ihmemaan joulukalenteri – luukku 1

Olen miettinyt todella kauan, teenkö jonkinlaisen joulukalenterin tänä vuonna. Ensimmäisenä vuonna oli tämä joulukalenteri – muistaako kukaan? Viime vuonna muistaakseni en pitänyt mitään joulukalenteria? En kuitenkaan löytänyt mitään kivaa haastetta tälle vuodelle, joten näin kukonpieremän aikaan (heräsin jostain syystä kello kuudelta ja olen siivonnut koko aamun. SIIVONNUT!) päätin, että tänä vuonna keskitytään musiikkiin ja tulen jakamaan 24 mun mielestä parasta joulubiisiä. Koska joulumusiikki on ♥ Lisäksi yritän vielä kirjoittaa jonkinlaisen pienen anekdootin biisin lisäksi. Miltä kuulostaa?

Sen lisäksi lupaan, että tämän joulukalenterin aikana tulette todennäköisesti olemaan hieman hämmentyneitä, sillä joulumusamakuni ei ole läheskään samanlainen, kuin normaali musamaku hehe.

Aloitetaan siis näin ensimmäinen adventti vähän erilaisella joulumusiikilla, nimittäin Sixx A.M ja X-mas in Hell, joka on kuitenkin aika lähellä omaa musamakua – synkkä.

Tutustuin tähän biisiin itseasiassa exän kautta (ihan kaikki ei ollut paskaa, se tutustutti mut YHTEEN biisiin ehehe). Se soitti jouluaikoihin tätä aamusta iltaan repeatillä (en liioittele) ja ymmärrän melkein miksi (vaikka se silloin aikoinaan vitutti aika paljon, koska itse halusin kuunnella välillä jotain muutakin.. mutku sen stereot – sen biisit hmph!)

Mitäs pidätte ideasta? Pidättekö joulumusasta vai onko joulumusiikki saatanasta? No tuu baad siinä tapauksessa – täällä määrään minä ja näillä eväillä mennään seuraavat 24 päivää!

12 vastausta artikkeliin “ihmemaan joulukalenteri – luukku 1

 1. Joulumusiikki on kivaa silloin kun saa itse päättää millaista joulumusiikkia kuuntelee. Esimerkiksi suomalaiset perinteiset joululaulut alkaa tulemaan jo korvista, mutta sitten taas jos niitä on jalostettu raskaammaksi versioksi, niin voi hyvin kuunnella. Samoin sitten Elviksen, SInatran ja muiden ”vanhojen pappojen” joululaulut saa soida ilman että mie hermostun. Muutenkin tuolla ulkomailla tehdyt joululaulut on huomattavasti parempia kuin kotimaiset.

  Tykkää

  1. Hehe niinpä, mä en oikein koskaan ole tykännyt suomalaisista tai ruotsalaisista joulubiiseistä, vanhemmat enkunkieliset biisit on aina olleet ne parhaimmat. Ehkä koska mutsi ja ehkä faijakin kuunteli enimmäkseen niitä kun me oltiin skidejä siskon kanssa (aivopesua..) Hooh? Raskaimpia versioita? O_o onks sulla jotain vinkkejä, mielenkiinto heräsi! :D

   Tykkää

    1. O_o no en oo koskaan kuullut. Mä oon aina ollut vähän ulalla Suomen musaskenestä. Jopa silloin kun asuin Suomessa :D hyvä jos just ja just tiiän kuka ville valo on hahah…

     Tykkää

     1. No sit mä ymmärrän :D Mut Raskasta joulua on niin käsittämättömän hieno juttu etten tiedä mitä sanois. Nehän vetää joka vuosi joulun alla kiertueenkin ympäri Suomen, vähän eri kokoonpanoilla. Tossa on siis mukana tyyliin kaikki Suomen kovimmat hevilaulajat. Oon ollu monta kertaa kattomassa niitä Tavastialla ja Nosturissa, heittämällä yks parhaista keikoista joka vuosi! :)

      Tykkää

      1. W8t a minute. Nyt jotenkin kuulostaa tutulta tää sun tarina… Ootko sä joskus puhunu tästä aiemmin, vai olikohan se joku muu.. No kuitenkin, tykkäsin. Kiitos vinkistä sulle ja Merjalle :DDD

       Tykkää

   1. Nina tajuskin jo mitä biisejä ajan takaa. Mä en kerenny infoomaan sua koska tein neulepehmopöllöjä! :D Ja noi ”Raskasta joulua” biisit saa kamalimmatkin kotimaiset joululaulut kuulostamaan paljon paremmalta. Kannattaa kuunnella. :D

    Tykkää

    1. NEULEPEHMOPÖLLÖJÄ! <3 Omg :D

     Joo tykkäsin ja löysin jotain Spotifystakin. Kiitos tuhannesti vinkistä teille. Nyt ei tarvitse enää huutaa kovaan ääneen että ompas nuo smalaiset joulupiisit paskoja :3

     Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.