salaattia hampurilaisravintolassa ja muita juttuja.

Ainiinjoo, mullahan on oikean elämän lisäksi tää blogi – melkein kävi niin, että unohdin tässä viimeisen viikon aikana koko blogin olemassa olon. No ei vaiteskaan, läppä läppä. En kertakaikkiaan ole jaksanut istua koneen ääressä melkein yhtään, sen takia täällä on ollut aika kuollutta, mutta senhän te tiesittekin, koska varoitin etukäteen.

Asioita, joita olen oikeassa elämässä tehnyt näiden päivien aikana:

– Neljä päivää töitä. Nyt mut on ns ”koulutettu” ja mun pitäisi pärjätä omin voimin töissä. En usko, mutta onneksi tuossa duunissa ei oikeastaan olla yksin koskaan.

IMG_20140411_082357– Sen lisäksi opiskellut – perjantaina jouduin menemään 3 h aikasemmin koulun kirjastoon opiskelemaan, koska en saanut kurssikirjoja ajoissa (Posti on niin hidasta.. ja aina kurssikirjat tulee myöhässä.) Onneksi kirjastossa oli yksi kirja, ja olin sen verran ajoissa, että sain sen itselleni. Sen lisäksi meidän seminaariryhmä joutui maikan grillaamaksi, koska ei kuulemma oltu opiskeltu tarpeeksi (se suuttui ihan oikeasti.. yhyy, meinas pissat tulla housuun, sen verran pelästyin.) Onneksi kirjat tuli sitten perjantai-iltapäivällä. Tosin en ole niihin koskenut sen jälkeen, koska en ole ehtinyt taikka jaksanut.

HUOMATKAA KIRSIKANMAKUINEN PURKKA; JOTA OSTIN VIISI PAKETTIA PUOLASTA.. eli liian vähän :(

– Käynyt kerran salilla nostelemassa akkojen painoja ja yrittänyt kävellä edes jonkin verran. Selkä on taas mennyt huonompaan suuntaan, koska töissä tulee istuttua vähän ehkä liiankin paljon hiljaisina hetkinä. Olen yrittänyt kompensoida sitä seisomalla henkilökunnan tiloissa – joka tietty on antanut musta ehkä vähän oudon kuvan tuleville työkavereille. ”Miksi tuo likka ainaa seisoo ja on liikkeessä koko ajan?” Yeah good first impression.

– Katsonut koko sunnuntain Supernaturalia. Koska en yksinkertaisesti jaksanut tehdä mitään erityistä ja sängyssä makaaminen tuntui hyvältä vaihtoehdolta. Koska kooma.

IMG_20140413_114057– Paitsi kävin kaverin kanssa syömässä yhdessä Örebron parhaimmissa hampurilaisravintoloissa Enelly’sissä. (En ole testannut hampurilaisia..) Ja kaverin ilme, kun tilasin Ceasar-salaatin:

jackiechanmeme(Lisäksi kaveri vielä sanoi ääneen, että mun pitäisi poistua paikalta, koska tilaan hampurilaismestassa salaatin – ja tyttö kassassa vaan repeili kun mää vaa ”Hei mä olin just salilla, emmä voi hei pilata sitä syömällä hampurilaista.. mut voitko laittaa vähän extra kastiketta mulle ehe ehe.”) Mutta hei, se oli muuten aivan törkeän hyvää! Ja sitäpaitsi kaverille tuli annoskateus, kun se näki miten iso se salaatti oli. Bwaha.

– Ja sitten sain tietää, kun luin yhtä ilmaislehteä, että pasha kirjoitetaan ruotsiksi paskha. Ja lollasin sitä noin puoli tuntia :D Tiedetään, mulla on todella huono huumorintaju…

IMG_20140411_145415 – Ja olen saanut aikuisten vuorokausirytmin, herään nykyään kuuden aikoihin ja ilman herätyskelloa puoli seitsemältä. Yeah. Ja menen nukkumaan kymmenen aikoihin. Eli siis ihan kohta.

Enkä mä sen lisäksi olekaan tehnyt oikein mitään muuta erikoista. Nyt ei kai ole töitä vähään aikaan joten ehkä tämä elämä tästä normalisoituu ja saan sen Gdansk-jutun tehtyä.

Mitäs sinne kuuluu? Onko kevättä rinnassa?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.