anatomiaa, pannareita ja superkalliita kalentereita

Aurinkoista lauantaita! Tai siis täällä Örppöössä ainakin aurinko paistaa ja olenkin jo käynyt pienellä kävelyllä aamusta, ihan vaan katsoakseni, missä kunnossa selkä on. Selkä on ainakin sen verran parempi nyt, että pystyn istumaan vähän pidempiä aikoja ilman, että joudun seistä ylös tai mennä makuuasentoon. Mutta noin 10 minuutin kävelyn jälkeen oli pakko todeta, ettei selkä siitä tykännyt ja eikun lonksuttamaan kotia kohti.. niin siis ihan mummovauhtia kävelin, no worries! Hitto. Kai sitä on pakko hakea jotain ammattitaitosta apua tuohon selkään viikonlopun jälkeen.

Nyt olisi tarkoitus siivota kämppä, koska Laura Bee on tulossa illalla tänne ja aiotaan juoda vähän viiniä! Lisäksi ehkä, jos siis jaksan, teen jotain pientä napposteltavaa. Tai sitten käyn vaan kaupassa ostamassa jotain valmiita juttuja.. joo tuo kakkosvaihtoehto kuulostaa kyllä paljon paremmalta. Me ollaan Laura Been kanssa nykyään niin kiireisiä omien koulujuttujemme kanssa, ettei olla hirvittävästi ehditty tavata tän vuoden puolella, joten illasta tulee varmasti oikein mukavaa. Mainittakoot vielä, että tämä on kai kolmas tai neljäs kerta tänä vuonna kun kosken alkoholiin. Ette ikinä olisi uskoneet, right?

Muita juttuja mitä olen tehnyt viime aikoina (muutama poiminta Instagramin puolelta)..

IMG_20140311_130642

Opiskellut. Ja opiskellut. Ja piirtänyt todella hienoja luita :’) Musta ehkä vois tulla seuraava Picasso. Tuo käärmeennäköinen juttu tuossa vasemmalla on siis juu pohjeluu, ellette tajuneet (ihan selvä juttuhan tuo on!)

IMG_20140224_161338Niin. Ja opiskellut vähän lisää. Alle kaksi viikkoa tenttiin ja nyt osaan suurinpiirtein kolme lihasta sen Gluteus Maximumin lisäksi. Gluteus medius ja Gluteus minimus (hehhe) ja Biceps Brachii. Vain noin öh.. biljoona lisää opittavana. Ei paniikkia. Ei paniikkia.

Mutta hyvät uutiset on kuitenkin se, että kas kummaa, läpäisin statistiikan ja tieteellisen metodologian tentin! Se oli kyllä niin ylläri ihan itsellenikin, koska mulla kävi tiedättehän silleen klassisesti tentissä, että tuli blackout ja unohdin suurimman osan mitä piti osata. Noh, siinäs sitten kirjoittelin ihan niitä näitä (niinkun yleensä) mutta näköjään meni ainakin osa oikein, haha. Tosin mitäs nyt maikat olivat kommentoineet tyyliin ”Niin, siis mikä sun vastaus tähän kysymykseen oikein on?” muutamaan otteeseen mutta siis, sain ainakin jotain säälipisteitä sieltä sun täältä ja läpäisin kuitenkin! Boya! Niin ja statistiikan osiosta sain muuten VGn, vaikka väittäisin edelleenkin, etten tiedä yhtään mitään miten statistiikkaa lasketaan.. tai mitä se edes on. Voiko sitäkin syödä?

IMG_20140220_112136Kuitenkin! Vähän mielenkiintoisempiin asioihin! Olen jo aikoja sitten saanut jenkeistä tilatun (ei kullasta tehdyn, mutta sairaan kalliin) kalenterin kotiin. Se on muuten kiva. Nyt on hommat vähän paremmin hanskassa kun voi kirjoittaa menot niin, että ne muistaa (mutta hanskat ovat kuitenkin aina kateissa…)

IMG_20140228_175417
Mun varpaankynsi on ollut musta jo vaikka kuinka kauan, ja toivon todellakin, ettei tuo kynsi irtoa. Ääk. Ällöttävää.

