onni on ehjät kengät

Tiedättekö, kuinka mahtavaa on asteikolla 1-10 asua 1.2 km (olen mitannut tämän etäisyyden RunKeeperillä… hehe) Stadium Outletista? No ei niin hirvittävän mahtavaa, koska en voi poistua kaupasta ilman, että ostan jotain. Joten olen more or less välttänyt Outletia nyt pidemmän ajan. Kunnes entiset lenkkarit kuluivat pohjista sen verran pahasti, että tunsin jopa pienimmät kivet, joiden päälle astuin ja lopuksi kengät täyttyivätkin niistä kivistä. Todella mukavaa!

Joten uusien lenkkareiden metsästys alkoi. En ole sinänsä hirvittävän nirso koskien lenkkareita – eiku ootappas – olen. Niiden piti olla mukavat, hienot, ei todellakaan pinkit, laadukkaat, sekä mieluiten vielä halvat. Laadukas ja halpa ei hirvittävän usein, ikävä kyllä,  kulje käsi kädessä (hyvä esimerkki olivat mun edelliset lenkkarit, ne Kapat jotka ostin syyskuussa – eli ne eivät kestäneet edes VUOTTA! HALOO! Boo!) Mutta onneksi on Stadium Outlet. Sillä minuahan ei ainakaan haittaa, jos saan hyvät kengät, tosin vanhaa mallia (eli vanhan värin..) halvemmalla kuin uusimman version (eli uudet väriskaalat) täyteen hintaan.

Mutta outletti on outletti, eikä sieltä aina löydy varsinkaan hienoja kenkiä ja koot ovat yleensä hajakokoja. Ja koska mun jalkahan on kokoa kanootti, niin se vaikeuttaa asiaa entisestään, sillä sopivaa kokoa ei välttistä löydy. Tosin tällä kertaa jostain kumman syystä menin katsomaan 38-39 koon hyllyä ja löysin sieltä hienoimmat siniset Reebokit, mallia One Quest GTX. Voihan perse, kun aina ihania kenkiä löytyy aina pienemmässä koossa. Kuitenkin päätin sitten testata niitä (koska kivaa aina masentua siitä, kuinka paljosta jäi kiinni, että kenkä sopi jalkaan… ja muutaman nanosekunnin ajan sitä ihmettelee, että olisikohan varpaiden amputoiminen viisas päätös.. ) ja öh, quoi le fuck koko 38.5 sopi mun kanoottiin!

reebokHetken vielä mietin, että ostanko vaiko en. Sillä mitenköhän ne kengät nyt sitten oikein tuntuu jaloissa kun lähtee liikenteeseen? Jos ne kuitenkin ovat liian pienet? Kysehän ei kuitenkaan ole juoksukengistä, joten ei tarvitse olla superisti liikkumatilaa jaloille. No oli ne sen verran nätit.. eiku COOLIT..  ja kun sain makutuomareiden hyväksynnän tekstareiden kautta (sisko ja Laura B) kävelin onnellisena likkana kohti kassa ja maksoin näistä vain 650 kruunua. Eli öh about 72 €.
Ja näin parisen viikkoa myöhemmin voin sanoa, että ne ovat aivan sairaan mukavat jaloissa ja vielä suhteellisen tukevatkin! Ja mitä parasta, vesisade ei tule estämään mua lähtemästä jokapäiväisille kävelylenkeille, sillä nämä ovat muuten vesitiiviit, koska GoreTex. Ainoat miinukset tulee siitä, että ne ovat aika kuumat. Mut no, kesähelteet meni jo. Who cares..

Minkä väriset lenkkarit sinä haluaisit?

PS. Hitto minkä romaanin sain kirjoitettua jostakin lenkkareista.. No teen mitä tahansa, jotta välttäisin tuota kotitenttiä joka makaa tuossa pöydällä. Yhyy.

5 vastausta artikkeliin “onni on ehjät kengät

 1. Two words: Sports Direct.

  Dot com.

  Älä syytä sitten mua jos ostoskorissa on sata kahden euron juttua. Tv nimim hooked. Ja sieltä saa jättimukinkin.

  Tykkää

 2. Ps. Itsehän pystyn kirjoittamaan vaikka viisi sivua ratsastushousuista tai -saappaista ja oon varmaan tehnytkin niin tällä viikolla kaverini sähköpostiin… Koska minä vahingossa uudet kisahousut ja niiden ominaisuuksia piti analysoida tarkkaan. Että ymmärrän täysin tämmöiset postaukset.

  Tykkää

  1. viisi sivua on jo helvetinmoinen suoritus! Onnittelut! :DDDD Hitto menin kattoo muuten sitä sivua… (yeah, resisting temptation ain’t one of my strenghts..) dämn.. mun veronpalautus tulee palaa sekunnissa :D

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.