jos omistaisin oman kuntosalin, niin..

.. joulun ja kesän jälkeen salikortin hankkivat ihmiset joutuisivat käydä valheenpaljastustestissä. Jos suusta on päästänyt sanat ”rantakuntoon, nyt dietille, laihdutuskuurille, kesäkuntoon ” etc korttia ei anneta niille, vaikka maksaisivat biljoonia (tai no ehkä justiinsa siinä tapauksessa..)

… sen sijaan voisin järjestää näille idooteille sellaisen motivaatiokurssin, miten salitreenin tulee tehdä niin, ettei aiheuta vittumaista ruuhkaa tammikuussa ja vitutusta kanssatreenaajilleen ja sitten helmikuussa maataan vaan siellä sohvassa syöden sipsiä kahden käsin. (Tai sama asia syksyllä..)

… niin ja voisin vielä tehdä jonkinlaisen IQ- ja etikettitestin. Täten salilla ei olisi idiootteja eikä porukkaa, joilla ei ole minkäänlaisia käytöstapoja.

… yli 70-vee ihmiset eivät saisi treenata iltaisin.. koska ovat, anteeksi nyt vaan, tiellä. Koska liikaa lössiä salilla. Paitsi jos kyseessä on joku Jane Fonda (en kyllä tiedä tarkaalleen minkä ikäinen just hän on.. mutta hän on vanhahko, julkkis ja timmissä kunnossa – kai.) Seniorit saisivat leikkiä salilla vaikka kuinka paljon päivällä, ja jos ne ärsyttää jotakin silloin, niin yhyy, treenaa iltaisin.

… kielletty alle 18-vee. Koska sori, pissiksetkin on sairaan ärsyttäviä.

.. hankkisin kameravalvonnan salille – ne jotka kylää muita liikaa/ liian oudosti tai hengittää niskaan tai jättää painot laitteisiin tai ei pyyhi hikeään laitteista pois, saisi porttikiellon. Lisäksi varsinkin ne, jotka eivät pyyhi hikeään laitteista, pistettäisiin nuolemaan ne puhtaiksi.

… naisten pukuhuoneessa olisi ehdottomasti kielto: ÄLKÄÄ KOTKOTTAKO. Koska huokaus. Miksi naislaumat ihan oikeasti jutellessaan kuulostavat kanoilta? Jos kaikki olisi vaan hiljaisia, niin elämä hymyilisi. Varsinkin mun.

… kuitenkin tärkein kielto olisi: MITÄÄN SALISELFIESEJÄ EI PERKELE OTETA! KOSKAAN! PORTTIKIELTO! Ssstna.

… ne, jotka pitävät liikaa meteliä ja luulevat olevansa jotenkin sairaan machoja kun huokailevat ja huutelevat kun nostelevat (kilon) puntteja.. ne saisi kolme bitchslappia joka kerta kun niin tekevät. Ja porttikiellon.

… jos treenaa kaverin kanssa tai porukassa, niin jutustelu hoidetaan siellä salin ulkopuolella. Eikä damnation hengailla salilla, varaten laitteita ja painoja – ja täten suututtaa muut (mut.)

Keksin varmaan vielä enemmän kieltoja ja sääntöjä, mutta tarvitsen vähän enemmän aikaa. Ja mun pitää useammin käydä salilla huonoina päivinä, jotta saisin lisää ideoita.

Kuka olisi valmis maksamaan mulle rahaa, jotta pääsisi tuohon salitaivaaseen treenaamaan? Tai vielä parempi kysymys.. kuka teistä ei saisi treenata mun salilla? Kädet pystyyn! Ja nurkkaan häpeämään!

PS. Joo mulla on varmaa joku PMS, koska mulla on ihan tajuton vitutus tänään.

PPS. Tai sitten mulla on vaan ihan tajuton nälkä.

8 vastausta artikkeliin “jos omistaisin oman kuntosalin, niin..

