ne pienet asiat, jotka vaikeuttavat elämääni.

Yleensähän sitä luetellaan niitä arjen pieniä iloja, varsinkin blogeissa, mutta ajattelin olla vähän erilainen nuori (tai siis senhän te jo tiesittekin, etten pasko sateenkaaria..) ja listata muutamia pieniä arjen vittumaisuuksia (onko tuo edes sana?) Koska kaikki tiedämme, että tällaisia asioita on (ehkä vähän liikaakin). Ja maanantaihan on juuri sopiva päivä tällaisen listan julkaisuun, hehe. Tunnetaan myös nimellä ”first world problems.”

– Kun unohtaa laittaa suolan puuroon.

– Kun avaa vahingossa suolapurkin väärän puolen ja sen sijaan, että ripottelee suolaa siihen puuroon/ruokaan purkista tulee suolaa kuin Niagaranputouksesta.

– Kun on niin pihi, ettei kuitenkaan raaski heittää pois sitä liian suolaista puuroa, vaan syö sen.

– Kun joku (itse siis/yökyläilijä/sisko/äippä/broidi/puoliso) on jättänyt maitotölkkiin tipan maitoa, niin ettei saa aamukahviin tarpeeksi/ollenkaan maitoa.

– Kun lähtee kauppaan ostamaan maitoa, unohtaa sen ja ostaa kaikkea muuta. Ja joutuu kävelemään takaisin kauppaan hakemaan sitä maitoa.

upsetting

– Kun on lähtemässä kouluun ja pitää viedä roskat ja unohtaa ne, joten joutuu tekemään uuden keikan ulos pihalle, kun tulee kotiin väsyneenä.

– Kun kännykkä huutaa, että akkua on jäljellä 1% eikä löydä laturia mistään.

– Kun katsoo jotain kivaa telkkariohjelmaa ja lähetys katkeaa.

– Kun on ollut kipeänä ja/tai laiska, eikä ole jaksanut tiskata, eikä puhtaita tiskejä ole, joten joutuu tiskaa ennen kun voi syödä/juoda mitään.

– Kun ei saa treenata edes yhtä kuukautta putkeen, ilman sairastumista tai loukkaantumista.

– Kun lempparikarkit on loppu irtokarkkihyllystä.

– Kun joku vie hienon ja viimeisen alelöydön naamasi edestä.

– Kun shampoo/hoitoainepurkki lipsuu kädestä suihkussa ja hajoaa. Luulisi, että pullon kestävyys olisi jonkinlainen standarditesti, kun näitä pulloja valmistetaan.

annoyed2

– Kun jokin tavara, jota ei hirvittävän usein osta, mutta käyttää jatkuvasti, loppuu ja sitä ei millään muista ostaa lisää.

– Kun haluaa katsoa elokuvan, mutta ei osaa valita Netflixistä mitään kivaa ja viettää kolme tuntia selatessa ja sitten ei enää jaksa katsoa mitään.

– Kun on se aika vuodesta, kun aamusta ulkona on kylmä joten laittaa päällensä paksun takin, mutta sitten keskellä päivä on liian lämmintä olla ulkona siinä takissa. Tai jos lähtee ulos päivällä ja on lämmin ja laittaa ohuen takin päälle ja tulee kotiin illalla, kun viilenee ja palelee ihan sairaasti.

– Kun suunnittelee tekevänsä illallista sen verran, että seuraavalle päivälle jäisi annos lämmitettäväksi, mutta se onkin niin hyvää, että syö kaiken kerralla ja joutuu siis tekemään uudet sapuskat seuraavana päivänä.

omnom

– Kun on syönyt jotain mitä sisältää pinaattia ja unohtaa tarkistaa jäikö pinaattia hampaisiin (koska eihän sitä nyt tapahdu oikeassa elämässä, vain elokuvissa) ja sitten huomaakin päivän päätteeksi, että on kävellyt ympäri kaupunkia turpa täynnä pinaattia.

– Kun löytää todella, todella kivan rihkamakorun tosi halvalla, josta tulee lempikoru, ja sitten se hajoaa – koska se on rihkamaa.

– Kun huomaa lehdestä jonkun hyvän tarjouksen x tuotteesta ja sitten juoksee pää kolmantena jalkana sinne kauppaan sitä ostamaan, niin ne on jo loppu. Vaikka luit tarjouksesta 2 minuuttia sen jälkeen kun lehti tipahti postiluukusta.

– Se masennus, kun on katsonut jotain sarjaa putkeen  ja sitten se loppuu. Siis loppuu lopullisesti. Se masennus on perseestä.

– Kun luulee, että radiossa alkaa soimaan Under Pressure, mutta turns out että kyseessä onkin Ice, ice baby.

– Kun on juuri pessyt hampaansa ja tajuaa, että on sairas nälkä.

