkat) ei uppoo. Weird. Mut mä nyt testaan tuon vaniljajäätelön kanssa. Muuten tosiaan mutsi saa syödä ne hehe.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.