maryn aakkoset.

Better late than never right? Kun kaikki muutkin ovat tehneet elämänsä aakkoset niin minäkin haluan! Tosin aloitin tämän tekemisen jo noin haha pari kuukautta (or something something…) sitten, mutta unohdin täysin julkaista.. ja mietin tuota Äätä vaikka kuinka kauan. No niin. Täältä pesee Maryn aakkoset:

aamupala3

A – Aamupala. Päivän ehdottomasti paras ateria ja herään jopa mielummin vähän aikaisemmin, jotta voin nauttia rauhassa aamupalasta. Ja puuro on muuten lemppari tai uunituore itseleivottu leipä. Joskus syön kaksi aamupalaa – koska luulen olevani hobiitti.

B – Batman. Tai banaani. Eikun Batman. Tiedätte kai jo by now, että olen täysin rakastunut Batmaniin. Tykkään ihan kaikesta, joka liittyy Bätmäniin. Leffoista (mm Christian Bale – joka on sattumoisin myös lempparinäyttelijä (ja sopii tähän Bee-kohtaan)), vaatteista ja tietenkin Arkham Asulym ja Arkham City-pelit, sarjakuvat, you name it!

C – Civilization-pelit. Ehdottomasti paras pelisarja evör ja tätä kun alkaa pelaamaan, niin soronoo elämä, ja hello monta vuorokautta kestävät pelit. Nelonen on edelleen se oma lemppari, koska en ole vielä kunnolla syventynyt uusimpaan (I’m getting there, one day..)

D – Datski. Siis tietokone. Elämäni tärkein tavara, ja jos se hajoo, niin hajoan minäkin. Ja kyllä, kutsun tietokoneita datskiksi..

E – Elokuvat. Ja katson mieluiten yksin, koska saan itse valita mitä katson, eikä kukaan häiritse.

F- Fugly. Yksi lempparisanoistani. It’s so hideously fugly.

G – Ghost. Edelleenkin kuuntelen bändiä melkein päivittäin, enkä ole vieläkään kyllästynyt.

H – Huumori. Koska onhan se nyt tärkeää nauraa välillä, ihan sama sitten jos nauraa mun kanssa tai mulle. Parasta on, kun saa jonkun toisen nauramaan.

I – Idiootti. Siis en nyt tarkoita sitä, että itse olisin idiootti, olenhan sentään aika täydellinen. Mutta luoja, miten ärsyynnyn siitä kun ihmiset ovat idiootteja. Ja niitä on muuten vielä aika paljon. Yhy.

J – Jätski. Omnom. Tykkään melkein kaiken makuisista, tosin en yllättäen mansikanmakuisesta. Enkä mielellään syö suklaajätskiäkään. Lemppareihin kuuluu salmiakki, sitruuna, salmiakki-vadelma yhdistelmä ja pistaasi. Musta tuntuu, että mun pitää mennä ostaa jätskiä. Niinkun nyt!

hietsunkirppis

K – Kirpparit. En yleensä osta vaatteita kirppareilta, etsin lähinnä sieltä kirjoja ja pelejä ja… kivoja juttuja. Jotenkin on vaan niin kivaa kierrellä kirpputoreilla ja ihan vaan katsoa mitä kaikkea ihmiset myy ja välillä kun ostan jotain, niin mietin, että minkäköhänlainen tarina silläkin tavaralla oikein on ja mistä se on tullut. Joo, elän aika tylsää elämää.

L – Liikkuminen. Siitä on tullut niin tärkeä osa elämästäni vanhempina vuosina. Siis liikkumiseen kuuluu ihan kaikki salitreeneistä ryhmätunteihin, sekä kävelyt ja lenkkeilyt sun muut. Kukaan ei varmaan olisi voinut uskoa, että liikuntaa vihaavasta pikkutytöstä tuli himoliikkuja, joka myös aloitti liikunnan opiskelut.

M – Mamma. Äitini on aina ollut, ja tulee aina olemaan suurin esikuvani elämässä. Yksinhuoltaja, joka teki välillä pitkiä päiviä töissä, jotta sisko ja minä emme jäänneet mistään paitsi, voittanut rintasyövän 6-0 ja jolla pettämätön huumori ja maailman kiltein ihminen ikinä. Lisäksi saatte kiittää äitiäni, että olen näin kömpelö ja nolo kuin olen, olen niin perinnyt sen siltä.

N – Naarmut. Siis kävelen pöytiin, tuoleihin, seiniin ja oviin ja sen takia olen aina naarmuilla. Kömpelyys, on se niin ihanaa. Onnistun jopa kompastumaan omiin jalkoihinikin silloin tällöin. Taitolaji.

O – Opiskelu, koska se on kivaa. Ihan oikeasti. Siis, jos a) opiskelee jotain mistä todella, todella tykkää ja b) tajuaa mitä opiskelee (tietohallinta oli nyt vähän niin ja näin.. ) Lisäksi on kiva oppia uusia asioita ja joku kaunis päivä musta tulee kaikkitietävä-Mary. And then I’ll take over the world.

P – Pelit. Super Mario 3, Elder Scrolls (Oblivion & Skyrim), Civilization, Tomb Raider (hiljaa), Final Fantasy, American McGee’s Alice. NES, PC, PS.. you name it. Ainoat, joista en tykkää on sotapelit ja autopelit (ellei se sitten ole good old Colin McRae-rallipeli, jossa olen todella hyvä, jos itse saan sanoa!) Kauhua, mielikuvitusta, platformsia ja strategiaa kiitos. Olisipa tosiaan vain vähän enemmän aikaa pelata.. Seuraavaksi pitäisi testata Dead Space kakkonen, jonka lainasin broideilta, mutku pelottava!

