i can haz interwebs.

Fiilis heräsin aamulla:

lilybday(Tiedättehän, olen odottanut perjantaita kuin kuuta taivaalta sitten viime viikon. Päivä, jolloin laajakaista toimii, enkä ikinä enää koskaan tarvitse käyttää paskaa mobiilinettiä..)

Menin heti testaamaan, toimiko netti. No ei tietenkään toiminut.

hmmJoten testasin uudestaan noin tunnin välein, otin pois kaapelin seinästä laitoin takas. Rebootasin sekä routerin, että tietokoneen (edelleenkin tunnin välein – mitenniinnettiriippuvainen? En ymmärrä mitä tarkoitatte..), mutta kello kahdelta nettiä ei vieläkään oltu laitettu päälle…

twitchJoten soitin mun tekniseen tukeen – Andylle – ja kysyin miten voin tietää toimiiko routeri (koska se asensi sen eilen..) Se pyysi mua ottamaan kuvan routerin asennuksista ja lähettää sille. Hetki sen jälkeen se huomas, että oli missannut jonkun asetuksen – (…) – vaihdettiin se ja noin minuutti sen jälkeen netti toimi. (Mainttakoot tässä vielä, että se oli elämäni pisin minuutti..)

Sen jälkeen en olekaan oikein poistunut koneelta.. (Jätin jopa Suomi-Ruotsi pelin lopun katsomatta – koska tajusin jo tokan erän jälkeen, ettei voittoa tule ja alkoi potuttaa ruotsalaisten selostajien voittofiilistelyt jo siinä vaiheessa..)

Jaa, että miltä tuntuu, kun olen nyt vaihtanut parempaan nettiin? No tältä:

cjKrdSain tässä pakollisen nettipimennon aikana hirvittävästi ideoita mistä voisi kirjoittaa, ja nyt kun mulla on ihan kokonainen viikonloppu ilman mitään pakotteita niin valmistautukaa postaus-pommitukseen hehehe (Jos en sitten ole niin väsähtänyt kaikesta surffaamisesta ja Neflixin katsomisesta etten jaksa ehe ehe.)

Eli nice to see juu again! Mukavaa viikonloppua ja toivottavasti Leijonat tuovat kotiin pronssisen mitalin!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s