sinkkuelämää kesällä

Join Tinder they say. It’ll be fun they say.

Tottakai minäkin (kuten kaikki muutkin sinkut – ja jopa muutamat parisuhteessa olevat) olen testannut Tinderiä, tosin en ihan täysin tosissani ja more or less blogimateriaalin toivossa (höhö – sitä onkin kertynyt jonkin verran…) Ja sitäpaitsi pistin railakkaan (huom. sarkasmia) sinkkuelämäni hyllylle joskus lopputalvesta, kun poistin nettideittisivustolta profiilini ja keskityin kouluun ja treenaamiseen – joka sekin sitten meni päin sanonko mitä hehe.

No kaverit sanoivat, että no sitten kun se kevät ja kesä tulee niin alkaa taas elämä tuntumaan kivemmalta ja saat taas inspiksen tapailla miehiä.. ja kaikki tulee olemaan okei taas. Ja laadidaa tulet tanssimaan ruusuilla etc jne yms.

Joten valmistauduin henkisesti tulevaan Tinderissä.. todella innostuneena:

wholetthe

Miltä kokemus näytti päässäni, jos kaikki menisi kuten kaverit ennustivat:

partyTodellisuus, maksimissaan tunnin Nope-aamisen jälkeen (Nope siis tarkoittaa ”HELL NO” tyyppien kuville..):

tinderYeah ei taida Tinder olla mitenkään suuri hitti täällä Ruotsin maaseudulla.. Tai sitten olen äärimmäisen nirso. Tai.. sekä, että.

Mitäs jos vaan keskittyisin siihen kesäduuniin (joka alkaa perjantaina) ja vaikkapa lukien kurssikirjoja uudestaan ja satunnaisesti menisin vaikkapa kävelylenkille. Yeah. Siinäpäs mun mahtava sinkkuelämä tällä hetkellä. Mahtava kesä tiedossa.

dry

En tiedä, pitäisikö nauraa vai itkeä.

5 vastausta artikkeliin “sinkkuelämää kesällä

  1. Joo aika samalta näyttää täällä keskisessä Suomessakin :/ Olen kironnut moneen kertaan et siis munhan piti olla about viimenen ihminen maailmassa joka liittyis mihinkään tollaseen palveluun mut taidankin olla ainut joka on liittynyt?! WTF?!

    Tykkää

    1. Noniinpä! Sitä minäkin ihmettelin! Taitaa vaan olla joku kaupunkijuttu :( Ehkä tää on vaan ilmiselvä merkki, että mun pitää muutta :D ”Marianne, miksi oot nyt muuttamassa?” ”Koska Örppöön miehet ei oo Tinderissä.. need more action.” hehe

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s