hiipivä mary, piilotettu ego.

Laura Bee kutsui mut maanantaina koulun jälkeen luokseen kaffittelemaan (siis se varmaan vaa havitteli Suomesta tuotuja tuliaisia (Mignon-eguu.)) No tottakai menin sinne. Ainoa ongelma oli vaan se, että se yks tyyppi (aka se ”Ihastus” talvelta) asuu about sen naapurissa. Siis ihan vain pari rappua Lauran läheisyydeltä.

Saavuin pyörällä Laura Been kämpille, ja huomasin, että heidän talon edustalla oli jotain rakennustelineitä. Damn. Soitin Lauralle ja kysyin, minne voisin jättää pyöräni. ”Talon päätyyn, siellä on meidänkin pyörät.” Hemmetti. Olisin vaan halunnut jättää pyörän siihen portaan eteen, ja juosta nopeasti sisään Lauran kämppään, etten vaan törmäisi siihen tyyppiin. Nimittäin tiedän, että se tyyppi poistuu kämpästään aina sisäpihan kautta ja halusin välttää sisäpihaa mahdollisimman paljon (needless to say – sisäpiha oli lähellä talon päätyä.) Niin ja siis tää tyyppi tekee töitä kotoa päin, eli se oli taatusti kotona.

Joten smoothisti kuin ninja juoksin pyörän kanssa talon päätyyn, lukitsin sen (ja katsoin olkani yli koko ajan..

stealht… ettei tyyppi vaan olisi siinä lähettyvillä – ei siis yhtään epäillyttävän näköistä, ei ollenkaan) ja sen jälkeen ninjamaisen smoothisti hiippailin Lauran ovelle, kysyin koodia ja astuin portaaseen turvaan.

stealth
Ja sitten sama juttu kun menin takaisin pyörälle kaffittelun jälkeen.

stealth1Niin ja tietenkin mulla oli aurinkolasit päällä ja huppu vedettynä päähän, ettei mua vaan tunnistaisi…

Terv. Marianne 12-vee.

PS. Onneksi en törmännyt tyyppiin. Sitähän te odotitte, ettekö vain? ;)

PPS. Laura, muuttakaa, mä en jaksa leikkiä ninjaa aina kun tulen käymään!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s