ihanin sunnuntai ikinä! (huom. sarkasmia)

Sunnuntaipäiväni lähti oikein mukavasti käyntiin, katsokaas näin (tämä taitaa olla vähän yesterdays news teille, jotka seuraavat Ihmemaata Feissarin puolella):

krapula1 krapula
Ja tuossahan siis pitäisi kai lukea lirahtanut* Ei oo helppoa kirjoittaa suomea when darra.

Nojoo, mitä kukaan teistä ei tiedä on se, että uhmasin kohtaloani ja kävin muuten suihkussa, koska en kerta kaikkiaan kestänyt viettää päivää paskaisena ja obviously, fear is not a factor for me! Ja nyt illalla tuli ilmoitus, että suihkussa saa käydä, kunhan sitä vettä ei joudu suuhun. No voi että, nyt en siis voikaan harrastaa mun lempparipuuhaa suihkussa: en voi juoda suihkuvettä! Yhyy. (Tekeekö kukaan yli 10-vee tuota?)

Tosin se mikä potuttaa eniten on se, että olen ollut NIIN poikki koko päivän, joten en jaksanut mennä kauppaan ostamaan vettä – sitäpaitsi en usko, että kaupoissa edes on mitään vettä enää? Se on siis tällaista, kun se zombieapokalypsi tulee – Marianne kuolee, koska ei jaksa mennä kauppaan hamstraamaan vettä. Kivat.

No olenhan mä vähän tuota vettä keitellyt ja laittanut jääkaappiin, mutta siis tuo prosessi kestää ikuisuuden koska vesi ei jäähdy kolmessa sekunnissa… Ja koska mulla on niin mainiot survival skillzit, niin olen juonut pahimpaan janoon maitoa. Mikä on siis todella fiksua, jos ajattelee sitä faktaa, että mulla on maitoallergia. Elikkä voitte varmaan laskea 1+1 ja  kuvitella minkälaiset seuraamukset siitäkin tuli.

Niin joo, ja joudumme keitellä vettä tiistaihin asti. Ja se johtuu YHDESTÄ vessasta, joka on ollut rikki ja veteen on siis joutunut kirjaimmellisesti paskavettä. OMNOM. Tosin vielä ei tiedetä onko vedessä yhtään bakteereja, mutta voin veikata että aika monet jotka vihaavat työtänsä ovat aamulla ”juoneet vettä ja tulleet huonovoiviksi ja jääneet kotiin.” Kivat heille, jos käykin niin, ettei vedessä ollut mitään vikaa :D

Mutta siis, itse luulen olevani ihan kunnossa ja tää mun vatsakipu ja huonovointi on vaan ollut itseaiheutettua. Mutta kieltämättä, olisin niin voinut viettää tän sunnuntain paljon kivemmin…

killmyselfNiinjoohei muuten.. Laitoin muuten siihen arvontaan vähän lisäaikaa, koska no, kaamee krapula. Eli viikko lisäaikaa, ja sitten hihat heilumaan!

2 vastausta artikkeliin “ihanin sunnuntai ikinä! (huom. sarkasmia)

 1. Eikä! Nyt ei edes naurattanut :( voin kuvitella kuin perseestä toi on, meillä oli viime vuonna täällä sellainen ongelma, että putkista tuli osassa kaupunkia ruskeaa vettä yhen päivän ajan.. Ei ollut kuulemma terveydelle vaarallista, mutta mulla ainakin kertyi ihan lasin pohjalle sellanen sentin kerros sakkaa jos antoi vähän aikaa laskeutua :D Joten, en juonut. Menin suihkuun, mutta suihkun jälkeen olin likainen, se paska tarttui kiinni ihokarvoihin :DD Eikä lähtenyt irti hinkkaamalla tms. Ja darra oli tietenkin eikä limua tai mehua kaapissa :D

  Mutta toi oli siis tosi pientä verrattuna tohon sun vesiongelmaan, onneks et sairastunu. Tulee ihan mieleen se Nokian paskavesiepisodi silloin joskus!

  Tykkää

  1. Joo nyt vielä selvisi, että vedessä on bakteereja, joten sitä pitää keittää ainakin keskiviikkoon mennessä. Huokaus. Mutta kaupassa oli sentääs tänä aamuna vettä, illalla ei taas varmana ole, kun porukka taas menee hamstraamaan. Siitä tulikin mieleen, että netissä leviää nyt tämä kuva, kun koko Örppö on ihan paniikissa örebro :DDD (Sinne on photoshopattu Örppöön (ainoa) ”nähtävyys” eli vesitorni, jossa se veski oli joka oli vuotanut siis.)

   (siis omasta mielestäni hieman liioittelua, vesi kuitenkin näyttää hyvältä, suihkussa voi käydä, vessat toimii ja sitä voi juoda kunhan sen keittää (mutku vaikeeta)

   No hyiiii! Olisi kyllä aika kivasti lentänyt mulla ainakin laatta jos ois ollut mun lasi enkä taatusti ois juonut :D Ja hyi kauheeta, suihku from hell :D Kauhee ja täällä mää vaa naureskelen, anteeks. Ja miksi aina pitää olla joku darra kun jotain tuollaista tapahtuu?? Joo mulla tuli kanssa mieleen se Nokian tapaus, mutta se taisi olla väähän pahempi kun tää meidän. Nyt vaan toivotaan etten mene uudestaan esim unenpöpperössä juomaan tuota vettä ennen kun ovat fiksanneet sen hehe.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s