annetaan hyvään kotiin: mahdoton palapeli

Eilen oli sellainen tyypillinen uskomattoman sateinen kesäpäivä á la Pohjoismaat – joten kaverin kanssa päätettiin istua sisällä, syödä kaikkea hyvää ja tehdä palapeli.

”Mulla ois tällainen, jossa on 3000 palaa. Siinä pitäisi ainakin riittää tekemistä. Ostin sen joskus kirpparilta, enkä ole vielä ehtinyt sitä tehdä. Miten ois?” kysyin häneltä.
”Joo, kuulostaa hyvältä! Ota se mukaan!” kaveri sanoi.

En edes oikein muistanut palapelin aihetta, joten nappasin megasuuren laatikon mukaani ja lähdin lonksuttamaan vesisateessa kaverin luokse.

Tosin meidän ilmeet oli kyllä aika huolestuneita, kun aloimme tarkastelemaan palapelia perillä. Nimittäin…

puzzle

Se näytti aika hurjalta. Ja hurjalta tarkoitan, voi noita yksityiskohtia.

worriedJoten tyhjensimme palat lattialle, ja yhtäkkiä istuimme siinä edessämme palapelimeri. Tai siis valtameri.

”Noo, jospa vaikka etsitään ne reunapalat ensin?” sanoin vähän hermostuneena. Ja alettiin kaivelemaan sieltä reunapaloja. Siihen meni noin tunti.

”Ööh, and then?”

”Hmm.. ööh.. joo.. tuota, tuo tekstiruutu voisi olla jotain?” kaveri sanoi. Ja etsittiin tekstiruudun palat ja saatiin se tehtyä. Siihen meni melkein kaksi tuntia.

”Jos sä vaikka otat tuon ihmismeren ja mää otan tän taivaan?”

Ja siinä kohtaa alkoi molemmilla menee hermot, koska niitä paloja oli vaan kahdenlaisia. Punaisia muurahaisia, tai sinisiä. Meeh.

”Eihän tässä edes tiedä, missä on vesi ja missä on taivas? Kaikki palat on ihan samannäköisiä! Miten joku voi tehdä näin vaikean palapelin? Luuleeko ne ihan oikeasti, että ihmisillä on aikaa istua vuoden tämän ääressä? Ihan oikeasti.”

”MÄ LÖYSIN HEVOSEN PERSEEN! JEE!”

Aloitimme palapelin tekemistä kello kahdelta iltapäivällä. Kello yhdeksältä illalla kun huomasimme, että palapelistä oli ehkä 100 palaa oikeissa paikoissa tajusimme, ettei todennäköisesti saada palapeliä valmiiksi tällä vuosituhannella, joten päätimme antaa periksi…

”Jospa laitetaan nää palat takaisin laatikkoon vaikka niin, että noi punaiset muurahaiset yhteen pussiin ja sitten nää taivaspalat toiseen pussiin ja sitten tuohon päälle ne palat, joiden paikat ollaan löydetty?” kysyin. ”Niin voidaan sitten.. jatkaa.. joskus.”

Kaveri katsoi mua vähän säälien. ”Ai meinaatko oikeasti, että teet tämän valmiiksi joku päivä? Sä et oo tehnyt mitään muuta kun kiroillu ja hinkannu kymmentä eri palaa paikoilleen tässä viimeisen kolmen tunnin aikana… just saying.”

Aloin kuitenkin laittaa niitä paloja nätisti sinne laatikkoon, kunnes multa meni hermot kun en saanut niitä yhteenlaitettuja paloja nätisti ja loppujen lopuksi aloin vaan heivaamaan niitä paloja sinne miten sattuu.

angry2

Ja kun menin nukkumaan illalla näin vain niitä paloja kun suljin silmäni ja sitäpaitsi sain mustelmat kylkiluiden kohtaan, koska makasin vatsallani ja hinkkasin niitä paloja melkein koko päivän. Joten päätin, etten halua nähdä palapeliä enää ikinä.

Eli jos joku tämän haluaa, niin annan sen mielelläni pois. Ja mieluiten heti. Tosin joudutte hakee sen täältä Örppööstä, meinaa painaa sen verran että postikulut maksaa varmaan biljoonan.

Ensi kerralla teen sitten jonkun sellaisen Disneyn 30 palan version. Varmaan sopivan vaikea mulle.

Yksi vastaus artikkeliiin “annetaan hyvään kotiin: mahdoton palapeli

  1. Joku paiva kun oon rikas ja mulla on jumalattoman kokonen kamppa, niin sitten hankin ison poydan jolla voin kokoilla tollasia alyttomia palapeleja. Siis sellasen poydan jolle voin jattaa sen keskeneraisen palapelin niin kauaksi aikaa kun vaan tarttee… Nythan ainoo paikka on toi ruokapoyta jolla pitais joskus ilmeisesti syodakin. Aikamoiset unelmat mullakin… Toi kuulostaa just niin kamalan ihanalta, etta joku paiva viela testaan. Ehka elakkeella sitten.

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.