ÄLÄ LAIHDUTA

Tää on hyvä juttu, lukekaa!

Se erilainen fitness -blogi

Syömishäiriöliiton blogi heitti viikon päästä vietettävän Älä laihduta -päivän kunniaksi haasteen, minä otin kopin. Käyn pidemmittä jorinoitta asiaan, tarkemmat tiedot haasteesta ja Älä laihduta -päivästä löydät täältä.

***

Älä laihduta -päivä ja Syömishäiriöliiton logo perässä. ”Ai tää on joku syömishäiriötä sairastavien juttu, joojoo, ei kuulu mulle.” Eiku just sulle se kuuluu! Just sulle, tavalliselle tallustelijalle, joka naureskelet työpaikan kahvihuoneessa, että pitää lähteä illalla lenkille, että saa kulutettua työkaverin synttärikakusta aiheutuneet ylimääräset kalorit pois. Iloisia uutisia, juuri sinulle. Ei joka kaloria tarvitse lähteä kuluttamaan. Valtaosa niistä kuluu ihan itsestään. Eikä ihmisen energiatasapainojärjestelmä ole niin aukoton, etteikö siinä olisi yhden yksittäisen kakkupalan verran klappia. Toisin sanoen, ei se kakkupala nouse ihramöykkynä perseeseesi, vaikka et lenkille lähtisikään. Joten lopeta tuo turhanpäiväinen, ehkä harmittomalta kuulostava huulenheitto. Se ei välttämättä kaikkien kuulijoiden mielestä ole harmitonta. Ja keksi kakkupalaa parempia syitä lähteä lenkille.

”Älä laihduta, just joo. Hyvähän se sun on sanoa, kun oot tollanen hoikka…

View original post 733 more words

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.