viikon ♥ ihanat: oreo-suklaata, anatomiaa ja rakkaudesta internetiin.

anatomy

♥ Maanantaina alkoi vihdoinkin Anatomian kurssi! Olen odottanut tätä kuin kuuta taivaalta, mutta siitä tulee todennäköisesti tooodella hankala kurssi, koska paljon uutta infoa ja paljon uutta opittavaa… So far osaan vaan yhden lihaksen nimi ja sehän on tietenkin Gluteus Maximus hehe (Koska gluteus maximus sydän sydän haha.) ♥ Pitkä viikonloppu ja tentin jälkeen ei mitään velvotteita kolmeen päivään, muuta kuin treeniä, treeniä ja hyvää ruokaa. ♥ Kunnon laajakaista! Olen istunut more or less kiinni Netflixissä koko viikonlopun ja tällä hetkellä menossa Being Human-sarja (olen katsonut melkein 4 tuotantokautta viikon ajan – JA opiskellut… muuta en sitten olekaan oikein tehnyt.. ) Mä en ihan oikeasti pysty ymmärtää, miten selvisin peräti 2+ vuotta mobiilinetillä. Sehän on rajoittanut mun elämää ihan sairaasti! Never, ever, ever again! ♥ Being Humanista puheen ollan, uusin celebrity crush: Aidan Turner (tunnettu myös esim The Hobbitin Kilinä..) ♥ Ja The Hobbitista puheen ollen, olen nyt nähnyt The desolation of Smaugin kolme kertaa, hoho. OOONSE NIIN HYVÄ! ♥ Uusien jumppatuntien testaaminen. Välillä pitää poistua sieltä omasta comfort zonesta. Tästä lisää lähiaikoina. ♥ Kävin moikkaamassa Laura Been kanssa Almedinaa ja sen alle kuukauden vanhaa vaavia. Lahjaksi ostin Kuka lohduttaisi Nyytiä?-kirjan vaaville (jonka aion sitten kun pikkunen on vanhempi lukea aidolla muumiruotsilla (no ei se nyt niin aito enää ole..) sille.) ♥

Tahtoo nähdä tämän:

♥ NBC aikoo tehdä uuden minisarjan Heroesista. Muistatteko? Save the cheerleader, save the world. Tulossa 2015. 13 uutta jaksoa. Jäntskää! ♥

marabouoreo♥ Maraboun uutuus – Oreo! Nii-iiin hyvää, että vedin koko levyn yhdeltä istumalta. Ja se oli niin sen arvoista. ♥

♥ Tää Avicii & Rick Astley – Never gonna give you up (mashup) yllättävän hyvälle tuulelle tuli tästä :D ♥

♥ Miltä klassiset kauhuelokuvat näyttäisivät, jos niistä tekisi lastenkirjan? Tai ehkä .. ”lastenkirja”… Josh Cooleyn (Pixar-artisti) näyttää (via: cooley.bigcartel.com) Kirjan voi klikata kotiin vaikkapa täältä. ♥

alienkidsversionViikon ei niin kivoja juttuja:

Väsyttää koko ajan.

Mun dermal anchor jäi helvetin pahasti kiinni mun takkiin (niskassa oleva siis) ja sen takia se on nyt todella, todella tulehtunut. Joten joudun varmaan menee poistattamaan sen. Ja joo se teki muuten ihan helvetin kipeetä.

Mun on tehnyt mieli laskiaspullaa jo melkein kuukauden, mutten ole vielä ostanut yhtä ainoatakaan. Koska a) joko niissä on mantelimassaa tai b) niissä on vaniljakreemiä (effing ruotsalaiset – ei siis hilloversioita..  c) niitä myydään kahden kappaleen paketeissa (haluan yhden) ja d) jos tekisin itse söisin pellillisen laskiaspullia (ja täten tosin kuolisin tyytyväisenä laskiaspullaöveriin.. )

Mitäs kivaa te olette tehneet/löytäneet viime aikoina?

9 vastausta artikkeliin “viikon ♥ ihanat: oreo-suklaata, anatomiaa ja rakkaudesta internetiin.

  1. En sitten tiedä, onko sitä Suomessa, mutta käypä kattomassa! Ah mä just katoin viimeisen osan ja mun elämä on ihan tyhjä nyt :( Eli suosittelen todellakin tota sarjaa!

   Tykkää

 1. Uuuuh törmäsin kans Facebookissa tohon uuteen Heroes-mainokseen JESH! Tosin pitää varmaan kattoa koko roska uudelleen ennen ku toi alkaa, yhtään mittään en siitä muista haha! Paitsi sen että se yks poika oli aika kuuma. Se joka pystyi omimaan muitten voimia. Tai jotain sellasta :D Enkä kyllä muista sitä perimmäistä ideaakaan, siis että mikä siinä oli se firma ja kaikki. Soooo, hello Netflix. :D

  Tykkää

  1. Mäki just mietin sitä, että vois katsoa uudestaan koko sarjan ku ei muista ihan kaikkea, paitsi sen että vika tuotantokausi oli aika huono.. Ai se pahis vai se hyvis? :D Kun niitähän oli kaks. Tai no toinen omi ne voimat toinen otti ne.. Onneks tosiaan Heroes löytyy Netflixistä :P

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.