löysin sisäisen sadistini

Meillä oli tänään hemoglobiinin ja verensokerimittausta koulussa. Siis, me jouduttiin sekä tekemään ne mittaukset ja olemaan uhrina (iik). Koska pelkään sekä neuloja, että voin vähän huonosti kun näen verta (joo aika outoa, ottaen huomioon, että mulla on sekä tatuointi, että lävistyksiä..) niin olen aika hermostuneena odottanut tätä päivää. Kaksi kuukautta.
Pahinta kai oli se, että joudun piikittää toista ihmistä. Itseeni olisin ehkä voinut tökkäistä sen piikin, mutta en toista. Ja sitäpaitsi olin ihan varma, että se piikki olisi about 10 cm pitkä ja noin pari senttiä leveä – joo en ole käynyt mittauttamassa omaa hemoglobiinia noin 10 vuoteen, ei voi muistaa. Ja sitten pelkäsin myös sitä, että joko pyörtyisin tai alkaisin itkemään mittauksia tehdessä. Aimitenniinmukanössö?

Minä eilen illalla ja tänä aamuna (menetin jopa yöunenikin ainakin melkein.. ):

tumblr_ma83z7Bs6O1qaub0nMutta kun tajusin, että se hemoglobiinin ottaminen itseasiassa oli ihan kivaa, kunhan vaan uskalsin iskee sen neulan sormeen (siis siinähän painetaan vaan nappia suurinpiirtein.. ”iskinkö mä sua jo? Anteeks! Aha en vai, no painetaan kovempaa sitten!”) Menin jopa ihan ensimmäisenä testaamaan! (Ajatus oli vähän sellainen, että saa sen sitten nopeasti tehtyä ja voi voida huonosti loppupäivän..) Tein jopa ylimääräisiä kokeita sitten (koska verensokerimittaus tehtiin kolmelle henkilölle puolen tunnin välein kahden tunnin aikana) koska oli niin kivaa piikitellä porukkaa :D

Sitäpaitsi, miten olin saanut päähäni, että sitä verta vaan tulvii sieltä sormesta? Tippahan sieltä vain tuli, välillä piti ihan väkisin painaa verta ulos. Nyt loppui mun nössöilyt! Lisäksi vielä kirjoitin kaikki tulokset taululle ja autoin maikkaa.. jotta voisin hymyillä siinä vieressä, kun kaikkia muita iskettiin piikki sormeen ja olivat kärsivän näköisiä mbwahhaha. (Joo musta on tullut vähän teacher’s pet.. )

ursulaNyt onkin sitten luennot ja labrat ohitse (yksi seminaari vielä) ja seuraavaksi tentti. Ahdistaa ihan tajuttomasti! Yhyy!

Pelkäättekö neuloja?

2 vastausta artikkeliin “löysin sisäisen sadistini

  1. Haa tiedän niin tunteen! Meillä oli koulussa tässä hetki sitten kanssa hemoglobiiinin ja verensokerin mittausta. Se ei tuntunut niin pahalta sitten kun alettiin pistelemään vähän pidemmällä neulalla reiteen,mahaan ja olkavarteen… Ei niinkään ehkä se kipu itsessä mutta se kun piti toista sohasta.. hyihyihyi!!

    Tykkää

    1. Pidemmällä neulalla o_O Joo en tekis haha :D Tai ehkä! Musta se oli pahempaa olla itse uhrina, kun pistää toisia. Vieläkin sormi kipeä :(

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s