tankkausta

Justiinsa, kun treeni alkaa sujumaan noin suunnilleen hyvin taas, niin herää sitten seuraavana päivänä nenä tukossa. Mä ny toivon, että tulisin ihan täysin ja totaalisen nuhaiseksi, jotta voin sitten tulla terveeksi taas joskus vuonna 2015. En kestä tällaista joopas-eipäs-nuhailua. Siis sitä, että eräänä aamuna on kurkku kipeä ja nuhainen ja aivastelee, seuraavana päivänä olo on kuin Wonderwomanilla. Ei mitään järkeä!

IMG_20130922_165315Kuitenkin dietin ohjeen mukaan saa (tällä tai ensi viikolla), jos dietti jumittaa tai väsyttää koko ajan, vetää yhden ekstran tankkauspäivän. No ei ole hirvittävästi väsyttänyt, eikä periaatteessa jumitakaan, mutta koska mua vituttaa se, ettei saa syödä normaalilsti, niin olen pitänyt tankkauspäivän tänään. Ja se teki muuten ololle nannaa, sanonpahan vaan. Vaikka nyt tuli vähän huono olo ensin. Taisi tulla lievät hiilariöverit vedettyä, okei? Myönnän.

On olemassa syy siihen, miksi en syö hillaritonta ruokaa – koska musta tulee vittumainen, vähän flegu ja treeni ei kulje yhtä hyvin. Karppaus on omasta mielestäni vitusta, mulla ei toimi ollenkaan. Mutta se on makuasia, ja me ollaan kaikki yksilöitä. Mikä toimii yhdellä ihmisellä, ei välttämättä toimi toisella. Kolme ekaa viikkoa oli aika vittumaisia, kaksi viikkoa meni täydellisesti ja sitten viiden viikon jälkeen on alkanut nyt potuttamaan ihan kybällä koko dietti. Olisimme ainoastaan saaneet vetää ohjeistetun tankkauspäivän, mutta nääh – mä teen niinku lystään ja syön mitä haluan :) Terv. angst angst.

Anteeksi wajnaukseni, se ei ollut tarkoitus! Vaan tarkoitus oli kertoa, miten taivaallisen hyvää pastaa tein tänään :D Siinä oli possua, sipulia, kesäkurpitsaa ja herkkusieniä (paistoin kaiken öljytilkassa). Ja kastikkeeksi valkosipulituorejuustoa (heitin pannun sekaan noin puoli purkkia, miedolla lämpötilalla ja juusto sulaa kermaiseksi kastikkeeksi.) Maustoin suolalla ja pippurilla. En ole seitsemään viikkoon muuten syönyt mitään noin omnomia, sanonpahan vaan!

Mitä hyvää te olette syöneet tänään?

2 vastausta artikkeliin “tankkausta

  1. Mulla karppaus toimii, jos ei treenaa. Mut kyl mä mieluiten kuitenkin valitsen myös urheilullisen elämän.

    Ah, pasta on parasta.

    Tykkää

    1. Niinpä! Pasta is tö shit! Mulla lähinnä tuli todella huono olo pelkästään kun ajattelin sitä rasvaisen ruuan määrää karppauksessa. Tuli sillo kaikki bernaisekastikkeet, pekonit ja turkkilaiset jugurtit niin korvista ulos. Ja kerma. Iih.

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s