fuu mother nature

Aamulla kun lähdin pyöräilemään koululle:

theshireIltapäivällä kun lähdin pyöräilemään kotia kohti:

vituttaa vielä enemmänTuota lunta tuli about 10 cm ellei enemmänkin. Noin kilometrin uskalsin pyöräillä. Sen jälkeen talutin pyörän loppumatkan (3 km) KESÄVAATTEISSA (paitsi kaulaliina ja tumput oli mukana onneksi). Olisin ottanut bussin kotiin, ellen olisi unohtanut lompakon kotiin. Oikeesti, fml deluxe.

Eli meikit oli levinnyt kivasti ja näytin uitetulta koiralta, kun olin kotona… (kulmakarvat on toki paikoillaan, vau! :D)

IMG_20140319_155250Eli mother nature, this is for you:

fakkjuuMuuten? Tentti lähestyy – paniikki suurenee, en osaa mitään. Huomenna fyssarille selän takia! (Joka on muuten mennyt taas huonompaan suuntaan.) Viikonloppuna meen TinAn kanssa leffaan! Ja ensi viikolla mulla on työhaastattelu ja duuni on jotakin täysin uutta mulle! Lisäksi ensi viikolla tapahtuu jotain muutakin ihanaa, mutten voi vielä spoilata sitä, koska riski on, että väärä ihminen lukee tämän postuksen.

4 vastausta artikkeliin “fuu mother nature

 1. Viellä parempi. Heräät myöhässä, ulkona on tullut yöllä varmaan 20 cm lunta, teille ei ollut aura-autoa näytetty, kouluun 5 km, bussi ei kule läheltäkään.

  Matka ei ole pitkä mutten viitsinyt vaivaiseksi yhdeksi tunniksi sinne vaivautuu lumen ja tuiskun läpi.

  Tykkää

  1. Hahah voihan se noinkin mennä! Tosin smart move, en minäkään yhdeksi tunniksi menisi minnekkään koululle, vaikka Obama olisi siellä pitämässä luentoa, jos kelit on perseestä. Aimitenniinlaiska :D

   Tykkää

 2. Mulla vähän fuuu tekniikka tänään. Nekulla leikkausaika klo 11:45 15 km päässä ja siinä pari tuntia ennen soittaa mama että joo auto hajosi en voi lainata kulkupeliä. Ja täällä meidän suurkaupungissa ei tota julkista liikennettä mitenkään liiemmälti kulje just sinne (=ei ollenkaan). Että muutu siinä sit autoksi yhtäkkiä, enkä voinut peruakaan sitä aikaa kun se paikka aukes vasta klo 11, niin varmaan alle tunnin varoitusajalla voi mitään perua ilman sakkomaksuja… No onneksi isoveljellä oli iltavuoro niin onnistuttiin järjestämään hirveän sähläämisen kautta kuljetus sinne (sen tytöllä sattu just oleen hammaslääkäri tietty just siihen samaan aikaan jne.). Nyt tuo kissanpoika nukkuu mun vieressä ja on varmaan vähän pihalla koko illan. Maailman raasuin pieni eläin kun nukutettiin ja se lääkäri nosti sitä semmosena velttona. Bwää. Hoitaja lupas että tosta puolet varmaan tulee vielä kasvamaan, et semmonen pieni ja siro 7-kiloinen mörssäri :D

  Tykkää

  1. Voi että! Ärsyttävää kun tuollaista tapahtuu! Onneksi kuitenkin meni hyvin sitten loppujen lopuksi, vaikka varmaan muutamat paniikkihikoilut ehdit saada sinä aikana :P

   Niin noi kissat on jotenkin niin ressukoita kun ne on ollu nukutettuina, yhyy. Toivottavasti Nekku voi jo paremmin! Mä muistan ku meidän piti viedä meijän mörssärii eläinlääkärille (8 kg) nii oli pakko ottaa bussi tai taksi sinne lääkärille (vaikka se oli noin parin kilsan päässä se eläinlääkäri) ku oli ihan mahdotonta kantaa sitä kissaa kopissa kun se koppakin oli sairaan iso :D Lisäksi sairaan noloa, kun se kissa ei osannut edes maukua kunnolla niin bussissa kaikki aina ihmetteli mitä sitä kissaa vaivasi kun se kuulosti ihan kanalta matkalla lääkärille (se siis kuulosti kanalta kun se oli vihanen/paniikissa, niinkun kotkotti :D)

   Yhyy tahtoo kanssa kisun.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s