viikon ♥ ihanat: uusi tumblr-lemppari, orange is the new black ja maailman hauskin youtube-video

Becoming Wonder-Woman-tumblr – body positive blogi, jossa on huimasti supersankareita. Joo, kyllä kiitos. ♥ Reissu Helsinkiin ja lounastelu mamman, siskon ja kummitädin kanssa. Niin ja Charro myös. Reissutapahtumia/tunarointia päivittelin muuten Feissarissa. On olemassa asioita, jotka eivät koskaan näe päivänvaloa täällä blogin puolella.. eli jos haluatte stalkata mua sataprosenttisesti, kannattaa käydä tykkäämässä Ihmemaasta Facebookin puolella. ♥ Natan postaus painosta ja ulkonäöstä ja omakuvasta. Ellette ole sitä vielä lukeneet, niin kannattaa. Ja lopettakaa vaa’an tuijottaminen about heti! ♥ Ruska. Oikeasti, miksei aina voi olla syksy? ♥

98-year old pixel painter – symppis papparainen, joka maalaa aika uskomattomia juttuja MS Paintillä. ♥ Aloitin Netflixin Orange is The New Blackin katsomisen. Tosin kahden jakson jälkeen en ole vielä vakuuttunut siitä, onko hyvä. Ehkä angstaan, koska kaikki muut tykkää niin paljon? Myös Kissis on äskettäin kirjoittanut sarjasta. ♥ Random act of kindness, jotkut ihmiset ovat vaan ihania. ♥

♥ Tämä video on ehkä hauskin juttu, jonka olen koskaan nähnyt. Aivan hulvaton! :D Kannattaa oikeasti katsoa! Worth every second of your life! ♥ Kun lähettää ihan randomin hauskan kuvan kaverille, ja kaveri sanoo, että hänellä on ollut niin paska päivä ja piristin hänen päiväänsä. ♥ Se kun on niin hyvä ystävä jonkun kanssa, ettei tarvitse sanoja kommunikoimiseen, vain yksi ilme riittää (tai melkein telepatia.) ♥

tumblr_mls5vinC2B1ro3pofo1_r1_500Takaisin tentin ääreen taas! Onneksi olen kerrankin tehnyt hyvät muistiinpanot, ettei tarvitse lukea kirjaa sata kertaa uudestaan!

♥ Kivaa torstaita kaikille! ♥

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.