Q – Queen. Kautta aikojen paras bändi, jos multa kysytään. Jos mua masentaa, kuuntelen Queenia ja jos olen iloinen kuuntelen Queenia. Sopii siis tilanteeseen, kuin tilanteeseen. Aivan mahtavaa musiikkia, so to say.

i-love-food-more-than-i-love-people_630

R – Ruoka. Heitän yleensä läppää siitä, että treenaan jotta voisin syödä enemmän ruokaa. Koska ruoka, no, se on hyvää, eikö vain? Pidän myös ruuanlaitosta todella paljon ja uusien ruokalajien testaamista. Jos joskus matkustaisin jonnekkin eksoottiseen paikkaan, esimerkiksi Aasiaan maistaisin varmasti jotain tarantelloja sun muita omituisuuksia. Koska, no, fear is obviously not a factor for me (okei, en ehkä tarantelloja, mutta heinäsirkkoja voisin..)

S – Sisko. Paras ystävä, jolta aina kuulee totuuden. Tsemppaa aina, ystävällinen, mutta kuitenkin ei suostu ottamaan mitään paskaa muilta. Ihan paras tyyppi ikinä. Okei välillä se voi olla vähän rasittavakin, mutta saa sen anteeksi, koska on sukua mulle. Kaiken lisäksi, se on välillä yhtä nolo, ellei jopa nolompi kuin minä. It runs in the family :D

T – Tv-sarjat. Viime aikoina olen melkein katsonut enemmän sarjoja, kuin elokuvia. Tällä hetkellä olen täysin rakastunut Supernaturaliin. Dean Winchester on vaan niin ihana!

U – Uu. Dee. Dee. Vaikka periaatteessa haluan olla aika ”anonyymi” blogissani on mun pakko kertoa, että sukunimeni on aiheuttanut paljon harmaita hiuksia muille. Luulisi, että kolmen kirjaimen sukunimi olisi jotenkin helppo kirjoittaa? No ei näköjään, ja sitä onkin tässä vuosien aikana saanut kuulla vaikka minkälaisia versioita, joista Hood on ehkä ollut paras. Suomessa siis suurin osa ei sitä osaa kirjoittaa vaikka sanoo, että Uu-dee-dee, ja Ruotsissakin ollaan vähän hoomoilasina, että mikäs vitun sukunimi tää oikein on?

V –  Vitutus. Perusmoodi. Varsinkin maanantaisin. Yritän olla positiivisempi ihminen, mutta fakta asia on vaan se, että mua vaan vituttaa niin paljon ja aika usein. Usein siksi, koska suurin osa maapallolla olevat ihmiset ovat idiootteja.

W – www. Heh. Elämä ilman internetiä on vähän, kuin eläisi ilman vettä. Se ei onnistu. Pidän yhteyttä tärkeiden ihmisten kanssa, siellä on ne hauskimmat kissvideot ja niin, ilman nettiä ei olisi blogiakaan.

X – xXx -> siis se elokuva, koska a) löysin Rammsteinin kiitos sen elokuvan b) Vin Diesel c) mahtavaa aktsönii! Yksi mun lemppari äktsöneistä.

batmancake

Y – Ystävät. Eikai siitä sen enempää, elämän suola. Tulee heti perheen jälkeen tärkeinpinä. Erityismaininta TinAlle, joka on vaan niin hieno ihminen ja joka uskaltaa muuten sanoa suoraan, jos esimerkiksi valitan jostain eikä vaan istu siinä ja ole samaa mieltä asioista. Se vaatii pokkaa! Lisäksi se tykkää myös geekeistä asioista, ja mulla ei koskaan ole ollut parasta ystävää, jonka mielestä konsoli- ja tietsikkapelit ovat paljon kivempaa ajanviettoa, kuin meikit. Siis naispuolista ystävää huom. Se on hiano juttu! ( Plus se, Laura R ja Joonas teki mulle Batman-kakun.. voiko parempia ystäviä olla olemassa? :D)

Z – Zorro. Pienenä likkana raaaakastin Zorroa ja varsinkin sitä Zorro-sarjaa. Ihan best evör.

Å – Åhå. Näin kömpelönä ihmisenä ”Oho” on usein toistuva sana.

Ä – Äkkilähtö. Aika perussettii aamuisin kun pitää mennä kouluun ja jotenkin jumitan liian kauan ja tulee äkkilähtö kouluun ja pitää pyöräillä tuhatta ja sataa kouluun. Yleensä olen paikalla minuuttia ennen kun luento alkaa. Lisäksi olisi todella ihanaa lähetä sellaiselle oikealle äkkilähtö-lomalle. Ihan minne vaan! Paitsi no en ehkä Siperiaan. Tai no miksi ei. ”Kävinpäs tuossa viikonloppuna Siperiassa. Siis ihan oikeasti. Olen käynyt siellä.” Joo voisin mennäkkin.

örebrolinna

Ö – Örebro. Kaupunki, josta en ensin pitänyt yhtään, mutta josta pidän todella paljon nykyään. Koska täällä on niin hienoja ihmisiä. Kuitenkin alkaa tuntua siltä, kun kohta alkaa on aika siirtyä kohti uusia seikkailuja. Tosin koulu valmiiksi ensin.

Niin, ettäs tällaisia juttuja tällä kertaa.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s