sarjavinkki: bates motel

Olen täysin hurahtanut Bates Motel-sarjaan, olen katsonut kaksi olemassaolevaa tuotantokautta about alle parissa viikossa. Ensin luulin, että eihän nyt  mikään prequel Psycho-leffalle voi mitenkään olla hyvä, sillä totuuden nimissä, mun mielestä Psychokaan ei ole mitenkään jännä. Mutta jaahas, olinpahan taas väärässä pahemman kerran.

Tarina kertoo siis Norman Batesista (tiedätte varmaan hepun Psycho-leffasta) ja hänen äidistään Normasta, jotka muuttavat pikkukaupunkiin ja ostavat sieltä motellin, jota alkavat pitää siellä. Tietenkin asiat menevät heti alusta vähän päin helvettiä ja ihmisiä alkaa kuolee vähän siellä sun täällä. Lisäksi poliisi hengittää heidän niskaansa koko ajan. Mutta at the end of the day, a boy’s best friend is his mother. Lisäksi melkein jokaisella pikkukaupungin asukkaalla on salaisuuksia.. Ja aika kauheitakin.

Mikä sitten tekee sarjasta niin hyvän? Se on niin jännä! Ja kokoajan tapahtuu jotakin eikä se ole todellakaan niin ennalta-arvattavissa, mikä on tietenkin aina plussaa. Suosittelen ehdottomasti, jos satut tykkäämään vähän jännittävistä sarjoista. Lisäksi on aika jännää, että ympäristö on jonkinlainen outo sekoitus 60-70-lukua ja moderneja iPhoneseja. Weird! Ensimmäinen tuotankokausi löytyy muuten Netflixistä! Nyt vain odottamaan, että kolmas tuotantokausi tulee.. Ensi vuonna. Hö.

Onko kukaan muu nähnyt Bates Motelin? Mitäs tykkäsitte?

11 vastausta artikkeliin “sarjavinkki: bates motel

 1. JES ihanaa kun muistutit tästä ♥ Ollut ”katsohetinyt” -listalla jo aika kauan ja unohtukin jo täysin mutta tämän nähdessä eilen menin sitten Bates Motellia katselemaan ja jes, aikas hyvä näin parin jakson perusteella ainakin :-)

  Tykkää

  1. Hehe no probs! ♥ Kivaa, että postauksesta oli jotain hyötyä edes jollekkin :D Tuo tapahtuu niin helposti nykypäivänä, koska sarjoja ja leffoja pukkaa joka suunnasta ja haluaa nähdä kaiken hyvän heti ja sitten aina joku unohtuu jostakin välistä :P

   Tykkää

 2. Ihana tämä! katoin just netflixistä ekan kauden ja nyt ootan malttamattomana kakkoskautta, oot ilmeisesti kattonut sen jo. mistä katoit sen? kiitos paljon!

  Tykkää

  1. Joo tää oli kyllä todella hyvä! Katsoin sen kaverin luona, joten en ihan ole satavarma mistä kaveri on saanut käsiinsä sen. Olisikohan ollut jenkkien Netflix? Hmm… Mutta eiköhän se kohta tuu Pohjoismaiden Netflixiin..?

   Tykkää

   1. Toivottavasti se sit se tosiaan tulee pian suomen netflixiin. En pysty odottamaan sitä :D kiitos kuitenkin!

    Tykkää

 3. Mä muka ehdin nyt vasta tutustua tähän ja voi hitto, että on koukuttava!!! Ihan kauheeta, kun ulkona on vihdoin kunnon helteet ja mun tekee mieli silti vaan tuijottaa Netflixiä! :D Mutta siis sun suosituksen perusteella nyt vihdoinkin aloin katsoa tätä ja kyllä kannatti! :D

  Tykkää

  1. :D

   Hyvä, ja kiva et tykkäsit!! Siis niin hyvä sarja, että oksat pois! Mäkin oon maannut sohvalla katsoen Netflixiä ehkä vähän liikaa nyt kun kelit oli ihan ookoo. Onneks nyt taas sataa nonstoppii niin ei saa mitään omatunnontuskia kun löhöö Netflixin ääressä :D

   Tykkää

 4. Aivan mahtavan hyvä, jännittävä ja mukaansatempaava sarja! Ensimmäiset jaksot meni ohi kun en aluksi ollut muka ollenkaan kiinnostunut mutta kun puoliso tuijotti herkeämättä niin päätin pikkasen aikaa katsoa ja niin siinä kävi että olen nyt ihan Batesien koukussa! Ja on ihana olla tässä koukussa! Ah, on torstai ja toisen tuotantojakson toinen ilta……😊😊😵😠☺

  Tykkää

  1. JOo oon kyllä aivan samaa mieltä! :) Arvelutti alussa, että mikäs tää oikeen on ja ei varmaan voi olla hyvä.. mutta väärässä olin :) Jopa hyvä kolmas tuontantokausikin! :)

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.