sinkkuelämää – se on aika kiva juttu sittenkin

Sinkkuelämä ei ole niin pahaa, kun mitä ihmiset yleensä luulee.. Sitä kuulee melkein jokaisen sinkun suusta, että ovat yhyy niin kyllästyneet olemaan sinkkuja ja haluaisivat niin jo tavata sen (seuraavan) the one:in. Siinä tulee nopeasti unohdettua, miten sairaan fantastista on olla sinkku. Let me tell you why!

trampoline

– Saa tulla ja mennä ihan miten vaan. Oikeasti. Duunin jälkeen voi mennä kaverille ilman, että pitää selittää miksi, tai saa kuulla ”mitä mä sitten syön ruuaksi?” Ja voi tulla kotiin sikakännissä ilman, että pitää selittää kenellekkään yhtään mitään (tosin, se myös tarkoittaa sitä, ettei kukaan paasaa mua krapulassa – mutta eipähän tule syötyä liikaa siinä tapauksessa.) Eikä kuule mitään ”oliko muka hyvä idea..” kun pitää nousta ylös klo seiskalta krapulassa ja lähtee töihin.

– Vessanpöntön kansi on aina alhaalla…

-… ellei sitten ole ollut mahtavat bileet – jota kukaan ei kieltänyt pitämästä (So far mulla on vaan ollut muutamat, ja ne oli vaan letkeet, eikä mitään hajonnut. Kukaan ei oksentanut tai kussut pöntön ohi. Mun kaverit on sisäsiistejä!) Ja muuten voi pitää ne bileet just niin kauan (kunnes kytät tulee koputtamaan oveen.)

– Saa tehdä ihan just tasan sitä ruokaa mitä haluaa. Eikä mun siis tarvitse välttää esimerkiksi tonnikalan syömistä, koska joku ei sitä syö. Eikä mun tarvitse syödä lihaa viisi kertaa päivässä, koska joku tietty syö ainoastaan lihaa, koska ”MINÄ EN OLE MIKÄÄN PUPU HÖHÖHÖÖ” Kasviksia nami! Ja jos haluaa syödä samaa ruokaa päivästä toiseen, kukaan ei valita siitäkään.

– Saa ostamansa irtokarkit ihan itselleen, jos siis päättää niitä ostaa. Eikä kukaan ”vahingossa” syö sun karkkeja. Sillä kaikki karkit on sun valitsemia! Niin! Eikä sinne SINUN karkkipussiin joudu mitään ällöttäviä karkkeja, joita vahingossa sitten syö.. Ja sitäpaitsi kukaan ei ole kommentoimassa siitä, kuinka paljon karkkia ostit. Omnom. My preciouses. Puhumattakaan siitä, että saisi kuulla vielä ”sun ehkä kannattaa sitten mennä salille treenaa noi karkit pois huomenna.” En mene, jos ei huvita!

MjAxMS1lZDZlMzgwMjIyOThkOGE2

– Voi viikonloppuna (TAI KESKELLÄ VIIKKOA) mennä baariin ystävien kanssa hengailemaan ja tanssimaan ilman, että kukaan selittää, että ”parisuhteessa olevat ihmiset eivät käy baareissa – siellä käy vain sinkut pokaamassa.” Say whaaat? 1700-luku soitti, ja haluaa ajattelutapansa takaisin!

– Jos on tehnyt ihan törkeästi töitä viikon aikana, eikä ihan oikeasti huvita siivota – kukaan ei nalkuta siitä. Ollenkaan. Ja vaikka olisi vaan maannut sohvalla viikon, eikä huvita siivota, niin kukaan ei nalkuta siitäkään! Ja voi muuten maata siinä sohvalla ihan äksänä, eikä kukaan tule tönimään pois siitä.

– Voi käyttää lattiaa vaakatasoisena vaatehuoneena.

– Vaatteet pestään tasan ihan oikeassa pesuohjelmassa, eikä tarvitse pelätä, että esim punaiset rintsikat joutuvat valkopyykin sekaan (en tosin kyllä omista punaisia rintsikoita, mutta siis JOS. Eikä muuten ole valkopyykkiäkään. Ja tietenkin on aina olemassa riski, että edellinen ilta on sattumoisin vähän venähtänyt ja olen edelleenkin pyykkiAAMUNA vähän kännissä.. Siinä tapauksess on ihan ookoo, jos pyykin lajittelu menee vähän päin pehvaa. Mutta muuten se skulaa just niin kun pitääkin.)

