uusia vuosia ja menneisyyden kummituksia

Uusi vuosi uudet kujeet (meinasin kirjoittaa kujat? Okeeei, ihan normaalia..?) Eli hyvää uutta vuotta kaikille näin pari päivää myöhässä. Blogi on ollut vähän hiljainen viimeisten parin viikon aikana, lähinnä sairastelun, sekä uudenvuodenpippaloiden takia.

Uusi vuosi meni täällä ihan mukavasti. Oltiin kivassa porukassa ravintolassa syömässä  ja sen jälkeen mentiin kavereiden luokse pelaamaan erilaisia pelejä ja juomaan sivistyneesti jägermaisteria (ehe ehe.) Vuoden vaihteessa mentiin Örppöön linnalle katsomaan ilotulituksia ja skåålaamaan skumpalla (ja koska skumppapullojen omistajat eivät oikein tykänneet juomastaan, siinä meni ehkä niin, että minä omin ne pullot itselleni ja saatoin olla aika reippaasti huppelissa.)

newyer

Uuden vuoden päivän vietin puoliksi ihastuksen tykö katsellen Hobittia (ja kuunnellen valituksia siitä, miten lapsellinen ja överi leffa on – hmph! (this is not gonna work out.. )) ja syöden pizzaa ja maatessa sohvassa krapulaisena ja puoliksi kotona nukkuessa. Nukuin itseasiassa koko illan, katsoin muutamat Mad Menit, yritin laittaa kamoja paikoilleen ja jatkoin nukkumista kello yhdeksään asti tänä aamuna. Oho.

Muuten uutena vuotena tapahtui aika jäntskä juttu. Nimittäin kun roudasin kamojan bussilta kotiin, niin törmäsin matkan varrella exääni.

giphy

Ollaan juteltu kavereiden kanssa aika paljon siitä, miten jäntskää on, etten ole törmännyt siihen melkein vuoteen vaikka Örppö on pieni kaupunki ja niin om muuten tuttavapiirikin. Meinattiin ensin kävellä toistemme ohitse ja eka ajatus oli, että voihan vittujen vittu.

annoyedMutta sitten moikattiin (aika vaivautuneesti) ja alettiin  juttelemaan ja siinä jutellessa meni aika kauan ja se menikin itseasiassa ihan hyvin ( en siis saanut mitään raivokohausta tai ollut mitenkään vittumainen sitä kohti – niin olen tuon kohtaamisen aina päässäni nähnyt..) Ja juteltiin jopa siitä, että pidettäisiin tulevaisuudessa enemmän yhteyttäkin (!!). Katsotaan nyt tuleeko sitä tapahtumaan. Mutta edelleenkin aika outoa, että törmäsin siihen.. ja tottakai justiinsa kotimatkan aikana, kun en ollut nukkunut kuin vain 4 tuntia laivalla ja näytin ihan perseeltä. Hmph! Tyypillistä!

Mut nojoo. Nyt kun olen takaisin arjessa ja Örppöössä lupaan olla vähän parempi tässä bloggaamisessa ja mokailussa. Tiedän, että olette kaivanneet mua ;) Muuten en ole kyllä tehnyt mitään uudenvuodenlupauksia, paitsi, että lupaan olla jopa enemmän awesome kuin viime vuonna. Jonkinlaista summa sumarum postausta on tulossa, kunhan.. tuota jaksan. Teittekö te jonkinlaisia uudenvuodenlupauksia?

Kuitenkin, toivottavasti vuodesta 2014 tulee aivan sairaan mahtava ja että saatte, kaiken mitä olette ikinä halunneet! ♥

2014-make-it-soxoxo,
Mary

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.