päiväni murmelina, kuva tunnissa.

Katsotaanpas, miten tajuttoman hektistä ja fantastista elämää oikein elän. Kas tässä päiväni kuvissa, noin tunnin välein (ish) :

klo8

Aamu alkoi noin kasin aikoihin jolloin lähdin aamulenkille. Aamulenkit on mun mielestä ihana tapa herätä oikein kunnolla ja päivä lähtee kivasti käyntiin. Yleensä kävelen noin 45-60 minuuttia.

klo9

Sen jälkeen äkkiiäkkii kotiin syömään aamupalaa! Dietin aikana aamulenkkipäivinä aamupala koostuu puurosta ja munakkaasta, jossa on 1 egu ja 3 egunvalkuaista (periaatteessa vihanneksia ei näinä päivinä syödä, mutta mää nyt olin todella radikaali, ja heitin mukaan pinaattia.) Kyytipojaksi kahvia. Huomioikaa mun megaiso hedelmävati plus ananakset. Satuin vahingossa ostaa ehkä vähän liikaa hedelmiä.. (siis ottaen huomioon ettei dietin aikana niitä oikein saa syödä..)

Samaan aikaan kun söin, luin blogeja.

klo10

Sen jälkeen kirjoitin itse blogipostausta. Ja hyi perkele tietokone näyttää näästiltä, kun ottaa kuvan siitä salaman kanssa yhyhyhyyyyy.

klo11

Sen jälkeen värikkäänä salille!! Tällä kertaa vedin ihan tajuttoman treenin. Kyykkyjä, leukoja (okei avustettu), mavea, penkkipunnerrusta ja vatsoja. Supersarjoina ja 5 kierrosta, 10 toistoa kutakin. Vatsoja tehdessä näin kyllä aika kivasti tähtiä. Mulla on vähän sellainen tyhmä juttu, että aina pitää olla edellistä kertaa parempi, muuten tulee paska fiilis. Tosi kiva juttu, kun treeni ei ole luistanut vähään aikaan ja sitten pitää vetää paremmin kuin edellisellä kerralla.. Tällä kertaa vedin puolet kyykyistä 60 kg tangossa (jonka takia mulla on nyt mustelmia hartoilla :D) ja maven sain kymmenen toistoa 60 kg, loput meni 40 kg (kyykyt 50). Laitoin siis vahingossa 20 kg extraa painoihin viime kerrasta hohoho. Tänään tuntuu, sen voin sanoa. Vähän samanlainen fiilis, kun olisi jäänyt bussin alle. Jopa pukeminen on helvetin vaikeaa. Loove it!

klo12 Palkkarii! Omnomnom. Ja täristen pyörällä kotia. Oli kyllä rankkaa pyöräillä kotiin, sanonpahan vaan.

klo13

Kotona sitten kävin suihkussa pesemässä hiukset ja lusmuilin siellä suihkussa puoli päivää. Föönasn jopa hiuksetkin ja ihmettelin, kuinka vaaleat mun latvat on. Välillä kyllä tulee ikävä mun mustaa fledaa yhyy, pitäisikö?

klo14

Kävin kaupassa jossain vaiheessa.. Jääkaappi sai vähän täydennystä, vihdoinkin.

klo15

Sitten join vähän kahvia ja opiskelin. Ja opiskelin. Ja opiskelin. Tällä hetkellä meillä on kurssi liikunnasta yhteiskunnassa.. jotain blahablahaa.

klo16

Mun oli pakko keksiä jotain noille ananaksille, koska en missään nimessä ehtisi syödä niitä lähipäivinä (saan syödä 150 grammaa hedelmää per päivä, plus banaanin, jos treenaan ja pienen omenan välipalaksi.) Joten paloittelin ne ja pakastin. Voi voi jos ananasta ei voi pakastaa.. ajattelin tehdä niistä smoothieta sitten kun dietti on finito. Tai jotain.

klo17

Jatkoin opiskelua ja join vähän teetä. Tänä iltana join Nordqvistin IHQ-teetä. Jonka pitäisi maistua vaahtokarkilta, muttei maistu mun mielestä. Vaan sokerille. Mutta juotavaa kuitenkin.
kl18

Jossain välissä keitin vähän kukkakaalia ja jatkoin lukemista.

klo19Sitten söin jokapäiväistä herkkuani (tai siis, yritän kovasti vakuutella itselleni, että tuo on mielestäni herkkua): Possua, kaalia, kukkakaalia ja kesäkurpitsaa wokattuna. Ei siis kyllä se vaan on hyvää! Enemmän kaalia kansalle!

klo20

Sitten kirjoitin listaa Helsingin matkaa varten, asioista joita mun pitää ostaa/hankkia. Tai aloitin listan.. musta tuntuu, että tuosta tulee toooodella pitkä lista :D

klo21

Sitten oli pakko lopettaa opiskelu, koska alkoi päätä jomottaa, joten otin kynsilakat esille ja lakkasin kynnet ja katsoin Criminal Mindsia. Jakson olin toki jo nähnyt muutamaan otteeseen.

kl22Vähän myöhemmin söin iltapalaa (ihan keskellä yötä) ja katsoin Oblivionia vähän, kunnes nukahdin kesken leffan ja näin TODELLA outoja unia eräästä miespuolisesta kaverista. Voi luoja.

Ja siltä, rakkaat ystävät, näyttää minun totaalisen hektinen elämä. Eikö käykin kateeksi?

Tämä päivä olisi ollut huomattavasti mielenkiintoisempi, nimittäin olen siivonnut KOKO päivän. Aamusta iltaan. Vaihdoin jopa pölynimuripussin. Tai siis, kävin ostamassa sellaisia, ensimmäistä kertaa elämäni aikana. Jäntskää! Älkää hei tuomitko mua, jookos.

Kivaa lauantai-iltaa kaikille! ♥

 

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s