mitä jos..

Mietittekö koskaan, että jos olisitte toimineet jollakin toisella tavalla jossakin tietyssä tilanteessa, miten se olisi vaikuttaneet elämäänne? Tiedättekö mitä tarkoitan? Vähän niinkun Sliding Doors elokuva, elokuvahan kertoo kahta eri tarinaa – tarinaa, jossa päähenkilö ehtii junaan ja toista tarinaa, missä hän missaa junan.. ja miten se vaikuttaa hänen elämäänsä (se on muuten hyvä leffa, kandee katsoa.)

Oltiin Tinan kanssa kaffittelemassa ja jouluostoksilla lauantaina. Olin ollut ihastuksen luona yötä ja mulla oli ihan törkeä vessahätä (en tiedä miksen käynyt ihastuksella veskissä… mutta se ei ollut nyt mun pointti.) Kuitenkin vessassa oli todella pitkä jono (todella ja todella kaksi henkilöä ennen mua), ja mietin kauan menenkö vai yritänkö kestää kotiin asti. Koska olimme menossa kotiapäin kaffittelun jälkeen kumminkin.

Kuitenkin päätin lopulta, että menen vessaan. Koska hätä oli PAHA.

Käveltiin sen jälkeen Örppöön Stortorgetin läpi ja tultiin erään patsaan luokse, joka oli puettu Lucia-vaatteisiin ja meidän mielestä se oli huvittavaa, joten otettiin siitä kuva. Samaan aikaan meidän ohitse ajoi ambulansseja ja about tuhat poliisiautoa sireenit huutaen. Kieltämättä uteliaisuus heräsi ja mietittiin, että mitäköhän nyt oikein on tapahtunut.

Huomattiin, että poliisit ja ambulanssi pysähtyivät nurkan taakse – juuri meidän kotimatkan varrella ja Örebron ostoskadun keskelle. Käveltiin hissuksiin siitä ohtise ja yritettiin katsoa, mitä oikein oli tapahtunut. Ambulanssimiehet nostivat henkilöä paareille ja poliisit sulkivat katua – sellaisella CSI-teipillä, tiedättehän. Sekä TinAlla ja mulla nousi karvat pystyyn.. Mitäköhän oli oikein tapahtunut?

Käveltiin aika hiljaisina muijina kotiin ja suoraan tietokoneelle lukemaan lehtiä. Turns out, että keskellä jouluruuhkaa, joku idiootti oli ampunut tätä tyyppiä (kyse on jostain jengitappelusta). Ja juuri about sen patsaan vieressä, missä me otettiin sitä kuvaa. Ja jos EN olisi käynyt vessassa, me oltais TinAn kanssa nähty koko tapahtuma ja seisty siinä vieressä.. IHAN vieressä siis.

Että vessa pelasti meidät sellaiselta kivalta tapahtumalta. Olisi varmaan jäänyt kivat pienet traumat..

Lisäksi en todellakaan voi tajuta, miten joku voi olla niin vitun idiootti, että menee ampumaan jonkun keskellä jouluryysistä. Ja siellä oli muuten LAPSIAkin. Niin, että ihan vitun kivaa joulua kaikille. Saatanan idiootit.

2 vastausta artikkeliin “mitä jos..

    1. Niinpä! Kerrankin kävi tuuri! Ei sitä jotenkin koskaan oikein usko että tuollaisia asioita tapahtuu tällaisissa pikkukaupungeissa ku Örppö.. mut näköjäään.

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.