kun sanoin itseni irti*

callcenter
* Toim. Huom. Tämä giffi on liioittelua. Ei se mennyt tuolla tavalla. Sanoin itseni irti sähköpostilla, enkä ole ollut töissä sitten tammikuun.

Mutta päässäni olen joskus ajatellut noin, kun olen tehnyt haastatteluita joidenkin kus.. ihmisten kanssa. Joskus on myös liioittelua. Aika usein. Tuossa työssä tulee kyllä törmättyä välillä sellaisiin ihmissaastoihin, että huh huh.. Mutta mitä sitä ei tee rahan takia, ja olenhan oppinut paljon… Esim. miten puhelinta käytetään ja että headsetistä saa melkein aina hedarin. Ja olen saanut paljon ystäviä duunin kautta, jotka ovat kullan arvoisia (esim molemmat Laurat ja Lääkäri-Jessican ja Lederhosen-Judithin.) Ja olenhan mä vetänyt ihan kivat perseet duunin joulupippaloissa muutamaan otteeseen.

Hehe. Awkward silence.

Puolentoista viikon päästä mennään kohti uusia haasteita, aivan toisenlaisessa duunissa. Tosin ensin kokeilufiilareissa, sitten todennäköisesti kesätöiden ja extraduunin merkeissä. Jännittää, pelottaa, olen innoissani ja yhtä hymyä.. ja toivottavasti en ikinä enää palaa töihin callcenteriin, ever again.

Näillä mennään. Mahtava fiilis tällä hetkellä.

2 vastausta artikkeliin “kun sanoin itseni irti*

  1. Onneaa! :) Mä sain työharjoittelupaikan, 5 kuukautta palkatonta työtä edessä.. Mutta paikka on sentään ”hyvä” kun liittyy opiskelemaani alaan, niin kai siitä jotai hyötyä on. Ainakaan ilman ei tästä koulusta voi valmistua :D

    Tykkää

    1. Kiitos :)) Ja onnittelut takasinpäin kanssa! Yleensähän nuo työharjoittelut on palkattomia (aika persesysteemi jos multa kysytään), mutta onneksi oikea ala hehe :D

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.