viikon ♥ ihanat: itsevarmuudesta, pakkasaamuista ja taru sormusten herrasta maratoonista.

♥ Ihanan Joannan postaus itsevarmuudesta ja mitä muuttu, kun itsetunto kasvaa – Mulla oli itseasiassa tarkoitus kirjoittaa samankaltainen postaus (kaverin pyynnöstä), mutta no – jos joku taitavampi sen tekee niin ei tarvitse höhö. ♥ DIY Lego avaimenpidike – Tahtoo Darth Vader-version! Tosin, mun avainnippu on hieman suurempi, muistuttaa talonmiehen avainnippua (siskoni kutsuu minua talkkariksi…) Eli pysyykö mun pieni nippu siinä, vai hajoaako kaikki käsiin? That’s the question.. ♥ The Victoria’s Secret Model Diet – on se aika hullua, miten mallit joutuvat laihduttaa ja pitää vartalonsa timmissä kunnossa. Ja kuitenkin saava kuulla, olevansa liian lihavia välillä. Liian lihavia. Miettikää sitä hetken. ♥

syksy5♥ Parantaa maailmaa yksi paska maanantai kerralla hyvien ystävien seurassa. ♥ Te, ihanat lukijat ja teidän kommentit Kuka sinä olet?-postaukseen. Liikutuin ja höhöttelin teidän vastauksille, olette niin ihania! Haluaisin vielä muutaman vastauksen, sillä tiedän, että teitä on enemmän kun mitä 12 kappaletta? Pretty please, with a cherry on top? *bambi eyes* Kamoon nyt te jotka luette Ihmemaa-blogia – säännöllisesti tai epäsäännöllisen säännöllisesti tai säännöllisen epäsäännöllisesti (apua mitä sanahirviöitä) make my day! Kun olen saanut tarpeeksi vastauksia, teen sitten vähän tilastoa ja koosteen teistä, mun mussukat. ♥

IMG_20130926_084027♥ Aamut on jo todella kirpsakoita ja yhtenä aamuna maa oli huurteinen – ja heitin jo ensimmäisen ”winter is coming”-instagramin. Joku aamu menen rauhalliselle kävelylle paremman kameran kanssa, jotta saisin vähän parempia kuvia. Nää mun insta-aamulenkkikuvat on nimittäin otettu vauhdissa (koska ei voi pysähtyä – se vaikuttaa tilastoihin, haha.) ♥

IMG_20130927_211628 ♥ Syksy on se aika vuodesta, jolloin on pakko katsoa Taru Sormusten Herrasta. Kaikki kolme elokuvaa ja niin tietenkin myös Hobiitti. Ja nyt on vain 73 päivää jäljellä, kunnes kakkososa tulee elokuvateattereihin! ♥ Ylihuomenna saan hengailla vähän mamin ja siskon kanssa, koska lähden pikavisiitille Helsinkiin! Voidaanko pikakelata sunnuntai ja maanantai ja hypätä heti tiistaihin? ♥

Oletteko te löytäneet/tehneet jotain ihanaa viime aikoina?

Anyhoo, kivaa sunnuntaita!

12 vastausta artikkeliin “viikon ♥ ihanat: itsevarmuudesta, pakkasaamuista ja taru sormusten herrasta maratoonista.

 1. Itsellä meni viikko enemmän tai vähemmän ohi, mutta eilisiltana sai juoda hyvää viiniä hyvässä seurassa samalla kun yritettiin käydä hankalan oloista sukupuuta lävitse :) Ihanaa löytää sukupuusta ”Pölhö” niminenkin :)
  Ja aamut ja illat kun on sen verran viileitä niin se 5 kuppia teetä päivässä on ihan hyväksyttävää♥ :)

  Tykkää

  1. Oh, kuulosta tosi kivalta illalta :)

   Joo, on todellakin hyväksyttävää. Pitäähän sitä pitää itsensä lämpöisenä ;)

   Tykkää

 2. Mun pitäs viel perjantaihin asti ootella että pääsen Helsinkiin. Voisko aika mennä vähän nopeammin, kiitos?!

  Mutta mie oon viime aikoina löytäny kookospuuron! Omnom! Ja oppinu neulomaan villasukkiin kantapään! :D

  Tykkää

  1. MIMTMITÄ KOOOKOSPUURO? MISTÄ MITEN?

   Oh, se tunne kun sen kantapään hommaa ekan kerran, voittamaton! Onnittelut :D Toivottavasti ainakin maanantai menisi sikanopeasti ohitse!

   Tykkää

   1. 2 kananmunaa, 1 dl maitoa tai (kookos)kermaa ja 1 rkl kookosjauhoja. Kananmunat ja maito vatkataan sekasin kattilassa ja lisätään joukkoon kookosjauho ja sitten miedolla lämmöllä sekotellaan kunnes seos muuttuu riisipuuron näköseksi. Ei siis saa olla mitään sileää vaan semmosta riisipuuromaista :D Sit vaan suolaa ripaus (ite syön tosin ilman) ja makeutus miten haluaa. Tuo siis yhden hengen annos, eli siitä ei tule mitään hurjaa määrää. Mun blogista tästä postauksesta löytyy kuvaa :)

    Tykkää

     1. Se on aika hyvää :D Oon tehny sitä ny arkisin aamupalaksi joka päivä. Pitäs vaa ostaa lisää maitoa, se on nimittäin loppu ja huomenna ei saa kookospuuroa :(

      Tykkää

 3. Mä löysin sitä kirsikkateetä lopulta punnitse&säästästä, ja oikeestaan se maistuu ihan sille red fruitsille. Tai red fruitsissa maistuu lähinnä se kirsikka. Mut on se hyvää silti :) Teetä on täysin hyväksyttävää juoda litrakaupalla kylmässä syksypäivässä, mut kannattais muistaa juoda vastapainoksi myös vettä. Itsehän en yleensä muista.

  Tykkää

 4. Hee, rohkaistun ja kävin vastaamassa sun lukijakysymyksiin.

  Mulla loppui lauantaina sarjiskurssi, snif. Kivaa oli, sain askarreltua kokonaiset kaksi pienlehteä ja tämän (http://img.photobucket.com/albums/v64/Saija/DSCN6749_zps698d792f.jpg) ja hirveä piirrustusinspis jäi päälle. Muutenkin kulkenut viimeiset pari viikkoa aikamoisessa nostalgiahumussa, fiilistellyt taidekouluaikoja ja animenörttimenneisyyttäni. Ahhh, Rurouni Kenshin~

  Ostin jopa piirtopöydän itselleni, mutta… se tossa odottelee yhä avaamattomana paketissaan sitä hetkeä että tohdin ottaa sen esille ja kokeilla. Liikaa kaikkea muuta ja ”tärkeämpää” tekemistä etten uskalla antaa piirtelylle valtaa. :I

  Aa miten hyväntuulinen merkintä tää oli, kiitos. <3

  Tykkää

 5. Pöllin sulta kyllä tuon Taru sormusten herrasta -idean! Ah, viikonloppuna vois vaan nököttää kotona ja tuijottaa hobitteja.

  Joo ja tuo kirpeä syksy, ai että. Tänään oli maailman ihanin keli kun aamulla lähdin töihin. Vähän paisteli aurinko ja hengitys huurusi. Huokaus <3

  Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.