vaaleanpunaisia drinkkejä ja karkkikakkua

Viikonloppu ohi. Höh. Olipas muuten pitkästä aikaa todella hauska viikonloppu. Siitä asti kun koulu alkoi olen suurimmaksi osaksi nukkunut viikonloppuisin ja opiskellut. Tällä kertaa yritin ainakin saada suurimman osan pänttäämisestä pois alta viikonloppua varten, koska tiedossa oli pippalot.

Pippalot mun kaverin kunniaksi, koska hävisin vedon kun Suomi ja Ruotsi pelasi lätkän maailmanmestaruuskisoissa viime keväällä. Mitä kaveri ei tiennyt oli, että koska hänellä oli perjantaina synttärit niin tehtiin muiden kavereiden kanssa niistä pienet synttäripippalot ja ostettiin kimpassa lahja sille. Niin ja minä leivoin kakun (ostin valmiin pohjan hehe ja lynttäsin vähän kermaa ja vadelmahilloa sisään ja karkkia päälle) musta siitä tuli tooosi hieno:
kakku

Terv. Marianne 30 vee. (Joo en omista sellaista mikä se on, kakkulapiota, joten kakku leikattiin törkeän isolla veitsellä höhö.)

Tuli ehkä juotua vähän enemmän kuin mitä suunnittelin, mutta tein sen ainakin tyylillä:

564591_10151813179698172_2123694581_n

1385083_10151692621242816_1257860372_nHauskaa oli. Varsinkin vedon voittanut kaverilla oli tosi hauskaa, ja sehän oli tarkoitus. Lisäksi sain tietää, että kaksi miespuolista kaveria on lyönyt vetoa jostain ja voittaja saa näköjään viedä mut ulos syömään – eli deitille. Tosin huvittavaa, etteivät kumpikaan heistä ole kysynyt mun mielipidettä tästä asiasta. Mutta hei, saanpahan ainakin ilmaisen illallisen :D – ja budjetti on 250 euroa. Hohoho.

Eilen tosin ei ollut yhtä hauskaa, maattiin Charron kanssa sängyssä koko päivän. Välillä syötiin pizzaa, välillä nukuttiin ja välillä katsottiin elokuvia (about jokaikinen piirretty mitä on koskaan tehty).

Nyt pakko jatkaa opiskelua ja jotenkin saada itsensä iltapäivällä luennolle. Huh huh. Ensi viikonloppuna uudestaan, silloin vuorossa Halloween-pippalot, enkä edelleenkään tiedä miksi pukeudun. Damn it! Niin ja haloo, vähän terveellistä ruokaa tännepäin, eilinen hiilarirasva-festivaali oli aika rankkaa.

Miten teidän viikonloppu meni? Teittekö jotain kivaa?

8 vastausta artikkeliin “vaaleanpunaisia drinkkejä ja karkkikakkua

 1. Mä leivoin pullaa ja hengasin miehen kanssa, ja se on niin harvoin viikonloppua kotona että siitä pitää ottaa kaikki irti. Ja söin kipulääkkeitä ja tunsin epätoivoa että mun selkä on keksinyt taas uuden keinon kiduttaa mua, ilmoitin talleille että en voi ratsastaa nyt about kolmeen viikkoon. Mut onpa pullaa lohdutukseksi. Ja eilen oli futsal-peli mistä sai vähän adrenaliinia niin unohtu hetkeksi miten kipeä on.

  Tykkää

  1. Oooh pullaa! Miks mä en ikinä jaksa leipoo pullaa?

   Voi että, parane pian! :( ♥ ei kuulosta kivalta yhtään.

   ja mikä on futsal?

   Tykkää

   1. Se on vaatimattomasti vaan maailman paras ja jännin pallopeli! Oon niin Happy kun kausi taas alkaa koska parasta. Myn blogissa on jotain höpinää aiheesta :D

    Tykkää

 2. No en tehny hirveesti mitään. Kävin katsomassa Butlerin ja sit olin vaan kotona. Tuntui tosi pitkältä koko viikonloppu ja oli vähän tylsääkin jopa.

  Tykkää

 3. Me käytiin miehen kanssa lauantaina syömässä ravintolassa ihan kunnolla, eli oli alkupalaa ja pääruokaa ja jälkkäriä ja pääruuan kanssa punkkua. Juhlittiin nimittäin meidän 2-vee hääpäivää, joka ite asiassa on tänään. Ja eilen siivottiin.

  Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.