– Kun on juuri syönyt ja on kuitenkin nälkä.. joten syö lisää ja sitten tulee ähky.

näkkileipä

– Kun näkkileipäpaketti on niin iso, eikä mahdu kaappiin.

– Kun joutuu maksamaan pesukoneen käytöstä pesutuvassa ja joutuu sen takia nostaa rahaa automaatista ja metsästää ympäri kaupunkia paikkaa, jossa voivat vaihtaa setelin sopiviksi kolikoiksi (monet eivät tähän muuten suostu.. joten joutuu tekemään parit rundit..)

– Kun aina pitää jättää pyykkipäivä niin viime tippaan, ettei ole puhtaita alushousuja enää. Ja silloinhan ei yleensä ole vapaita aikoja pyykkituvassa, joten joutuu menee ostamaan yhdet/parit uudet alushousut, jotta selviää pari päivää.

– Kun omistaa kourallisen valkoisia vaatteita, jotka pitää pestä erikseen valkopyykkinä. Todella kiva tuhlata yksi niistä kolikoista kolmen vaatekappaleen pesuun, kun sillä olisi voinut pestä täyden koneellisen, mutta ei mieluiten halua, että ne valkoiset vaatteet värjääntyy. Note to self: Anna pois ne valkoiset vaatteet, osta vain mustaa from now.

– Kun vihdoinkin tulee se pyykkipäivä, ja huomaa, ettei ole pesuainetta ja joutuu tekee kauppareissun (ja sitten siinä on vielä se riski, että kaupasta ostaa kaikkea muuta, paitsi pyykinpesuainetta ja sinne joutuu menee uudestaan.)

– Kun on justiinsa pessyt hiukset ja menee pari tuntia ja ne tuntuvat likaisilta taas.

lifeEiköhän tuo riitä tältä erää, näitä varmasti tulee lisää mielen, kunhan elää muutaman maanantain lisää, hehe.

Tuleeko sulle mieleen joku turhan pieni asia, joka vaikeuttaa elämää?

6 vastausta artikkeliin “ne pienet asiat, jotka vaikeuttavat elämääni.

 1. Kun kaveri suosittelee uutta maailman parasta ja upeinta kissanhiekkaa, ja joku menee ostaan sitä viimesillä 22 eurollaan ja se on ihan perseestä. Leviää kissan varpaissa kuin rutto 1300-luvulla.

  Sitten kun siivoaa sitä hiekkaa pois lattioilta joka aamu (ja päivä ja ilta), ja se on kissan mielestä hauskin leikki ever. Etenkin on parasta, kun siivoaja saa tehtyä sellasen siistin kasan pölyä, karvoja ja sitä hiekkaa, mennä makaamaan siihen kasaan ja lähtee siitä tuhatta ja sataa niin että ne kaikki leviää takasin pitkin ja poikin. Ekstrahauskuuspisteet emännän punasesta naamasta kun se karjuu että NekKUUUUU nyt s****na saat v***u selkääs v***n v****naama. Ei sillä että meillä siis kissoille puhuttaisiin rumia.

  Näin nyt tähän maanantaiaamun ensimmäisiä mietteitä. Jos vaikka vähentäis vähä kissakuumetta samalla.

  Tykkää

  1. Maanantait… Heheheh anteeks ei sais nauraa, vai saako näin jälkeenpäin? :D Kissat on no.. kissat on välillä vähän douchebageja :D Mutta sen takia ne onkin niin ihania hihi. Ja joo kyllä vähän ainakin vähensi kissakuumetta, ainakin sekunniksi :P

   NIin ja voin uskoa, että toi kissanhiekkajuttu vituttaa aika kivasti :/ Yhhyh.

   Tykkää

 2. Melkein joka kohtaan pystyn samaistumaan! :D Sitten sekin on viel yks, mikä mulle on sattunut jo pari (!!) kertaa: kun pitäisi kaataa makaroni- tai parsakaalikattilasta vedet pois, niin eiköhän ne putoa tiskialtaaseen. Ja se on tietenkin täynnä likaisia astioita, sillä joku on taaas ollut niin laiska, ettei ole jaksanut tiskata. Siinäpä sitten arvot kauheassa nälässä että rupeatko huuhtelemaan niitä vai tyydytkö uhmaamaan nälkää ja lähtemään ruokaostoksille. Jos siis rahaa edes on :D

  Tykkää

  1. Se on niin ärsyttävää! Tosin mä oon jo sen verran usein tehnyt tuon mokan, että olen oppinut käyttää siivilää :D Ja mä yleensä huuhtelen jos kuitenkin sattuisi vaikkapa missaamaan kun kaataa kamat siivilään. 5 sekunnin sääntö ;)

   Tykkää

 3. Käytän työssäni noin 5-15 paria kertakäyttöhanskoja vuoron aikana. AINA kun otat paketista hanskoja tulee ensin yksi kappale ja toisella ottamalla kaksi. JOKA VI**N KERTA!!!!!

  Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.