kolmen aineksen peanutbutter cupsit

Mmm. Maapähkinävoita ja suklaata, voiko parempaa yhdistelmää olla? Siis peanutbutter cupsit omnom. Vähän aikaa sitten The Good Morningin Kaisa teki raakasuklaa peanutbutter cupseja ja siitä asti mulla on ollut ihan törkeä himo tehdä niitä, mutta en sitten kuitenkaan jaksanut, koska resepti vaikutti niin vaikealta ja niihin sisältyi about viisituhatta ainesta. Joten jätin väliin. Laiska kun olen (enkä jaksanut tilata noita fancy pants aineksia www:stäkään..) Sitten törmäsin tähän: kolmen aineksen peanutbutter cups-reseptiin .

Ja siitä se ajatus sitten lähtikin – mitäs jos otan vähän ideoita molemmista resepteistä ja teen supermahtavan OMAn reseptin? Yeah. Genious idea!

minipeanutbuttercupsEli näihin tarvitaan:
n.180 g suklaata (maitosuklaata, tummaa, mistä nyt satut tykkäämään, mä valitsin tummaan suklaan jonka kaakaoprosentti oli joku 82 – joidenkin mielestä voi olla vähän liian stydiä.)
n. 2 rkl maapähkinävoita
n.1 rkl vaniljaheraa
(suolaa)
jonkinlaisia muotteja, silikonimuotteja tai sitten vaikka tuollaisia minijuttuja joita mulla on.

Näin teet:

Sulata suklaa esim vesihauteessa. Halutessasi voit lisätä vähän suolaa joko sulanneeseen suklaaseen tai ripotella niitä cupsien päälle ennen kuin jäähtyvät (älä vaa lorauta liikaa suolaa sekaan tosin..) Sekoita maapähkinävoi ja hera keskenään. Laita muotit esimerkiksi tarjottimelle tai lautaselle, ja sitten vaan täyttämään niitä. Eli ensin vähän suklaata pohjalle ja sitten teet maapähkinävoista pienen pallon ja laitat sekaan ja sitten peität sen suklaalla. Liian helppoa! I know. Tosin mä onnistuin kuitenkin sotkemaan puolet keittiöstä hehe. Kun kaikki muotit on täytetty – laita pakastimeen jäähtymään ja kovettumaan. About 15 min riitti noille miniversioille. Tuosta satsista tuli about 30 kpl mini-cupseja.

Niin ja säilytä niitä kylmässä. Jos ne nyt säilyy kauan, sen verran namia oli.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.