viikon ♥ ihanat: Alice – Otherlands, joulun odotusta ja miksi näytämme oudoilta valokuvissa.

5 Nail Trends I’m not sure I Understand – allekirjoitan, JOKAISEN ♥ Kuka muu tykkää American McGee’s Alice-peleistä? Lisää tulossa, tosin ensin muutama minileffa, ehkä jopa pelikin! Alice: Otherlands ♥ Se fiilis, kun itseasiassa tajuaa jotain siitä mitä opiskelee ja saa jopa kehuja siitä, että osaa. Vaikka aikaa ei jää hurjasti yli muita juttuja varten, niin voisinpa melkein sanoa, että se on sen arvoista. Ja vaikka olenkin todella kiireinen ja aika hemmetin stressaantunut, niin sanoisin edelleenkin että on se joo sen arvoista. ♥ 10 Great Mysteries.. Swedish Girl Seeking – LULZ :D ♥ You know you’ve been in Finland too long when… ♥ Tiedättekö sen tunteen, kun mielestänne näytätte oudolta valokuvissa, mutta ystävät sanovat, että näytät kyllä ihan omalta itseltäsi? Tässä on syy siihen. ♥ Mulla on kissakuume! Ja se on suurimmaksi osaksi Hanskan syytä! It’s so fluffy I’m gonna dieee! ♥ Olen todella tykästynyt Travis Barkerin musaan, hyvää treenimusaa! Varsinkin, Steve Aokin remixit. ♥

joulukoristeet ♥ Olen ottanut joulukoristeet esille, paketoinut 3 joulukalenteria (- joista yhden lähetin Saksaan kaverille joka Feissarin-statuksesta päätellen ilahtui todella, todella paljon) ja ostanut glögiä. Odotan jo innolla kaikkia jouluhetkiä (tai ainakin niitä muutamia), joita aion viettää kavereiden kanssa leipoen jotain jouluista ja syöden piparkakkutaikinaa (koska taikina on parempaa, kuin valmiit piparkakut) ♥

joulukortti

♥ Sain esinmmäisen joulukortin! Saksasta. Mulla on vähän pervoja kavereita. Siksi mä niistä tykkäänkin! ♥ 24 päivää ja olen taas Suomessa, tosin todella vähän aikaa tällä kertaa – koska no pitää opiskella ja tehdä töitä. Huokaus. Mutta ehdin kuitenkin tehdä tärkeimmät asiat, hengailla siskon ja mamin kanssa, rupatella Jennyn kanssa, sekä käydä Kirkkonummella – niin ja syödä suomalaista jouluruokaa. PERUNALAATIKKOA! Omnom. ♥ Se fiilis, kun on vähän ihastunut – todella pitkästä aikaa. ”Vähän” on kai aika vaatimattomasti sanottu :). Olen todellakin kaivannut sitä fiilistä. Pidetään peukkuja, etten mene mokaamaan mitään tällä kertaa. Viimeiset 3 sunnuntaita on ollut aika damn hienoja, ei voi muuta sanoa. ♥ Faija lähetti mulle Tuntemattoman Sotilaan. Tarkoitus on pitää leffailta Laura Been kanssa ja syödä jotain yyber-suomalaista. Ehkä teen itse karjalanpiirakoita. Tunnustus: En ole nähnyt kyseistä leffaa.. KOSKAAN. Kuulemma on aika korkea aika saada tämä pois todo-listalta. ♥

Vähän vanhempia linkkejä, joita en ole jaksanut ehtinyt jakaa:

Vaarallista safkaa – Let’s fake it!-blogin Jenni osuu asian ytimeen nykyisistä käsityksistä siitä, mikä on mukamas terveellistä ruokaa.  ♥ Banniinan ajatuksia Maria Kangin motivaatiokuvan aiheuttamasta kohusta ja mietteitä  siitä kuinka ihmiset jaksavat olla niin negatiivisa nykyään. Olen about aivan samaa mieltä, olisin itse voinut kirjoittaa tämän. ♥ Sanasta sanaan blogi pisti pillit pussiin (yhyy) but fear not my friends, sama heppuli pisti uuden blogin pystyyn! Kas täällä. ♥

4 vastausta artikkeliin “viikon ♥ ihanat: Alice – Otherlands, joulun odotusta ja miksi näytämme oudoilta valokuvissa.

  1. Etsiskelin tuossa google hausta alice otherlands arttia ja satuin törmäämään tänne. Oli pakko kommentoida että JOO tykkään kans Alice peleistä! Tai no, pelasin vaan Madness Returnsin jonka saa steamista mutta toivoisin löytäväni jostain sen ensimmäisenkin. Tykkäsin aivan sairaasti pelin ratojen ulkoasusta ja siitä tunnelmasta mikä sinne oli luotu. Lisäksi kaikki oli jotenkin siinä niin sopivan tärähtänyttä. Kaikenkaikkiaan aivan mahtava peli. Joskus tulee sellanen fiilis jostain ku oikeen innostuu että ei löydä ketään joka olis yhtä innostunu asiasta itse. Tuli just sellanen fiilis tänki pelin kanssa ku ei tunne ketään joka olis myös pelannut sitä. Jäi harmittamaan kun tuo Alice: Otherlands kickstarter jäi ihan kokonaan väliin. Pelasin Madness Returnsin vasta sillon kun se oli jo rahotettu. Oh well. Ois ollu iha makee hankkia joku niistä backer julisteista. Piti tulla avautuu vähän tänne näin kolmelta aamuyöstä :D

    Tykkää

    1. haha kiitos avautumisesta! Aina arvostettua täällä :) Alice-pelit on jotain ihan parasta. Mä en ole vieläkään pelannut tuon Madness Returnsin jälkeen mitään muuta, koska mikään muu peli ei koskaan tule olemaan niin hyvä kuin se.. hehe. Mä ainakin löysin ykkösen kirpparilta kerran – ihan naurettavaan hintaanki vielä.. it’s my precioussss. Kannattaa kytätä vaikkapa Huuto.netiä tai metsästää netistä jos sen voisi jostain ostaa? Ykkönenhän on myös aivan mahtava – vaikka grafiikka tosin ei ole niin modernia.. Joo mäki missasin sen kickstarterprojektin (muistaakseni) mutta en tosiaan malta ollenkaan odottaa, että saa nähdä mitä siitä tulee! Tosin mähän haluasin niiiiiiin kolmannen pelin. Pretty please make a new game! Mä kuulin just äsken kaverilta, että näköjään tuosta Madness Returnsistä olis tullu floppi, ehkä sen takia niin monet ei oo sitä pelannut? Mikä on tietenkin harmillista, koska se vaan on niin sairaan mahtava peli. Niin mielikuvituksellinen, niin synkkä ja tosiaan niin täysin tärähtänyt.

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.