tunari www-shoppailee

Mulla ei ole ollut mitään seinäkalenteria tänä vuonna, joten olen kaivannut sellaista todella paljon (siitä näkee helposti, koska pitää olla koulussa.. jos siis muistaa kirjoittaa siihen milloin on luentoja etc.) Muistin äsken tämän kriisin ja seikkailin amazoniin katselemaan mitä siellä oli tarjolla.

Ja löysinpähän muuten aika hienon aika äkkiäkin. Ja halvalla! Vain $6 (eli öh jotain 4,50 euroo – eli halapa!) Klick – ostoskoriin. Klick – varmistamaan ostos. Muutama lisäklikkaus ja sen jälkeen tuli varmennussähköposti:

”Olet tilannut kalenterin x hintaan 6 dollaria, lähetyskulut 11 dollaria ja arviotu päivä jolloin kalenteri saapuu teille on 4 maaliskuuta – 2 huhtikuuta. Thanks for shopping and giving us all your money!”

WAIT WHAT?

11 DOLLARIA LÄHETYSKULUT?!?!?!?

MAALIS-HUHTIKUU???

hmmSen jälkeen Ändi (jepp se sama Ändi, jonka jo tunnette entuudestaan.. jotkut ainakin. Aka mun exä.. otetaan tämä tarina joku toinen päivä sitten..) kysyi ”niin että a) olitko amazon.comissa vai amazon.co.uk:ssa? (No, oho.. .com… perkele..) niin ja b) etkö sä edes tarkista hintaa ennenkun varmistat ostosi? (Noku joo siis.. joo.. Yleensä..) ja vielä  c) onneksi olkoon. Nyt sulla on todella kiva, kallis kalenteri. (no niin on.. perkele. parasta olla kullasta tehty..)”

meryl-facepalm

Yksi vastaus artikkeliiin “tunari www-shoppailee

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.