neonpinkki shaker ja ehkä paras proteiinipatukka evör.

Huono puoli siinä, kun on huono (”valikoiva”) muisti on se, että välillä (okei melkein aina) unohdan pestä shakerini heti kun tulen kotiin salilta. Välillä voi mennä ihan oikeasti melkein viikko, kunnes muistan tiskata ne (mulla on pari käytössä hehe ja välillä ne vaan jäävät treenikassiin.. oops.) Te jotka käytätte proteiinipulveria tiedätte, että jos shakeria ei tiskaa suhteellisen heti, niin se alkaa haisee perseeltä. Kelatkaa miltä se shakeri haisee kun sitä ei ole tiskattu viikkoon… Yhhyh.

shakersmellslikeassLisäksi, ei mene kovinkaan kauan, kunnes se haju pinttyy kiinni shakeriin. Ja se haju leviää about koko kämppään. Perseeltä haiseva kämppä on aina miellyttävää.. not. Ja koska molemmat shakerini döfäs ihan kamalalta, päätin ostaa uuden, kun kävin ostamassa uutta proteiinipulveria (ihanaa, että se kammottava kirsikanmakuinen loppui! Hirveetä kuraa!) ja löysin Gymgrossistenin (Fitnesstukku Suomessa) kaupasta (kyllä, meillä on ihan fyysinen kauppa täällä Örppöössä)..

neonshakerNeonpinkin shakerin :D Oujee! Lisäksi siinä on vielä kierrettävä korkki, joka on huomattavasti parempi, kuin sellainen.. läppäversio (vai miten sen kuvailisi? – olen niin vahva (eh eh), että olen hajottanut muutamat läppäkorkit.. ) Ensin meinasin ostaa smartshakerin, mutta sitten päätin ostaa ihan normaalin, koska en kuitenkaan syö mitään burnereitä tai muita pillereitä tai mitään muuta ravintolisääkään (enkä muuten koskaan edes aio sitä tehdä..) niin ajattelin, että se olisi vähän turha. Vaikka sinne voisi änkeä jotain välipalaa..

(Huomatkaa tajuttoman supermegakuuli glitteri-My Little Pony, jonka sain Katrilta.. hihi.)

questbarJa välipaloista puheenollen, ostin siinä samalla ensimmäisen Questbarini. Ja damnation, on muuten ehkä paras proteiinipatukka, jota olen tähän asti syönyt. Siis tuo Chocolate Chip Cookie Dough-versio… (ostin myös Cinnamonroll-makuisen.) Mietinkin tässä, jos tilaisi noita ihan laatikollisen kotiin. Tosin riski olisi aika suuri, että vetäisin kaikki kerralla, oli meinaa liian hyvää. Ja sitäpaitsi, minkä maun valitsisi, kun niitä on niin monta? Ääk, liian vaikeaa.

Kuka muu tunnustaa olevansa todella surkea pesemään shakereitään? Ja oletteko löytäneet oman suosikkiproteiinipatukan jo?

PS. Tulipas ihan törkeän monta sulkua taas vaihteeksi.

PPS. Hitsit on muuten aivan ihana tunne, kun on treenikipua koko kropassa eilisen Pumpin jälkeen. Tosin jopa tiskaaminenkin on suhteellisen haastavaa puuhaa, puhumattakaan siitä, kuinka rankkaa pyykinpesu on ollut tänä aamuna.. ja valokuvien ottaminen. Kaikista tuli ihan epätarkkoja, koska kännykkä vaan tärisi kädessä :P

PPPS. Ihanaa sunnuntaita mussukat!

PPPPS. Tämä ei siis ole mikään mainos, klikatkaa linkkejä vaikka biljoona kertaa.

7 vastausta artikkeliin “neonpinkki shaker ja ehkä paras proteiinipatukka evör.

 1. Mä INHOON kaikkien protskumömmöjen hajua ja makua. En pysty juomaan enkä haistamaan niitä enää koskaan :(

  Ja en pidä protskupatukoistakaan, mut slti ostan nyt niitä töihin jemmaan…parempii ne nyt kai on kun suklaapatukat! Tai no ei oo, mutta, you know.

  Tykkää

  1. Sen oon ainakin huomannut että huomattavasti kalliimmat protskupulverit maistuvat (ja haisevat) huomattavasti paremmalta kuin halvat, halvat on yleensä aika hirveitä. Lisäksihän niitä on ihan naturelleja ja neutraaleja, joita voi heittää esim smoothieen sekaan, mutta itse en ole niitä maistanut. Sittenhän se on aina niin, että makuasia. Omalta kannalta toimii hyvin, varsinkin koska halpa proteiininlähde – enkä oo mitenkään nirso vaikka maistuis vähän skeidalta :D

   Hehehe. No sehän riippuu vähän miten sen määrittelee kumpi on parempi. Mutta suklaapatukoissa on ehkä ravintoaineet pikkasen enemmän huonompaan suuntaan :P Tosin riippuu siitenkin miten ”huonon” määrittelee..

   Tykkää

 2. Mun ainoa kunnon vesipullo on ollut pesemättä tiskipöydällä varmaan kohta puoli vuotta koska mä unohdin sen joskus ja sit mua rupes ällöttään se ja oon tässä odotellut inspiraatiota että vaikka keittäis sen mut saa nähdä pitääkö vaan ostaa uusi… eilen otin shakerin ihan vesipulloksi salille :D ja se pitäs kans huuhdella ja laittaa kuivumaan ettei seki oo kohta limanen ja haisuli.

  Toivottavasti saat sun netin kohta wörkkimään niin pääset päivittämään! Mun taitaa olla pakko kohta uhrata ruokarahat hierojalle koska oon niin jumissa joka paikasta että mulla on pää kipee taas ties monettako päivää.

  Tykkää

  1. HYYYYI! Hahahah. Kauheeta. Mä kans en ees tajunnu ensin, että vesipulloja tarttis tiskata, ku aattelin että vettähän se vaan on ja sen juo aina kuitenkin tyhjäks. Kunnes kerran salilla huomasin sisäpuolella jotain hirveetä limaa. Needless to say tiskasin sen, keitin sen ja tiskasin kloriitilla ja ja tiskasinuudestaan.. nyt oon oppinut vähän useammin tiskaa sen :D

   Nyt toimii netti! Voi ei, ei kuulosta kivalta. toivottavasti paranee, mulla on kanssa viel vähän ongelmia hartian kanssa, ja migreeniä pukkas heti tentin jälkeen.. eikä auttanut tää huutaminen täällä mun kisastudiossa.. :D

   Tykkää

 3. sheikkeri on helppo pestä, mutta pistäppä lisäravinteita (shockkia, kreatiinia tai vaikka intraa) juomapulloon, lipität veden ja unohdat pestä pullon. Sit seuraavalla kerralla täytät pullon, lipität sen veden ja tarkastelet juomapullon pohjaa. Aaah. What a FEELING, ja yrjö lentää, valkeaa homettahan sinä olet lipittänyt koko treenin ajan..Loistavaa.

  Tykkää

  1. NO HYI SAATANA! Tuli kyllä kieltämättä ryynit suuhun tuosta kuvauksesta. Kiitos :D

   Note to self: älä koskaan ala läträä muilla lisäravinteilla. Ne yhdistettynä huonoon muistiin ja laiskuuten ei näköjään ole hyvä idea.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.