päivä 13- 10 celebrity crushes

Muistatteko hei tän Top 10 haasteen? Haha, mä meinaa unohdin koko jutun. Mutta jatketaanpas edes yhdellä ”päivällä” (siis tämänhän pitäisi olla kolmenkymmen päivän haaste.. meikä taitaa vetää tän kolmessakymmenessä vuodessa.. Aijaa, noh. Saavutushan sekin on.)

Tällä kertaa katsellana vähän celebrity crusheseitä, ja tästähän tulee vaikea, koska no, mulla on niitä ainakin miljoona (höhö). Mutta ne tärkeimmät 10 olisi todennäköisesti.. Tärkeimmät, huomatkaa sanavalinta! Haha.

rdj21. RDJ. Eli Robert Downey, Jr. Koska nojoo tiedättehän, ei RDJtä tarvitse edes selittää.

bale2. Christian Bale. Siskoni jaksaa kyllä tosin vittuilla tästä, tätä on kestänyt jo ööh.. 10 vuotta? :D Eiku varmaan kauemminkin, olen tykännyt Balesta noin miljoona vuotta (se oli esim mukana Mio, poikani Miossa jo, joskus kasariluvun alussa!)

momoa3. Jason Momoa. Khal Drogo, ei siitä sen enempää.

butler4.Gerard Butler. THIS IS SPARTAAAAA! Tai vaikka PS. I love you. Says it all.

vin-diesel-smile-o5. Vin Diesel. Se ääni! Ja ne lihakset. Grr.

franco6. James Franco. Freak and Geekseistä lähtien, on se niin iik.

metallica7. James Hetfield. En tiedä miksi, mutta James on vaa nii sexy! Plus sen lauluääni on myös niin.. grr.

rammstein

8. Till Lindemann (Rammsteinin lead vocalist – SE ÄÄÄNI! OMGOMGOMG, SEXXII)

milla 9. Milla Jovovich – Onse Milla vaan niin kaunis, ja kovis.

jennifer10. Jennifer Lawrence. Koska Jennifer on ihana.

Lisäksi onhan noita vuosien varrella ollut muitakin, katsotaanpas ihan huvin vuoksi niitäkin pikkasen:

Jean-Claude Van Damme (tai Van Damage siis) oli tosi kova juttu, kun Täydellinen Sotilas oli lempparileffa. Bäkkäreiden Brian oli yhteen aikaan tosi iiik.. (voi kyllä, minäkin.) Heath Ledger (varsinkin justiinsa silloin kun Ritarin Tarina oli tosi kovis juttu.) Ryan Reynolds, se nyt ei vaan mahtunut mukaan tuohon tärkeimpien joukkoon. Keanu Reeves, Matrixin aikoihin (kelatkaa siitäkin leffasta on mennyt jo 14 vuotta!) Orlando Bloom, LOTRin aikoihin (tosin EI Legolasina! Hehe.)

Phew. Is it hot in here or is it just me? No niin, kuka on sinun suurin celebrity crush! Nyt tunnustamaan!

9 vastausta artikkeliin “päivä 13- 10 celebrity crushes

 1. Kääk, mäkin oon unohtanu tän haasteen aivan kokonaan! Tämä celebrity crushes taitaa itse asiassa olla niissä mun kuuluisissa luonnoksissa haha :D Taidankin tehdä tämän tänään eli en tunnusta vielä mittään! :P

  Tykkää

 2. Itse en saisi varmaan kymmentäkään kasaan ellen menisi kymmenisen vuotta taaksepäin, jolloin mm. Orlando Bloom ja Gregory Smith (Everwood) oli NIIN ihania :D Tällä hetkellä saisin listaan varmaan vaan David Tennantin ja Billie Piperin :) Hirveesti en oo tv-sarjoja tai leffoja katellu ja en vaan ymmärrä RDJ:n fanitusta (joo, mun bestis antaa mun kuulla tästä) :D Hyvä näyttelijä, muttei iske nii kovaa että olis ihan celebrity crush :D

  Tykkää

  1. Hahhahah niin Orlando oli kyllä silloin NIII-IIIN ihana. Muuten katsoinpas tuossa Hobbit kakkosen ja musta se näytti vaan jotenkin.. ei ihanalta. Onhan LOTRista muutama vuosi, mutta siis damn. Toivottavasti en itse ole vanhentunut tuolla tavalla.

   Billie Piper oli yks mun lemppareista about biljoona vuotta sitten. Tosin en kyllä ymmärrä ku se on about yhtä vanha ku mä kai.. Aijaa, ei elämän aina tarvitse olla loogista :D

   HAHAHHA. Mä en osaa muuten selittää, että miksi, mutta se on vaan jotenkin niin charmikas. Näin siis.. mitä nyt jotain haastatteluja joskus nähnyt. Niin näin oon siis päättänyt että se ois .. charmikas. Hyvin selitetty (y)

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.