viikonlopun leffavinkki: world war z

En tiedä, miksi mulla kesti näin kauan katsoa World War Z. Tai tiedän. Koska Brad Pitt. En normaalisti tykkää Bradista, en tiedä miksi. Musta se on vähän yliarvostettu. Mitään muuta elokuvasta en tiennyt. Mutta sitten tylsyys iski, ja sain mahdollisuuden katsoa elokuvan. Voihan voihan.

Ensimmäinen ajatus: Zombies!! Toka ajatus heti sen jälkeen: Voi vittu, toivottavasti tää ei nyt ole ihan samanlainen, kun kaikki muut zombie-elokuvat (siis sama juoni, samat ihmistyypit etc.) Kolmas ajatus: IIIK! Pelottaa. Neljäs ajatus: Jos zombie-maailmanloppu tulisi, multa menisi lopullisesti hermot ihmiskuntaan. Viides ajatus: Vittu mä vihaan nykyajan zombieta, koska ne vittulaiset juoksee nopeammin kuin Usain Bolt. Ennen vanhaan ne olivat hitaita! Sekopäistä! Kuudes ajatus. Ei hitto, Brad oli aika jees sittenkin. Ja niin oli muuten leffakin.

Paras zombiepätkä sitten Dawn of The Deadin (2004 versio.)

Kannattaa katsoa! Vai oletteko jo nähneet? Onko zombiet muuten jes juttu vai yhyhyyy-hyi juttu?

6 vastausta artikkeliin “viikonlopun leffavinkki: world war z

 1. Ite en tykkää zombeista tai kauhusta sitten mitenkään :( Broidi on katsonu 13-15 vuotiaana kaikki mahdolliset kauhuleffat zombeista alkaen ja laittanut aina silloin tällöin mutkin kattomaan ja päästi pois vasta kun itkin tai huusin pelosta..
  Ei jotenkin nappaa, vaikka kaikki suosittelee the Walking Deadiakin :( Haluisin pystyä katsomaan jonkin matkaa, mutta kaikki kokeilut johtaa aina painajaisiin.. :( Kokeillaan ensin kirjoilla..

  Tykkää

  1. Kauhee broidi! Tai no.. nuorempana mä taisin kanssa tehdä jotain tuollaista siskolle… isosiskot etc..

   Jo walking dead ei kyllä napannut mullekaan..

   Tykkää

 2. HNNNGGHHH zombiet. Paheeni. Vuoden 2004 Dawn of the Dead on kans meikän suosikki, mutta kauhukseni diggasin myös kovasti World War Z:sta vastoin kaikkia odotuksiani. (Blogistas tuli just hintsan verran taas entistä parempi, koska zombit. <3)

  Tykkää

  1. :D Hahah kiitos ♥

   Joo oli kyllä yllättävän hyvä ja ahdistava pätkä! Onneksi välillä näinkin, eikä aina vaan pettymyksiä haha.

   Tykkää

 3. Ah, tämä piti käydä kesällä kattomassa ihan elokuvateatterissa mutta jäi kuiteski kattomatta :/ trailerit näytti tosi hyviltä, mutta toisaalta takaraivossa kaihersi pelko siitä, että jotenkin leffantekijät ovat kuitenkin menneet pilaamaan hyvän leffan… mutta tuo teikäläisen Dawn of Dead-heiton perusteella (ihan paras zombieleffa!) voisi uskoa, että on tää kuitenkin hyvä elokuva! Katsomislistalle…

  Tykkää

  1. No mä jätin käymättä, koska luulin sen olevan joku nyyhkyn nyyhky leffa :D (En nähnyt traileria missään) Joten oli kyllä ilme aika o_O kun tajusin että nyyhkyt on aika kaukana tästä leffasta :D Mä oon jättänyt suurimmaksi osaksi KAIKKI zombie-elokuvat katsomatta, koska ne vaan ei ole ollut hyviä viime vuosina. Paitsi nyt tää sitten :)

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s