IMG_20140309_130436

Olen syönyt gourmet-aamupalaa viikonloppuisin. Kas tässä banaaniproteiini-pannareita, vadelmia, maapähkinävoita ja vielä päälle vähän cocoa nibsejä. Tuo oli muuten aika om nom. Tosin kännykkä päätti päivittää itsensä juuri sinä hetkenä, kun nuo valmistuivat, joten odotin puoli tuntia, kunnes otin kuvan ja söin pannarit. Kaikkea sitä tekeekään yhden valokuvan takia…

IMG_20140312_142807
Lisää opiskelua… Lisäksi muuten mulla jäi mun dermal anchor KÄTEEN viime tunnilla ja siitä tuli sillä tavalla kivasti verta, että mää vaa:

faintOkei en pyörtynyt. Mutta lähellä oli. Se oli jo paranemaan päin, mutta sitten jäi hiukset siihen kiinni ja niitähän mä nyt yritin ottaa pois siitä, niin koko paska jäi käteen. Great :D En ikinä enää aio ottaa mitään läväreitä. Ever. Nyt riitti. Tuli traumat. Lisäksi luokkakaveritkin saivat kivat traumat. Ja nyt mulla on muumilaastari niskassa. Se on way cooler kun joku lävistys, jos multa kysytään.

IMG_20140312_192422OMG. Selfie-vihaaja on ottanut selfien! Olen ollut koulun ja 10 tunnin opiskelusessioiden jälkeen niin väsynyt, että olen vetänyt parin tunnin tirsat melkein joka päivä. Jotenkin nyt vaan kiitos selän, tuntuu siltä kun koko kroppa on sanomassa sopimuksen irti ja olen kokoajan väsynyt enkä jaksa tehdä mitään (ainakaan mitään fiksua..) Mutta samalla tiedän sen, että koska yöunet ovat kärsineet aika paljon, niin on ihan hyvä vetää niitä tirsoja välillä. Kai. Tosin taitaa nuo yöunet kärsiä noista tirsoistakin… Onneksi olen kuitenkin aika hyvin ottanut tän treenittömyyden, katsonut elokuvia ja sarjoja (nyt menossa muuten Supernatural! Siitä lisää joku toinen kerta!) ja päntännyt luita. Mutta välillä tulee kyllä aika levoton olo. Noh. Kai se sitten tästä joskus paranee tuo selkä..

IMG_20140313_132627
Kuva ei liity yhtään mihinkään. Just a small reminder…

IMG_20140313_151014
Kävin TinAn kanssa syömässä laskiaispullan viime viikolla! Oli muuten ihan hyvää, vaikka siinä olikin sitä marsipaania. Tämä oli tän vuoden toinen. Ja viimeinen, sen verran iso tuo oli, riittää taas vuodeksi.

IMG_20140314_082437

Eilen oli Piin päivä! Ja siksi…

IMG_20140314_194411Tein pizzaa omnomnom.

No, jospa sitä vaikka aloittaisi sen siivouksen nyt, ettei jää viime tippaan taas vaihteeksi. Eli heitän kaikki kamat vaatekaappiin ja vähän imuroin, sen jälkeen vähän opiskelua ja sitten illalla tyttöjen ilta. Meillä on kyllä ihan suunnitelmakin mitä aiotaan tehdä, mutta raportoin siitä sitten joku toinen päivä. Se liittyy kuitenkin sinkkuelämään, joten stay tuned trololoo.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille tasapuolisesti!

AIJOOBAJDEVEJ: Muistakaa osallistua tonnin arvontaan! Ja viimeksi voittopotti näytti tältä. Hmm miltäköhän näyttää tällä kertaa… :)

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s