sarjavinkki: hannibal

Sattumoisin selailin Netflixiä, löytääkseni jonkun uuden sarjan jota voisin katsoa (elämäni koostuu nykyään töistä, sarjamaratooneista ja treeneistä – tooodella mielenkiintoista…) ja silmiini osui Hannibal. Hannibal on ollut aika samanlainen juttu kuin Bates Motel mulle, jotenkin vaan en ole ollut kiinnostunut ja olen ollut satavarma varma siitä, että sarjat ovat huonoja (ai kauheeta, kuinka negatiivinen olen hehe.)

Mutta päätin kuitenkin antaa sille mahdollisuuden, vaikka Mads Mikkelsen ei ole koskaan oikein napannut. Mun mielestä se on jotenkin pelottavan ja epämiellyttävän näköinen.

Ja sanonpahan vain näin ensimmäisen tuotantokauden nähtyäni, että Mikkelsen on todellakin nappivalinta Hannibal Lecterin rooliin! Ja itse sarja on aika pimeän epämiellyttävä ja todella ahdistava – I LOVE IT!

hannibal

Jos olet nyt jotenkin asunut viimeisten 20 vuoden kiven alla, tai olet syntynyt tänä vuonna, niin Hannibal ”The Cannibal” Lecter on siis tunnettu mm. Uhrilampaista. Joka on siis suhteellisen kuuluisa trilleri. Jos sattumoisin et ole sitä nähnyt, sivistä itseäsi ja katso se. Hannibal-sarja sen sijaan sijoittuu aikaan jolloin Lecter vielä oli toimi psykiatrina ja suhteestaan hänen potilaseen, FBI profilojan Will Grahamin, joka on vähän.. eriskummallinen ja sekoamispisteessä niin sanotusti. Näin lyhyesti selitettynä.

Sarja on todella hyvin tehty, laadukkaasti kuvattu, sairas (kaikki ne murhacaset mitä Graham yrittää ratkaista) ja todella synkkä. Mutta kuitenkin niin kiehtova. Eikä se Mikkelsen edes ärsytä niin paljon, kuin yleensä. Lisäksi esmes Laurence Fishburne on myös mukana, sekä Gillian Anderson. Jos synkät ja ahdistavat sarjat ovat sun juttusi, suositellen katsomista! Ensimmäinen tuotantokausi on Netflixissä ja olemassa on toinenkin tuotantokausi (jota en ole siis vielä nähnyt) ja kolmas tulee ensi vuonna.

Kuka muu tykkää? Ja kuka muu pelkäsi Anthony Hopkinsin Hannibal-versiota pienenä? :D

2 vastausta artikkeliin “sarjavinkki: hannibal

  1. Kattelin tätä joskus pari jaksoa, mutta sitten se jäi vain kesken :S pitäis ehkä joskus jatkaa kattomista. Bongasitko muuten Dead like Men Georgian jostain jaksosta? Imdbstä olin bongannu että tekee jonkinlaisen samankaltasen esiintymisen siinä, ainakin tuosta Georgia Madchen-roolinimestä päätellen :D

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.