tenttitulokset

Kävin tänään aamulla hakemassa mun tentit. Ja siinä samalla, kun maikat meni läpi kuinka paljon me kaikki oltiin luokassa munanneet tentissä, alkoi hiki nousta pintaan aika paljon kun muistelin, mitä oikein kirjoitin tenttiin. Olin ihan varma koko tunnin aikana, että tentti meni uusiksi ja ehdin vaipua jonnekkin todella pimeään paikkaan. Ja sitäpaitsi olin myös ihan varma siitä, että maikat puhuivat VAAN mulle eikä kellekkään muulle (vaikka se on mahdotonta, koska tenteissä on pelkästään tenttikoodit ja maikat eivät tiedä, kenen koetta lukevat.) mutta mulle ne kuitenki puhui koko tunnin aikana.. ”Vittuku Marianne sä oot niin paska, anna periksi, mene kotiin blablabla.”

Ensimmäisessä tentissähän oli neljä kysymystä joihin piti vastata. Kaikki neljä piti läpäistä. Kun sain tentin käteeni ja selasin ensimmäisen kysymyksen arvosanaan: U -> hylätty. No niin here we go, uusintaan koko paska. Sillä ensimmäinen kysymys oli mielestäni se kaikista helpoin. Taisi itku tulla kurkkuun, ainakin vähän.

zach-cry

Tarkistin seuraavan kysymyksen – G -> hyväksytty. YES!

Toka kysymys- G. Fuck yeah.

Kolmas kysymys – G OH FUCKINGFUCK YEAH!

Eli uusintaan meni vain yksi 1/4 tentistä. Ihanaa.

1318

Sitten se paniikki iski uudestaan, kun toista tenttiä alettiin jakelee porukalle. Koska se oli mun mielestä biljoona kertaa vaikeampi. Koska olen viimeisenä aakkosjärjestyksessä (aina.. aina!) sain tenttini viimeisenä. Ja maikka nyökkäsi mulle sitä antaessa ja hymyili. En oikein osannut lukea sitä hymyä, että oliko se ystävällinen hymy vai HÄHÄHÄVITUNLUUSERIHYLÄTTY-hymy.

Kävelin hitaasti takaisin paikalleni. Avasin kansion jossa koe oli, pidättelin henkeä vähän aikaa ja katsoin kirjainta kannessa. VG (väl godkänd) -> erittäin hyväksytty (en tiedä miten sen kääntäisi, mutta kuitenkin, se on paras arvosana, mitä Ruotsin yliopistossa voi saada.) Kesti hetken kunnes tajusin, että sain perkele parhaimman arvosanan. FUCK YEAH!

anigif_enhanced-buzz-31994-1359473038-6

Kysyin kurssikavereilta miten meni siinä nopeasti, ennen kun lähdin vetää kohti salia. Jotkut joutuivat uusimaan kaiken, jotkut ainakin puolet.

Yritin epätoivoisesti näyttää jonkinlaista myötätuntoa ja edes vähän hämmästyneeltä..

dat-booty

Mutta todellisuudessa kai näytin tältä…

the-grinch-grin

.. koko päivän.

4 vastausta artikkeliin “tenttitulokset

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s