live like you preach..

Kai te tiedätte sen, että kannattaa aina kuunnella kroppaansa kun on menossa salille? Eli siis tarkoitan sitä, että jos esimerkiksi tuntee itsensä kipeäksi = ei kannata. Jos lihakset on niin kipeät, ettei kykene liikkumaan ilman, että näyttää ankalta = kannattaa jäädä kotiin ja vetää välipäivä ja levätä (koska se lepääminen on sairaan tärkeää..) etc etc. Tätä sanon aina kavereille ja siskolle. Varsinkin, kun sisko meni vetää kahdet aika rankat jalkatreenit peräkkäin, ja nyt se tuskin pystyy kävelee (tosin ei ehditty keskustella tätä ennenkun sisko meni vetää sen toisen treenin – kai se jotain oppi :D)..

Itse vedin tosin torstaina ihan sairaan yläkroppatreenin ja sain siitä kiitokseksi törkeän lihaskivun melkeinpä käsivarren joka ikiseen lihakseen (josta erityisesti hauis ja brachioradialis (katsokaa, olen oppinut jotain anatomian-kurssilla jo! Voin kohta alkaa pätee! Oujee.) ja hartioihin) Joten.. pystyin taivuttaa käsivarsia, mutta suoristaminen oli aivan perseestä ja sattui ihan törkeästi – itseasiassa, en saannut käsivartta suoraksi ollenkaan.

ouchNeedless to say. Otin välipäivän eilen. Koska olenhan fiksu ihminen, kannattaa levätä jne.

Tänään päätin mennä Pumppiin, vaikka lihakset vielä aika jumissa. En saanu kättä suoraksi, mutta ehkä se menee ohi jos vedän hyvän treenin. Tosin eihän mulla tietenkään tullut mieleen ottaa vähän iisimmin siellä salilla. Ei tietenkään, sehän olisi ollut peräti loogista. Joten laitoin vähän extrapainoja varsinkin rintalihaksia vetäessä ja haukkareissa.. Kun onhan sitä pakko niinkun tulla vahvemmaksi. Se meni muuten suhteellisen hyvin.. paitsi että..

Lopputulos? Käsivarsissa ei ole mitään voimia, käsivarsi tuskin suoristuu enemmän kuin 90 astetta ja en pysty kääntää kyynärvartta ollenkaan.. Puristusotekin (onko tuo edes sana?) on ihan perseestä – ja sen takia multa lensi esimerkiksi riisipussi kädestä ruokaa tehdessä ja pussi tietenkin aukesi ja kämppä oli täynnä riisinjyviä.. Niin. Ja sitten jouduin tärisevin käsin vielä imuroida koko kämpän. Lisäksi kun piti kääntää kananpaloja paistinpannulla sohasin vähän oudosti niitä, ja puolet lensi lattialle. Eli jouduin vielä pesee lattiatkin.

Että miten olisi: Live like you preach? Olisi pitänyt odottaa piiikkasen kauemmin, kunnes käden toiminta on normalisoitunut. Tai olisin vetänyt vaikka sen jalkatreenin.. mutku joo ei. Silloinhan elämä olisi liian helppoa.

 

7 vastausta artikkeliin “live like you preach..

 1. Voi ei rakas! Mulla kroppa aina reagoi 1000-0 kaikkeen niin oon oppinut suosiolla jättään liiat pois kun sattuu… Tai niin aina luulen kunnes oon innostunut liikaa uudesta pakaratreenistä,enkä voi istua… Ei oo helppoa! Kuin ei myöskään tää kirjoittaminen puhelimella suoraan häistä päin.

  Noooo luetaan sit huomenna mitä tuli sepustettua.

  Ps on se sana.

  Tykkää

  1. Nii sitä aina luulee että on oppinut edellisestä kerrasta, mutt nähää ei näköjään :D Hyvin se näytti menevän tuo kirjoittaminen? ;)

   Yess! mä en meinaa jaksanut googlata oliko se sana vai ei :P

   Tykkää

 2. Haha mul on aina lauantain jumpan jälkeen vähintään päivän lepo. :D Oon IHAN PASKANA täl hetkelläkin, sen lisäks että venäytin jotenkin selkäni…arggh.

  Tykkää

  1. Auh.. ei kuulosta kivalta tuo selkäjuttu.. eikä kylläkään se, että oot ihan paskana. Tosin sehän tarkottaa tosin sitä, että on ainakin tullu tehtyä jotain :P (vaikka the consequenses on vähän perseestä höhö.) Mun käsi on suhteellisen normaali nyt jo.. mietin tässä, että otanko riskin ja lähen comabtiin tänää vai jätänkö väliin ja pelaan varman päälle.. hmm..

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.