kun deittisivuston mukaan mun täydellinen kumppani on..

Mun exä..

lol Jotenkin musta tuntuu, että on aika lopettaa nettideittailu. Tai muuttaa toiseen kaupunkiin. Either this makes me a slut koska tuntuu, kun Örppöön kaikki äijät on koluttu läpi ja tunnen kaikki tyypit tuolta deittisivustosta… Tai sitten.. niin. Tai sitten what? Eeh…

6 vastausta artikkeliin “kun deittisivuston mukaan mun täydellinen kumppani on..

 1. Nää nettideittitarinat on aina niin wtf. Jos mun veli ei olis mennyt naimisiin nettideittinsä kanssa ja saanut sen kanssa maailman söpöintä pientä poikaa niin varmaan neuvoisin kaikkien keksiä aika pitkälti jotain muita reittejä kumppanin hankintaan… Mutta kun eihän sitä ikinä tiedä. Yks päivä siellä onkin joku tyyppi?

  Örppöö on tietääkseni Seinäjoen ystävyyskaupunki ni sähän voisit hommata jonku seinäjokisen miehen. Ja muuttaa sit tänne. Näin meinaan unta tossa yks päivä että asuit pyöräilymatkan päässä ja olin tulossa sun luo yökylään.

  Tykkää

  1. HAHAHAHAH! Sä oot niin ihana! :D ♥ Pääsitkö koskaan perille? ONKO? Onks siel hyvännäkösii miehii? Miten niihen saa yhteyden? Laita vaikka sellainen lappu jonnekkin kaupan seinänälle ja sitten mun yhteystiedot siihen alle :D Niin ja joku derppi kuva haha

   Joo siis huhheijaa niin on. Onhan noita tarinoita vaikka mitä, mutta olen sen verran outoihin tyyppeihin nyt törmännyt etten itsekään ihan voi tajuta :P plus toi että exäkin löytyi sieltä… tai sitten oon hei väärässä mestassa? ehkä se hyvä tyyppi on jossain toisessa sivustolla? :O my god!

   Tykkää

   1. No onhan täällä noita futislihoja ainakin jos sellasesta tykkää :D ja sm-salibandymiehiäkin 1-2.

    Mä pääsin unessa sun lähikauppaan jätskihyllylle ja tulit siitä hakeen. Mut sulla oli vaaleempi tukka :D

    Tykkää

     1. Hehehe mun ilme kun katsoin tota videoo oli about tällainen O_o ”quoi de fuck mitä tää on? :DDD” No ei se ny nii pahalta vaikuttanut!

      Tykkää

    1. HAHAHA! Mä oon itseasiassa miettinyt jos vaalentais hiuksia vähän, mähän alotin jo sen prosessin mut emmä sitte jaksanutkaan. Ehkä tää on enne!

     Mulle kelepaa kohta ihan mikä vaan. Vaikka sohvaperuna O_o

     Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.