ahneudella on paskainen loppu pt deux..

”Virheistään oppii.”
”Oppia ikä kaikki.”
”You live, you learn.”
”Ahneudella on paskainen loppu.”
”Älä nuolaise, ennen kuin tipahtaa.”
”Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa.”

Luulisi, että näin 31 ikävuoteen asti oppii virheistään. Ihan oikeasti. Varsinkin, jos edellisestä kerrasta ei ole niin hirvittävän pitkä aika. Nimittäin kun hartia meni paskaksi treenissä, kun tunsin kipua jo pikkaisen, tai kun oli niin hirvittävä treenikipu ja menin kuitenkin vetämään kovat treenit -> en pystynyt liikuttamaan kättäni ollenkaan.

No enköhän mä, taas vaihteeksi mennyt viikonloppuna hajottamaan koko kroppani – tai no, tietyn osan – joka lamaannuttaa melkein koko kropan. Nimittäin viime viikon treenien jälkeen selässä tuntui aika ikävältä, joten pidin parin päivän huilin. Ja sitten, vaikka selkään pikkaisen sattui, menin lauantaina vetämään aika rankan BodyPumpin ja heitin ihan törkeästi painoja lisää vaan – ”koska olenhan sentään niin vahva, ja se menee pois sillä millä menee.” Lopputulos? Selkä täysin paskana.

Tiedän, ”Voi sua, Marianne, MIKSI?” Niin, miksi? En tiedä.
naaw Lisäksi ajattelin, näin helvetin fiksuna ihmisenä, että menenpäs tästä hei vielä Pumpin jälkeen pienelle kävelylle, jospa se selkä siitä tykkäisi. No ei se tietenkään tykännyt siitä ja teki jo mieli heittäytyä makuuasentoon kesken kävelyä.

”Voi Marianne, OIKEESTI, miksi?” En tosiaankaan tiedä.

disappointed4Mä. Olen. Niin. Vihainen. Itselleni.

gollum

Miksi en koskaan opi? Miksi ahneus aina voittaa? (Siis siinä, ettei raaski levätä tarpeeksi, vaan luulen jotenkin, että on täysin voittamaton? KUN MÄ TIEDÄN ETTEN OLE!) Äiti on aina sanonut mulle, että ahneudella on AINA paskainen loppu? MIKSI EN IKINÄ KUUNTELE ÄITIÄ? Yhyy. Tästä lähtien aion sen tehdä!

Nyt en voi seistä kauaa, en pysty istumaan kauaa, ja maatessakin on helvetin vaikeaa löytää hyvä asento (ja se on pitää noin puolen metrin tyynykasaa jalkojen alla, joten saa selän jotenkin suoraksi – nukuin tässä asennossa.. en sitten ihan täysin tiedä, onko sekään maailman paras idea..) Tosin pakko liikkua jollakin tavalla vähän väliin, etten nyt vaan makaa sängyssä koko ajan. Toivottavasti kyseessä on vaan (..) joku revähdys, ettei mitään vakavampaa.

autsLääkäri-Jessican käskystä kävin ostamassa Voltarenia ja olen syönyt jonkin verran särkylääkkeitä. Mutta, jos ei kohta ala helpottaa niin pakko se on mennä jonnekkin lääkäriin tai fyssarille tai jonnekkin. Tai sitten amputoin selkäni! (Tosin, se valitettavasti taitaa olla mahdotonta…) Niin ja Lääkäri-Jessica pisti mut muuten treenikieltoonkin (minkä mä kyllä itsekin ihan tajusin, hehe – IHME!) kunnes helpottaa.

Ja suurin ironiahan tässä on, että justiinsa viime viikolla anatomiassa keskusteltiin, miten tärkeää on nostaa tavaroita (ja treenata) oikein, ettei vaan selkä mene paskaksi. Ja tässä sitä ollaan viikko myöhemmin, täysin rampana.

Joo, että hyvin pyyhkii kaverit taas.

Mutta hei, vähän kivoimpiin juttuihin. Huomenna kannattaa muuten olla tarkkana, sillä täällä tapahtuu jotain kivaa! Joten be there (here) or be square!

10 vastausta artikkeliin “ahneudella on paskainen loppu pt deux..

 1. Virheistä oppiminen on vaikeaa :D pikaista paranemista, ootko koittanut kylmägeeliä tai -suihketta? Tai sitten perskindol -geeliä, siitä oli täällä apteekissa ilmaisnäytteitä ja toimi ainakin ihan hyvin revähtäneelle reidelle. Ellei se sit vaan ollut muutenkin jo menossa paremmaksi :D

  Tykkää

  1. Niin onkin! Aivan liian vaikeaa! En oo vielä mitään noita kokeillut, tää Voltaren ainakin auttoi pikkasen, olen pystynyt istuu jopa pari tuntia paikoillani jo :D Miks meillä ei ole tuollaisia ilmaisnäytteitä, olisin hakenut pussillisen! Koska… opiskelja ehehhe

   Tykkää

   1. Teki mieli kans ottaa useampia, mut kun ne oli niin ikävästi siinä kassalla myyjän silmien alla niin hillitsin itteni :D

    Tykkää

    1. :D Tuohon voi hyvin heittää että ”LOOK A UNICORN!” ja osoittaa heidän taakseen, ottaa ne ilmaisnäytteet. Ja sitten ku ne on sillee että häh. ”Sori se olikin vaan ihan normihevonen.” Joo, tuon olen ihan törkeästi pöllinyt Dude where’s my Carista :P

     Tykkää

 2. Äääh, tsemppiä paranemiseen. Muista juoda paljon vettä jos jotain on revenny koska siitä tulee verenkiertoon jotain myrkkyjä joista munuaiset ei tykkää. Ja muutenki, tv. Paraskin puhuja.

  Tykkää

  1. Hehe miten musta tuntuu vähän ku sää ja mää ollaa aina vähän reppanoita, oli kyseessä ihan mikä vaa :D JOo no vettä tulee juotua onneksi hyvin :)

   Tykkää

 3. Äläkä hei vaan jää makaamaan, se lienee selkävaivaiselle pahinta. Teet just sellasia kevyitä kävelylenkkejä vaan, mummotyyliin!

  Tykkää

  1. Joo luinkin jostain, ettei sais maata liikaa. Tosin ei mikään ongelma siinä, koska sen mukavan asennon löytäminen makuuasennossakin oli perseestä..

   Ja mä en osaa kävellä mummotyyliin :( Kävelen aina liian nopeesti, ja kaikki muuten valittaa tästä..

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s