hard times are coming.

Ensi viikolla on statistiikan tentti.. Enkä ymmärrä yhtään mitään vaikka olenkin lukenut .. jonkin verran. Mutta se ei tietenkään ole asia, joka huolestuttaa eniten. Mokasin nimittäin uuden netin hankkimisessa (jostakin kumman syystä luulin, että saan sen heti käyttöön eikä kestäisi viikkoa, kunnes netti toimii..) ja siksi tulen viettämään neljä synkkää, pitkää ja kammottavaa vuorokautta ilman minkäänlaista laajakaistaa (kännykässäkään ei ole kauheasti datatrafiikkia jäljellä…) Siis täysin ilman mitään yhteyttä ulkomaailmaan. Nada. Zip. Nothing.

lPTMidaNeljä päivää. NELJÄ PÄIVÄÄ!

Yhyy.

Periaatteessahan tämä mahdollistaa vallan mainiosti sen, että voin keskittyä täysin tenttiin.. ei mitään häiriötekijöitä.. Mutta minut tuntien – kiipeilen seinillä jo parin tunnin jälkeen ja sekoan täysin jo vuorokauden sisällä. Tai sitten menen jonkun kaverin luokse opiskelemaan ja hengailemaan nettiin (yeah ihan kun silloin tulisi opiskeltua ollenkaan..)

Aimitenniinnettiriippuvainen?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.