– Ei tule mitään tunnin saarnoja siitä, tarvitsinko oikeasti niitä uusia kenkiä, jotka ostin äskettäin. Koska mukamas kenkiä on ennestään ihan tarpeeksi. Sama koskee vaatteita, meikkejä ja niin pois päin.

– Ei tarvitse tapella siitä, kenen vuoro on pelata peliä. Sitä on jo tapellut siskonsa kanssa tästä asiasta aivan tarpeeksi silloin skidinä. Tosin huono puoli tässä on se, että jos tulee liian vaikea kohta/liian pelottava kohta, on vähän pakko hankkia pallit ja uskaltaa pelata itse. Mutta sittenpähän voi sanoa että ”ihan itse pelasin pelin läpi!” (Ja googlasin muutamat vinkit.) Tässä varmaan suurin syy siihen, miksi en pelaa niin paljoa enää. Koska oon nössö :(

Rottenecards_77671135_chztc72nq5

– Jos tekee mieli katsoa esim PS I love you, kukaan ei huokaile vieressä koko leffan aikana. Eikä tarvitse kuulla mitään ”Tää leffa on niin gei.. Sä oot niin gei kun katsot tällaista skeidaa.”

– Jos on kipeä niin saa viettää yönsä rauhassa, eikä tarvitse kuunnella valitusta siitä, että mukamas kuorsaa ja narskuttelee yön aikana (en kyllä edelleenkään usko siihen, että MINÄ muka kuorsaan?) Ja ei tarvitse pitää huolta miehestä, joka luulee tekevänsä kuolemaa, kun sillä on vähän nuhaa. Ja kipeänä saa muuten ihan rauhassa näyttää just niin räjähtäneeltä, kun haluaa, eikä tule mitään huomautuksia siitä että voisi esim käydä suihkussa edes kerran viikossa.

tumblr_m4n0jaa3sW1rr3l61o1_500

– Kaapeissa ei ole törkeästi piuhoja sun muita pattereita ja sellaista, koska ”niitä voi joskus tarvita.” Kaapeissa on vaatteita ja kenkiä, ehkä muutama laukku. Ja vähän pölyä.

– Ei tule valituksia koristetavaroista, joilla mukamas ” ei ole mitään tarkoitusta”.

Et cetera. Et cetera.

Tosin, onhan niitä huonojakin puolia. Kuten esimerkiksi se fakta juttu, että suurin osa  frendeistä on parisuhteessa. Eli suurimmaksi osaksi hengailen pariskuntien kanssa. Mikä ei sinänsä haittaa, koska he ovat mahtavia tyyppejä ja yrittävät aina paritella mua jollekkin kaverille, veljelle tai jollekkin rändömille tyypille (Ja muuten FYI olen aina halunnut kavereita, jotka tekevät tätä! Mulle tulee jotenkin sellainen fiilis, että välittävät musta ja haluavat mun kuuluvan porukkaan. Mikä on muuten aika sikakuuli fiilis. Joten esim Jenny, mikset koskaan ole yrittänyt paritella mua kenellekkään?) Suurimmaksi osaksi ajasta en tunne olevani tiellä. Onhan niitä muutamia tuttavia, jotka ovat lopettaneet yhteydenpidon nyt kun olen sinkku ja he eivät ole. Esim en saa kutsua tiettyihin pippaloihin, koska sinne tulee vaan pariskuntia. Mutta sellaiset pippalot ovat aika nihkeitä jos multa kysytään, joten ei periaatteessa haittaa.

Ja mua ottaa päähän, kun kaikki voipaketit, sun muut leipäpaketit myydään suurperhe-koossa, eli joudun joko heittämään muutamat palat roskiin tai jättää paketit kauppaan. Niin ja joskus olisi ihan kivaa katsoa elokuvaa jonkun kanssa, eikä aina vaan yksin. Tai käydä kävelyllä ja jutella  maailman ongelmista. Tai kun käy ruokakaupassa, eikä tarvitse itse roudaa ruokakasseja kotiin. Mullahan voi mennä vaikka kynsi. Ja sellaista. Niin ja tärkein! Kukaan ei tapa kaikkia monstereita (hämähäkkejä tai pimppareita) jos niitä löytyy kämpästä.. Vaan ne pitää itse tappaa, yhyy.