 1. Mä oisin valmis maksamaan sun salin kk-maksut! Mua niin ärsyttää kans kaikki kotkottavat tapaukset ja laitteessa hengaajat sekä pissikset. Varsinkin tuo kotkotus saunassa. Argh! Mä haluan rentoutua treenin jälkeen saunan lämmössä ja sitten siellä on sauna täynnä kanoja kotkottamassa. Mites siinä muka pystyy rentoutumaan?

  Tykkää

  1. Jess! You and me! *yläfemma* Sä voit saada blogialennusta höhöh. Sanos muuta.. meilläpäinhän porukka kottkottaa ja levittelee jalkojaan ja syö appelsiineja saunassa, joten en käy salin saunassa enää ollenkaan. On se niin helvetin vaikeaa pitää se turpa kiinni. Lisäksi sielä on aivan täysin liian kylmäkin. Mun salitaivaan saunassa olisi ainakin oikea lämpötila.

   Tykkää

   1. Jos mulla on saunassa kauha ja ämpäri käden ulottuvilla ni yleensä ”savustan” kaikki pihalle :D Kaikki muut keskittyy kotkottamiseen niin eihä ne tajua löylyä heittää siinä samalla. Ja mieki tosi harvoin käyn salilla saunassa. Ainoostaan jos on kunnolla aikaa ennen ku pitää lähtä kotia (lue: mies tulee hakemaan).

    Tykkää

    1. HAHAH. Ruotsissa ei ole kauhoja sanoissa! Ei ainakaan niissä missä mä oon käynyt, ja kun on kysynyt muilta saunassa olevilta minne ne on piilottanut kauhat, ovat kysyneet, että mihin helvettiin tarvitsen kauhan? ”No heittääkseni vettä tonne kiukaaseen, niin tänne tulee vähän lämpöö..” ilmeet on kutakuinkin tällaiset:
     okok

     Tykkää

     1. No hei, eihä nyt kiukaalle saa heittää vettä kun on sähkökiuas! Ihmeellisiä ruottalaisia kun eivät osaa kunnolla saunoa. Oon kuullu että Ruotsissa jotku jopa lukee sanomalehtiä saunassa :D Suomessa ne varmaan ois hädissään kun sanomalehti hajoais käteen..

      Tykkää

      1. Hahaa sitä en vielä onneksi ole nähnyt, siinä tapauksessa hakisin muovipussin ja heittäsin sillä vettä sinne saunaan, jotta se hajoaisi se sanomalehti :D Mut joo on ne aika ihmeellisiä… Pitäisi rakentaa oma sauna, eikä päästää sinne noita svenssoneita höhö.

       Tykkää

 2. Huh huh tuota ikärasismiasi!! 20 vuoden vaihtelevan aktiivisen painoharjoittelun aikana en ole vielä tavannut tungokseksi asti vanhuksia iltaisin enkä päivälläkään. Sen sijaan pullistelevat uroot ovat usein pitkine palautumistaukoineen varanneet haluamani painonnostopaikat ja laitteet, ja ystävättärensä kanssa juoruilevat nuoremmat daamit nojailevat viereisiin laitteisiin estäen muita kuntoilijoita.
  Halvemmat hinnat pelkästään päiväaikaan treenaaville ovat OK, mutta kyllä ikäihmisilläkin on syynsä treenata nimenomaan illalla. Ei siis vanhuksiin kohdistuvaa ikäsyrjintää. Jos ulkonäkönsä ei sinua toivon mukaan itsekin vanhaksi elävää miellytä, niin katso muualle !

  Tykkää

  1. Ensinnäkin, kiitos kommentista, mutta nyt taisi kyllä mennä postauksen sarkasmi ja läppä hieman ohitse. Toiseksi, jos aiot syyttää jotakuta ikärasismista, niin ei kannata itse ryhtyä samaan samassa kommentissa (”nuoret daamit”) .. Kolmanneksi, postauksessa on mukana melkein jokainen ikäryhmä – eli en sanoisi, että harrastaisin ikärasmismia mitään tiettyä ikäryhmää kohti. Neljänneksi – ja se, ettet sinä ole törmännyt vanhusten aiheuttamaan ruuhkaan salilla, ei tarkoita sitä, ettei kukaan muu sitä olisi.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s