ikean lihapullia, korvapuusteja ja glitteriä

Ohhoh. Onpas ollut rankka viikonloppu. Sen lisäksi, että olen ollut koko viikonlopun töissä, niin kävinpäs muuten baarissakin. Ja vedin halvat kännit neljällä pienellä siiderillä, hoho! Olen haistattanut veet dietille ja palannut suurinpiirtein normaaliin elämään taas. Ja se on muuten ihanaa – paitsi mitä nyt vatsa on ollut pari viikkoa todella kipeä. On se kai ihan normaalia … (tästä syvempi analyysi, kunhan mun helvetinviikko on ohitse.)

Tässä vähän viime aikojen häppeninkejä:

IMG_20131002_212950
Käytiin tosiaan pikapikaa Helsingissä uusimassa mun passi. Miksi muuten passikuvat epäonnistuu aina? Tällä kertaa näytän ihan mieheltä mun kuvassa. Lätkänpelaajalta. Whatever, ei kukaan muu paitsi hyvännäköiset tullimiehet näkee kuvan…

Helsingistä ostin muuten vihdoinkin Hopea Toffeeta. Ja vain yhden pussin. Ja kaveri, joka oli reissussa mukana tykkäsi niistä myös, eli ne oli jo loppu melkein heti seuraavana päivänä. HÖH! Note to self: Ensi kerralla useampi pussi ja älä anna muitten maistaa!

IMG_20131003_120641

Ostin myös Seppälästä Batmansukat. Joku voisi sanoa, että eihän nuo mitkään Batmansukat ole. ONPAS! Sinnepäin ainakin! Nanananaaa..

IMG_20131004_103010Normaalia aamupalaa vihdoinkin! Proteiinipuuroa, pakastevadelmia, manteleita ja cacao nibsejä. A piece of heaven!

IMG_20131004_152713

Kaverin kanssa käytiin siellä IKEAssa, ja testasin muuten ensimmäistä kertaa IKEAn lihapullia. Ne maistui ihan kaupan lihapullilta – en ymmärrä what all the fuzz is about. Miksi nämä on muka nii-iiin hyviä? Höh. Pettymys.

Kaveri muuten kävi samalla reissulla fiksaamassa kyntensä – no ei IKEAssa vaan ostoskeskuksessa, joka on siinä vieressä daa. Se tarkoitti sitä, että mun piti pyöriä siellä ostoshelvetissä 50 minuuttia sinä aikana. Sanoin, että kaveri saa kyllä perkules piffata kaffet kiitokseksi. Sitten se kuitenkin jätti hommat kesken. Mutta joutui kuitenkin piffaamaan kaffet, koska no, jouduin olee 4 minuuttia ihan yksin.

No siellä IKEAssa se sitten piffat, kahvin ja pullan. Maksoi kokonaiset 5 kruunua, eli pitkälti alle euron! Siitäs sain taas perkules!

IMG_20131003_204158

Koska kaveri bunkkas mun luona koko viikon, se tarkoitti sitä, että se teki mulle sapukskat. Eräänä päivänä se teki esim taboulleh-salaattia ja uunilohta jossain taivaallisessa kastikkeessa. Ihan hyvä diili meillä mun mielestä!

IMG_20131006_223400

Lisäksi pölläsin kaverin kynsilakkaa ja lakkasin kynnet kultaisella glitterillä! Nyt vähän pelottaa ottaa pois tuo glitterihelvetti. (Lakka on Kicksin oma, ja muistaakseni väri joku Rose Diamond tai jotain vastaavaa..) Kaikki me kynsilakan ystävät tiedämme, minkälainen helvetti glitterilakan poisto on. Tällä tavalla sen muuten ehkä voi helpoiten poistaa.. Mutta sekin on ihan hirvittävä prosessi.

Sen lisäksi olen opiskellut ihan sikana (no ainakin semisikana) ja ollut tänään seminaarissa (jossa rokkasin!) Niin ja salilla myös. Hence ihan törkeä väsymys + lihaskipua joka paikassa.. Mutta pääsinpäs ainakin salille, jee!

Mitä teidän maanantai meni?

4 vastausta artikkeliin “ikean lihapullia, korvapuusteja ja glitteriä

  1. Mä oikeesti vähän luulen, että vatsa ja elimistö ja kaikki tottuu noihin dieetteihin ym. ja sitku palaa takas ”normaaliin” niin ei hyvä. Mut sit siihenkin kyllä tottuu takas. Jos on esim. gluteenittomalla jonkun aikaa ja sit syö palan leipää niin on TOSI turvonnu olo mutta jos syö koko ajan jotain gluteenillista niin ei se mitenkään erityisemmin turvota. Tai sit on koko ajan vähän turvonnu.

    Tykkää

    1. Kyllähän se keho tottuu vaikka mihin. Mutta mä en voinut ihan sikasikahyvin tän dietin aikana. En tiedä mistä sitten johtui. Meni se 5 viikkoa hyvin ja sitten niinkun kaikki oli vaan alamäkeän sen jälkeen. Joo ekan leivän syöminen oli kyllä aika perseestä :D makasin vaa sängyssä ihan sairaissa kivuissa…

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s