hengähdystauko ja sokeriöverit

Viime aikoina mulla on onneksi ollut vähän taukoa koulusta ja opiskeluista ja olen yrittänyt ladata pattereit oikein kunnolla. Tarkoituksena on tietenkin ollut nukkua niin paljon kuin mahdollista, sekä käydä ulkona kävelemässä ja saada selkä kuntoon. No tietenkin, koska olen minä, niin olen herännyt todella aikaisin joka päivä (about kuuden aikoihin – vaikka saisin nukkua vaikka kuinka kauan..)  ja kelit on ollut ihan perseestä (eli on satanut more or less koko viikon – kuinka tyypillistä asteikolla 1-10? no about biljoona) eli ei hirvittävästi inspaa lähteä ulos kylmään vesisateeseen tennareissa (nyt olisi kyllä oikeasti pakko hankkia ne kumpisaappaat!)

Sunnuntaina kävin Laura Been kanssa Fröken Larssons Caféssa brunssilla (mä en ikinä ole käynyt syömässä brunssia ulkona…) Ja damnation siellä oli vaikka mitä, oli erilaisia leipiä ja sämpylöitä ja filmjölkiä, jugurttia, suuri valikoima eri myslejä ja muroja, leikkeleitä, vihanneksia, tuoremehua, hilloja, lihapullia (kamoon, ollaan siis Ruotsissa, tottakai tarjolla on lihapullia) nakkeja, kananmunaa, vohveleita, sillejä (edelleenkin.. Ruotsissa..) etc etc.

brunssi2

brunssi
Vohvelia nutellan ja kermavaahdon kanssa. Man it was GOOD!

Syötiin itsemme niin ähkyksi Lauran kanssa, että oli pakko mennä kaupungille vähän kiertelemään, jotta ruoka laskisi edes vähän. Tai sitä meidän kiertelyä voisi lähinnä kuvailla vyörymiseksi, haha. Sen verran ähky oli.

Jos joskus eksytte Örebrohon, niin suosittelen kahvilaa todella paljon, niin ystävällistä palvelua en ikinä ole saanut elämäni aikana! Vaikka paikka oli täpötäynnä (se oli aika pieni ja todella symppis paikkana siis, vähän niinkun mummolassa olisi ollut..) ja tekemistä riitti, niin omistaja iloisesti kävi juttelemassa kaikkien ruokailijoiden kanssa ja auttoi vohveleiden paistamisessa (mä en oo hei ikinä tehnyt vohveleita… ja edellisen kerran söin vohveleita tyyliin 90-luvulla.. true story.) Lisäksi brunssin hinta oli vain 80 kruunua (n.9 euroa) eli halapaa! Päätettiin Lauran kanssa, että siitä tulee meidän vakkaripaikka tästä lähtien.

Sen lisäksi tapasin erään vanhan duunikaverin maanantaina ja istuttiin kahvilla noin neljä tuntia jutellen ihan kaikesta ja tiistaina olin Ändin luona kaffittelemassa ja syömässä kakkua kun sillä oli synttärit ja eilen sitten istuttiin Laura Been luona syöden leivoksia ja karkkia ja juttelemassa tuntikausia. Eli diettini on kuluneen viikon aikana ollut more or less: karkkia, leivoksia, suklaata, kakkua ja vohveleita. Voin sanoa, että nyt tuli kyllä seinä vastaan, enkä halua nähdä sokeria noin pariin vuoteen :D

Loppuviikon ajattelinkin sitten vaan ottaa rennosti ja yrittää saada vähän enemmän unta kaaliin. Ensi viikolla taas täyttä vauhtia eteenpäin ja valmistautumista Saksan matkaa varten, ääk!

Mutta se mun kuulumisista, mitä teille kuuluu?

2 vastausta artikkeliin “hengähdystauko ja sokeriöverit

 1. Ai jumaleissön tuo vohveli, nutella ja kermavaahto… SLURPPPPS! :P
  Täällä meni vappu maalla niin herkutellen etten mahu enää vaatteisiini :)

  Tykkää

  1. Siis toi oli niin hyvää!! :D Syitä, miksi mulla ei voi olla vohvelirautaa kotona, söisin itseni kuoliaaksi HAHHA.

   Haha tiiän tunteen, sen takia mulla on nykyään aina leggarit päällä. Leggarit on venyviä ja mukavia. Tosin se fiilis kun leggarikauden jälkeen pistää farkut päälle ja ne on niin kireet, että nappi melkein irtoaa :( :D

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s