fläshäreitä 90-luvulta.

Ai mitä fläshäreitä? Nimittäin meillä oli luokkavalokuvaus tänään koulussa. Siis yliopistossa. Siis sellainen, että jokaisesta meidän luokkalaisesta otettiin valokuva. Kerroinko jo, ettei kyseessä ole mikään ylä- tai ala-aste, vaan yliopisto.. Koko luokka reagoi about näin – kuorossa:

whaaaaaat
Lisäksi tietenkin ajattelin, että hei, koska koulussa pitää olla kello kymmeneltä, voin hyvin kävellä koululle. Joten lähdin reippaana ulos ja huomasin, että ulkona oli kutakuinkin aikamoinen lumimyrsky. Tietenkään en antanut periksi, tai vaihtanut suunnitelmia esimerkiksi  bussiin – of course not, sehän olisi meinaa loogista, ja mähän en harrasta loogista ajattelua – vaan löntystelin kiltisti – LUMIMYRSKYSSÄ – 4 km.

Onneksi ei sen pahempia tuhoja tullut – siis meikit pysyi kutakuinkin paikallaan. Mitä nyt pikkaisen vaan otsis oli jähmettynyt outoon muotoon – koska laitan aina kilon lakkaa ja tiedättehän miten lakka käyttäytyy, jos se kastuu ja kuivuu uudestaan. Ja kun sanon pikkuisen, niin tarkoitin tietenkin sitä, että otsis oli herännyt henkiin ja jähmettyi melkeinpä suoraan ylöspäin, niinkun taivasta kohti. Kiva.

Että joo, olin kyllä todella kaunis kuvissa. Varmasti. Todella hehkeänä ja posket punaisena. Ja otsis kohti kattoa.

Lisäksi, kun kysyimme, että miksi vit.. ihmeessä me joudutaan menee johonkin valokuvaukseen, niin saatiin vastaukseksi, että ne kuvat on näköjään vain maikoille. Mikä taas nostatti kysymyksen siitä, että onko meidän maikat jotenkin seniilejä, koska ovat saaneet liian monta osumaa korispallosta päähän, koska tarvitsevat valokuvan oppilaistaan, jotta tunnistaisivat heidät, vai mitä häh? Miksi ei kukaan muu meidän yliopistosta joudu valokuvauksiin? Häh? Ei ollut edes kivaa.

No onneksi ei tarvitse nähdä sitä kuvaa. Tosin tieto siitä, että maikat voivat naureskella mun kuvalle kahvitauoilla ei paljon kyllä huvita. Yhyy.

PS. Niin se fläshäri tuli siis siitä, että vihasin jo silloin ala-asteella kaiken maailman valokuvauksia. Yök.

6 vastausta artikkeliin “fläshäreitä 90-luvulta.

 1. No oon kyllä mäkin vähän että WHAT? Ettekste ite sitten saa niitä pikkukuvia joita sit voi vaihdella luokkakaverien kanssa ja jakaa sukulaisille?

  Mulle tulee niiiiiin jännä viikonloppu! Pakko saada jakaa :D Meen perehtymään yhteen kivaan työpaikkaan! Siellä saan sitte olla temppinä kevään ajan ja kesällä vissiin sit enemmän. Jännittää!

  Tykkää

 2. Meillä on työpaikalla valokuvaus tän kuun lopulla :D Ja siis oon atm töissä päiväkodissa.. Onneksi on jo tiedossa hyvissä ajoin toi, niin voi sitten sille päivää tehdä itestä vähän enemmän ihmisen näköisen ja vaikka koittaa peittää noi älyttömät mustat silmäpussit jotenkin että ei ihan zombiena oo kuvassa :D

  Tykkää

  1. Haha! No ni-iin, sä saat ainakin vähän valmistautua :P Tosin älä sitte kävele duunimatkaa/pyöräile jos vaikkapa lumimyrsky.. ihan kokemuksen syvällä rintaäänellä voin kertoa ettei se kannata höhöhö

   Tykkää

   1. Joo en ajatellu kävellä tai pyöräillä :D Mutta toisaalta bussipysäkille pitänee mahdollisesti jopa juosta.. 400 metrin matka :D

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s