ihmemaan joulukalenteri – luukku 4

Tämän päivän kappale ei ehkä ole kuitenkaan mun mielestä ole maailman parhaimpia, mutta syy siihen miksi valitsin tämän mukaan kalenteriin on se, että tästä tulee niin mieleen mummi. Meillä kuunneltiin aina, joka joulu ihan nappulasta asti, White Christmas-levyä, jossa on klassikkobiisejä ja kun tämä Tannenbaum tuli niin mummi aina lauloi mukana. Joka kerta, joka vuosi. Se on yksi rakkaimista muistoista mummistani. Ja jokaisena jouluna edelleenkin kaipaan mummia ihan hirvittävästi.

Pienenä seisoimme aina siskon kanssa ikkunassa ja odotimme, että mummin taksi saapui pihalle. Juoksimme aina kilpaa auttamaan mummia ylös kämpälle ja saimme joka kerta pienet joululahjat heti (jossa oli karkkia), jotka oli teipattu mustalla sähköteipillä. Voi meidän mummia. Se oli niin hieno ihminen. Ja joulut oli aina ihan parhaita. Periaatteessa tämän olisi pitänyt olla ensimmäisessä luukussa, koska joulukuun ensimmäinen oli mummin syntymäpäivä. Ikävä ei kai lopu koskaan.

2 vastausta artikkeliin “ihmemaan joulukalenteri – luukku 4

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s