Funny-Single-Quote

Mutta muuten tämä on ihan oikeasti aivan törkeän kivaa, siis tämä sinkkuna oleminen. Musta tuntuu, että voi mennä aika kauan, kunnes parisuhteet taas vaihteeksi kiinnostaa. Mä tykkään olla ”minä”, enemmän kuin ”me.” Mutta onneksi sentään kaikki kaverit kuitenkin haluavat edelleenkin hengailla mun kanssa, vaikka olenkin vaan minä. Niin ja muutenkin olen niin kiireinen koulun ja treenien kanssa (+duunii) ettei tällä hetkellä ole edes oikein aikaa etsiä jotain tyyppiä. Se tulee sitten kun se on tullakseen, eikö se vähän niin mene?

Mutta älkää peljätkö, en aio lopettaa nettideittailua – koska no – tarvitsenhan sentään vähän blogimateriaalia, for your entertainment ;)

Tuleeko teille mieleen jotain sinkkuuden hyviä puolia, missasinko jonkun tärkeän jutun?

8 vastausta artikkeliin “sinkkuelämää – se on aika kiva juttu sittenkin

 1. Aamen. Etenkin tuo irtokarkkikohta, eli se tärkein. Miehillä -JA KYLLÄ NYT PERKELE YLEISTÄN- on aina se, että kun niiltä kysyy etukäteen, että haluatko karkkia ja mitä karkkia haluat niin vastaus on ”en tarvitse kiitos vaan” ja sitkun valitsee ja ostaa OMAT karkit niin eikös vaan niistä yli puolet mene sen EN TARVITSE KIITOS VAAN-TYYPIN raivostuttavaan (sillä hetkellä) suuhun! Tämä koskee tosin meillä ihan kaikkea. Ja mä ainakin valkkaan karkit just sen mukaan, että aion syödä niistä jokaisen ITSE. Ärsyttävää, miten miehet ei voi ennakoida sitä hetkeä, jolloin kuitenkin tekee sitä karkkia mieli. Ne on niin huonoja.

  Tykkää

  1. Haha lievä avautuminen :D Mä joskus ostin kuitenkin niitä ”sen karkkeja” jos se alkais puputtaa mun karkkeja. KUITENKIN MUSSUTTI IHAN ONNESSAAN NIITÄ MUN KARKKEJA. MITVIT..

   Tykkää

   1. No niin. Toinen avautuminen: Jätinpäs eilen puolet ruualta jääneestä Pepsi Max-tölkistäni jääkaappiin aikeena juoda se loppu illalla leffaa katsellessamme. No voitkin ehkä jo arvata, että kun illalla tartuin tölkkiin, siellä oli ehkä puol desiä jäljellä. ARGGGHHH. Ois sitten ees juonu sen loppuun eikä jättäny siihen jääkaappin ”näön vuoksi”.

    Tykkää

    1. :D aaargh. Itseasiassa mun sisko tekee tuota samaa.. tosin koska ”eihän kukaan juo niiitä pohjalimoja…” Todella ärsyttävää!

     Tykkää

 2. Allekirjoitan kaiken, vaikken sinkku olekaan :D Etenkin nyt kun asutaan omissa kämpissä niin onpa kyllä ihanaa kun se pöntön kansi on oikeasti aina alhaalla! :P

  PS. KUKA järjestää bileitä jotka on vain pariskunnille..?? >:(

  Tykkää

  1. Hahah :D

   En tiiä, yks semikaveri aina, mutta se on todella nihkeetä. Vielä nihkeämpää on olla ainoa sinkku kymmenien nysväävien pariskuntien keskellä. Irsch.

   Tykkää

 3. Mä lisäisin vielä sen, että kun tulet töistä melusta ja hälinästä väsyneenä kotiin, saat olla hetken hiljaa, ei telkkaria, eikä tarvitse kommunikoida yhtään kenenkään kanssa.

  Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.