viime aikoina olen…

syksy4 .. ollut koulussa (en ole tähän asti vielä missannut yhtään luentoa tai seminaaria! *mental five* Olen jopa ollut siellä täysin nuhaisena ja keskellä yötä (klo 8.) Lisäksi olen tajuttoman rakastunut tuohon galaxyhuiviin jonka löysin New Yorkerin alennusmyynneistä kesällä 15 kruunulla (eli ööh alle 2 euroa ehkä) ja sitten näin prikuulleen samanlaisen Seppälässä myynnissä 15 eurolla. Olin aika vahingoniloinen silloin..  :D

syksy5
…viettänyt iltaa ystävien seurassa. Itseasiassa maanantaina, silloin kun maanatai potki mua päähän taas vaihteeksi. Olin jo peruuttamassa, koska vitutus… Mutta turns out, että vitutuksen parantaa välittömästi ihanat ystävät, kikatus, valitus ja hyvä ruoka (katsoin ruokaa, en syönyt sitä.. mää söin vaan mun salaattia.) Ihan parasta! ♥

syksy1.. opiskellut. Siis oikeasti, kunnolla opiskellut. Eilen istuin 9 tuntia lukemassa.. jalkapallosta. Minähän siis en todellakaan pidä jalkapallosta. Mutta.. selvisin hengissä. Kurssin alussa ollaan puhuttu aivan tajuttomasti jalkapalloon liittyvistä asioista, toivottavasti kohta puhutaan jostain muusta, koska en tiedä kestänkö 3 vuotta jalkapallotalkia.. yhyy.

syksy2
…juonut ehkä epäterveellisen paljon teetä. Joudun täyttää tuon kupin koko ajan! Eilen taisi mennä 6 tai 8 kuppia.. ja olisin voinut vetää enemmänkin, mutten enää jaksanut juosta vessassa tai keittämässä lisää vettä. Pitää kai mennä ostamaan joku ämpäri, jota ei tarvitse täyttää ihan koko ajan.

syksy3
.. rakastunut Liptoniin. Siis haloo, ensiksi Strawberry Cupcakes (joka on muuten melkein loppu, oho) ja nyt löysin tätä Vanilla Caramelia ja se on niin omnomia, etten voi oikein kuvailla! Sairaaan hyväää! Kuin kermatoffee, paitsi nesteen muodossa.

syksy6… pessyt pyykkiä. Ja siivonnut. Ja menettänyt hermot kaikkiin mun kamoihin, joten päätin, etten enää osta mitään uutta, ellen ihan oikeasti tarvitse just sitä mitä olen ostamassa. Argh! Tavarat ja varsinkin vaatteet on ihan pereestä, ja varsinkin H&M. En ikinä enää osta sieltä mitään laukkua tai jotain muuta, koska ne hajoaa käteen sekunnissa ja ne on vittumaisia palauttaa nettikauppaan. Argh! (Tämä reklamaatioprosessi siis on kestänyt yli kuukauden..)

Mutta joo.

Mitä teille kuuluu? :D

4 vastausta artikkeliin “viime aikoina olen…

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.